Vánoční hruškový závin

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fíky a datle nakrájíme na malé kousky a s rozinkami namočíme do rumu alespoň na 12 hodín. Potom je promícháme s nakrájenými hruškami (opět na malé kostky) a cukrem. Těsto vyválíme na plát silný asi 3 mm, rozetřeme na něj náplň, posypeme sekanými mandlemi a srolujeme. Vrch potřeme rozšlehaným vajíčkem a upečeme.

Komentáře k receptu

  • Alina
    Alina |

    4. 12. 2005 19:40

    Moc dobré

  • Stanislava Novotná
    Stanislava Novotná |

    8. 10. 2005 19:16

    Tenhle recept mám z nějakého časopisu vystřihnutý a je moc dobrý, dělala jsem na Vánoce a měl velikánský úspěch

Další doporučené recepty: