Hruškový závin II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Anos

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrušky omyjeme a nakrájíme na kolečka, orestujeme na pánvi na másle.
2
Tvaroh vyšleháme s vejcem, cukrem, pudinkem.
3
Listové těsto rozválíme, natřeme na něj tavrohovou směs, posypeme strouhankou, na to poklademe okapané hrušky. Kdo má rád sladší, možno ještě pocukrovat vanilkovým cukrem.
4
Pečeme cca na 180°C, asi půl hodiny. Před koncem pečení potřeme závin zbylým máslem z pánve, kde jsme restovali hrušky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: