Hruškový sen

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Med a hnědý cukr rozpusťte v červeném víně a přiveďte k varu. Pak přidejte koření a celé, oloupané hrušky a vařte dokud hrušky nezměknou (tedy do té doby, než bude možné hrušku lehce překrojit nožem). Hrušky ponechte ve víně, dokud nevychladnou, pak je příčně překrojte a uložte v chladu.
2
Připravte zálivku: uvařte ve vodě meruňky s cukrem, rozmixujte, podle potřeby přeceďte a nechte v chladu.
3
Servírování: na každý talíř položte 1 lívanec a přelijte trochou zálivky. Doprostřed lívance dejte spodní polovinu hrušky a na ni kopeček zmrzliny Carte d’Or Crème Caramel, který pak přiklopte horní polovinou hrušky. Nakonec vše polijte zbylou zálivkou.

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    15. 9. 2011 10:44

    Crème :-P

  • Ladia
    Ladia |

    30. 1. 2011 12:43

    Crème :-P

Poslední navštívené:

Abecední seznam: