Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer
    • kečup - jemný
    • 1
      ks bobkový list
    • nové koření
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce s vodou dáme pokrájené (kdo chce proprané) zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem, přidáme bobkový list, nové koření a pepř a necháme vařit do měkka. Když je vše měkké, přidáme sůl. Na talíři podáváme se zakysanou smetanou.Toto množství je asi na 4-5 l polévky.

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    10. 5. 2015 18:32

    Ten kečup neděsí jen vás a je to urážka boršče. Pochybuji, že v Podkrkonoší se něco takového vaří. Za pět a to bez diskuze :-$ .

  • MISSA
    MISSA |

    21. 3. 2013 13:17

    A KDE JE CERVENA REPA VELKA CHYBA TO JE SKORO NAJDOLEZITEJSIE

  • Vendy
    Vendy |

    11. 11. 2012 19:50

    děsí mě na tom ten kečup...a kam se poděla hlavní ingredience boršče červená řepa?

  • Ivana
    Ivana |

    5. 2. 2012 12:51

    dobrý den, vařila jsem ho a je to opravdu dobrý a hlavně jednoduchý recept :-)