Hruškový závin II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Anos

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks hrušky
    • 1
      ks polotučný tvaroh
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks listové těsto

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrušky omyjeme a nakrájíme na kolečka, orestujeme na pánvi na másle.
2
Tvaroh vyšleháme s vejcem, cukrem, pudinkem.
3
Listové těsto rozválíme, natřeme na něj tavrohovou směs, posypeme strouhankou, na to poklademe okapané hrušky. Kdo má rád sladší, možno ještě pocukrovat vanilkovým cukrem.
4
Pečeme cca na 180°C, asi půl hodiny. Před koncem pečení potřeme závin zbylým máslem z pánve, kde jsme restovali hrušky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.