Co s vybouleným dortem Možná už se vám to také stalo. Připravujete doma dort na oslavu, jenže když z trouby upečený… Celý článek
Poleva patří do chladna Ať už občas připravujete dort, plněné košíčky nebo jiné zákusky s čokoládovou polevou,… Celý článek
Aby se grilované maso nelepilo Také se vám často stane, že jakmile začnete grilovat a položíte první kousky masa na sotva… Celý článek
Šlehání sněhu Šleháním sněhu mnoho receptů začíná a jde o důležitý základ, na kterém ale často ztroskotá.… Celý článek
Jak poznáme zralý ananas Ananas je vynikající exotické ovoce, které pořídíme v každém supermarketu. A není ani drahý.… Celý článek
Čerstvé žampiony - jak je usušit, zmrazit nebo naložit Chuť čerstvých hub nic nenahradí a žampiony jsou dnes už běžně dostupné v každém supermarketu.… Celý článek
Jak na silný a čirý vývar Kosti, maso nebo odřezky vkládáme vždy do studené a dostatečně osolené vody, tak dojde k… Celý článek
Mletá káva Pokud máte rádi chuť kávy i v moučnících, ať už v těstu nebo krému, příště ji před přidáním k… Celý článek
Jak oloupat kaštany? Taky tak milujete tu vůni a chuť pečených kaštanů? Nemusíte za ně utrácet majlant někde na… Celý článek
Aby se vosí hnízda nelepila na formu Také se každý rok při přípravě tohoto oblíbeného nepečeného vánočního cukroví rozčilujete,… Celý článek