• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Celozrnná pšeničná mouka

    Celozrnná pšeničná mouka

    Podobné ingredience

    • Amarantová mouka
    • Bezlepková mouka
    • Bílá mouka

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    180 minut
    Chléb skoro jako Šumava

    Chléb skoro jako Šumava

    Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost II, barva kůrky střední.Po upečení vyklopíme z formy a necháme v... více o Chléb skoro jako Šumava

    Špaldový podmáslový chléb vynikající

    Špaldový podmáslový chléb vynikající

    Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu... více o Špaldový podmáslový chléb vynikající

    Tmavé housky pro domácí pekárnu

    Tmavé housky pro domácí pekárnu

    Přísady dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat a vykynout těsto. Vyndáme, rozdělíme asi na 8 kousků a upleteme housky. Necháme 20 minut kynout,... více o Tmavé housky pro domácí pekárnu

    Celozrnné dalamánky

    Celozrnné dalamánky

    Vykynuté těsto na vále rozdělíme a vytvarujeme tvary podle chuti. Necháme chvíli dokynout a pak potřeme vejcem a upečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.... více o Celozrnné dalamánky

    Celozrnný chléb z domácí pekárny

    Celozrnný chléb z domácí pekárny

    V pekárně Siesta program Sprint. Slunečnice, ovesné vločky a dýně předem nasucho opražit na pánvi. Na začátku hnětení pomůžu pekárně těsto promíchat... více o Celozrnný chléb z domácí pekárny

    Lučanský chléb nejen pro diabetiky

    Lučanský chléb nejen pro diabetiky

    Dělám zatím bez pekárny. Takže: klasicky uděláme kvásek - rozdrobíme droždí, smícháme stroškou dia cukru, mallinko zakápneme vodou, přidáme asi 2... více o Lučanský chléb nejen pro diabetiky

    Bleskový chléb

    Bleskový chléb

    Mandle nasekáme nahrubo. Odložíme jednu lžíci mandlí i obou druhů semínek. Droždí rozpustíme v 1/2 litru vlažné vody, přisypeme mouku, sůl, ocet a 3... více o Bleskový chléb

    Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

    Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

    Vše dáme do pekárny (v pořadí tak jak jsou ingredience). Zapneme pekárnu na základní program BASIC. Můžeme přidat i lněná nebo slunečnicová semínka.... více o Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

    45 minut
    Zdravé lívance ze zakysané smetany

    Zdravé lívance ze zakysané smetany

    Žloutky našleháme s cukrem a postupně za stálého míchání přidáváme smetanu a mouku (může být se špetkou prášku do pečiva) se špetkou soli. Nakonec... více o Zdravé lívance ze zakysané smetany

    Tvarohový chlebík

    Tvarohový chlebík

    Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, nastavíme program základní, kůrka světlá. Podáváme namazané máslem.... více o Tvarohový chlebík

    30 minut
    Papriková krémová polévka

    Papriková krémová polévka

    Cibuli oloupeme a na jemno nakrájíme. Rozehřejeme máslo a cibuli na něm podusíme. Posypeme sladkou paprikou a moukou a zlehka opražíme. Hrnec... více o Papriková krémová polévka

    Nivovo-česnekový chléb

    Nivovo-česnekový chléb

    Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cukr do jednoho rohu formy, sůl do protějšího rohu, droždí do důlku v mouce uprostřed. Zapneme... více o Nivovo-česnekový chléb

    45 minut
    Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem

    Kokosové palačinky s jahodovo…

    Mouku promíchejte se 30 g cukru a solí. Spolu s mlékem a vejcem umíchejte hladké těsto a nechte 15 minut stát. Kokos lehce opražte na suché pánvi a... více o Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem

    Růžicový celozrnný koláč

    Růžicový celozrnný koláč

    V uvedeném pořadí dáme suroviny do pekárny a zapneme program TĚSTO. Mezitím si nachystáme náplň - nejlépe makovou, ale může být jakákoliv jiná. Hotové... více o Růžicový celozrnný koláč

    45 minut
    Pirohy se špenátem a sýrem feta

    Pirohy se špenátem a sýrem feta

    V mixéru rozmixujte mouku se solí, teplou vodou a vejcem. Následně ručně zadělejte hladké těsto. Hotové těsto dejte na 20 minut do ledničky. Připravte... více o Pirohy se špenátem a sýrem feta

    60 minut
    Zelná polévka IV.

    Zelná polévka IV.

    Z vody a kalíšků Knorr Bohatý bujón kuřecí připravte vývar. Přidejte nakrájené brambory, mrkev a vařte po dobu 15 minut. Dochuťte polévku majoránkou,... více o Zelná polévka IV.

    105 minut
    Želví sušenky s karamelem

    Želví sušenky s karamelem

    Máslo utřete s oběma cukry do pěny. Přidejte žloutek (bílek uchovejte) a vanilku a dál třete, dokud se vše nespojí. Poté zapracujte obě mouky se sodou... více o Želví sušenky s karamelem

    150 minut
    Ořechové lístky

    Ořechové lístky

    Ořechy umelte najemno a v míse zpracujte s moukou, práškem, sirupem, solí, vejcem a máslem, nejlépe elektrickým hnětačem, na hutné, hladké těsto.... více o Ořechové lístky

    Vynikající tmavý chleba

    Vynikající tmavý chleba

    Vložíme v daném pořádí do domácí pekárny, zapneme program klasik, velikost 2, barva střední. Chleba je moc dobrý i samotný nebo jen s máslem.... více o Vynikající tmavý chleba

    Francouzské bagety

    Francouzské bagety

    Suroviny vložíme do pekárny chleba v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo tekuté části. Zapneme program PŘÍPRAVA TĚSTA. Po ukončení programu... více o Francouzské bagety

    Jogurtový tmavý chléb Harmony

    Jogurtový tmavý chléb Harmony

    Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, zapneme program Klasik, velikost II, kůrka střední. Výsledný chléb je poměrně hutný, ale dobrý. Váží... více o Jogurtový tmavý chléb Harmony

    60 minut
    Celozrnný ovocný koláč

    Celozrnný ovocný koláč

    Šlehačem (v robotu) zpracujeme těsto hustotou jako na perník (celozrnná mouka saje více vody). Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem... více o Celozrnný ovocný koláč

    Celozrnná šlehačková bábovka s jablky a čokoládou

    Celozrnná šlehačková bábovka s jablky…

    Smícháme suché suroviny tedy mouku, cukr a prášek do pečiva. Přilejeme smetanu se žloutky. Ušleháme sníh s bílků. Opatrně vmícháme do směsi. Nakrájená... více o Celozrnná šlehačková bábovka s jablky a čokoládou

    Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

    Můj výborný celozrnný biskupský…

    Mouku smícháme s kypřícím práškem (možno přidat i různé druhy vloček, např. ovesných, žitných, pšeničných a 1 nebo 2 lžíce jablečné vlákniny).... více o Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

    Houskový knedlík s celozrnnou moukou

    Houskový knedlík s celozrnnou moukou

    Mouky smícháme, osolíme, nadrobíme droždí, přidáme vejce a sodovku a vypracujeme těsto, do kterého ještě zapracujeme na kostičky nakrájené rohlíky a... více o Houskový knedlík s celozrnnou moukou

    Bylinkový chléb

    Bylinkový chléb

    Ve vodě rozehřejeme tuk a smícháme s cukrem a droždím, přidáme 2/3 mouky a vypracujeme těsto. Přikryté necháme kynout asi 30 minut. Pak přidáme zbylou... více o Bylinkový chléb

    Celozrnné pšeničné houstičky

    Celozrnné pšeničné houstičky

    Mléko, vodu, kvasnice, cukr a bílou mouku smícháme a při pokojové teplotě necháme 30 minut kynout. Pak přidáme celozrnnou mouku a sůl a vypracujeme... více o Celozrnné pšeničné houstičky

    Bramborový mazanec

    Bramborový mazanec

    V trošce vlažného mléka rozmícháme lžíci hladké mouky, lžíci cukru a droždí. Necháme vzejít. Ve šlehači našleháme žloutek, med, máslo, rum a šťávu z... více o Bramborový mazanec

    Vegetariánský hamburger

    Vegetariánský hamburger

    V pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme cibulku, salát, mrkev a rozdrcený česnek. Směs necháme vychladnout a připravíme základ pro vegetariánský... více o Vegetariánský hamburger

    Celozrnný chleba hrnkový

    Celozrnný chleba hrnkový

    Klasická příprava, semínka dávám hned. Program celozrnné pečivo, velikost střední.... více o Celozrnný chleba hrnkový

    Domácí celozrnné pečivo

    Domácí celozrnné pečivo

    V míse smícháme mouky, v důlku necháme vzejít kvásek a pak přidáme ostatní ingredience, těsto řádně propracujeme a na teplém místě necháme hodinu... více o Domácí celozrnné pečivo

    Můj celozrnný chléb

    Můj celozrnný chléb

    Smícháme sypké suroviny a podle potřeby přidáváme vodu. Má vzniknout tužší těsto. Necháme vykynout na dvojnásobné množství. Pak prohněteme, pokud se... více o Můj celozrnný chléb

    Chlebík Fantazie

    Chlebík Fantazie

    Do domácí pekárny vložíme suroviny v obvyklém pořadí, nasucho opražená semínka přidáme po zapípání. Na začátku 3. kynutí potřeme povrch solným... více o Chlebík Fantazie

    Nejoblíbenější celozrnný tousťák

    Nejoblíbenější celozrnný tousťák

    Všechny ingredience dáme v obvyklém pořadí do pekárny, semínka můžeme pro výraznější chuť opéct na pánvi. Pečeme na programu Basic/Základní/White... více o Nejoblíbenější celozrnný tousťák

    Tmavý chléb

    Tmavý chléb

    Vše dáme v uvedeném pořadí do pekárny, zapneme program základní chléb - po signálu můžeme přidat 2 lžíce slunečnice.... více o Tmavý chléb

    Adventní chléb

    Adventní chléb

    Z droždí, 1 dl vlažného mléka a špetky mouky připravíme kvásek. Mléko, med, máslo, sůl a kořeniny přidáme k mouce, smícháme s vykynutým kváskem a... více o Adventní chléb

    Celozrný chléb s vločkami

    Celozrný chléb s vločkami

    Ingredience dáme do pekárny, semínka po tónu a pečeme na program Celozrný.... více o Celozrný chléb s vločkami

    Pórkový chléb

    Pórkový chléb

    Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem,... více o Pórkový chléb

    Provensálský chléb z ošatky

    Provensálský chléb z ošatky

    Necháme vzejít kvásek z droždí, trochy vody a cukru. Prosijeme mouku, přidáme koření sůl, melasu a vzešlý kvásek. Přidáme tolik vody, abychom dostali... více o Provensálský chléb z ošatky

    Harryho zázračné řezy

    Harryho zázračné řezy

    Utřeme máslo s medem nebo cukrem, přidáme vejce. Promícháme műsli s ořechy a semínky a přidáme do krému. Smícháme mouku s práškem do pečiva a vše... více o Harryho zázračné řezy

    Obyčejný zrníčkový chléb

    Obyčejný zrníčkový chléb

    Ingredience dám do pekárny (mám značku ETA SIESTA) v daném pořadí, zapnu program celozrnný velký, barva střední nebo tmavá. Je možné nastavit časovou... více o Obyčejný zrníčkový chléb

    Bylinkový chléb II.

    Bylinkový chléb II.

    Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do mouky se solí a olejem,... více o Bylinkový chléb II.

    Pizza na "tenko"

    Pizza na "tenko"

    V míse smícháme oba druhy mouky, uděláme důlek, v němž necháme vzejít kvásek, pak přilijeme rozehřátou Heru, trochu vlažné vody, osolíme, vypracujeme... více o Pizza na "tenko"

    Vánočka s celozrnnou moukou

    Vánočka s celozrnnou moukou

    V míse smícháme obě mouky a pokračujeme klasickým postupem. Když je těsto vykynuté, upleteme vánočku, potřeme ji rozšlehaným vejcem a posypeme třeba... více o Vánočka s celozrnnou moukou

    Podmáslový chléb Harmony

    Podmáslový chléb Harmony

    Vložíme do pekárny (Eta Harmony nebo jiné na 1,5 kg chleba) v uvedeném pořadí, zapneme program Základní, velikost 2, kůrka střední nebo tmavá, dle... více o Podmáslový chléb Harmony

    Vločkové koláčky

    Vločkové koláčky

    Mouku, vločky, cukr, perlu a vejce na pracovní desce smícháme a vypracujeme vláčné těsto, z kterého tvoříme malé placičky, které klademe na vymazaný... více o Vločkové koláčky

    Makový koláč do malé formy (20 cm)

    Makový koláč do malé formy (20 cm)

    Smícháme obě mouky a cukr s práškem do pečiva. Do směsi vyklepneme žloutek a nakrájíme na kousky sádlo. Zpracujeme těsto a necháme v chladu alespoň 1... více o Makový koláč do malé formy (20 cm)

    Celozrnný koláč s medem a müsli

    Celozrnný koláč s medem a müsli

    Utřeme máslo s medem nebo cukrem, přidáme vejce. Promícháme müsli s ořechy a semínky a přidáme do krému. Smícháme mouku s práškem do pečiva a vše... více o Celozrnný koláč s medem a müsli

    Celozrnné nudle

    Celozrnné nudle

    Vejce rozšleháme ve vodě a s moukou vypracujeme hladké těsto, které necháme v mikrotenovém sáčku asi 20 minut odležet. Pak těsto rozválíme na hladkou... více o Celozrnné nudle

    Dnešický rozpek

    Dnešický rozpek

    Droždí, vejce, cukr a sůl rozkvedláme asi ve 200ml mléka a s moukou vypracujeme těsto hustoty jako na vdolky. Necháme pomalu vykynout. Na promaštěný... více o Dnešický rozpek

    • 1
    • 2
    • Další stránka

    Doporučujeme

    20 minut
    Pizza z arabského chleba

    Pizza z arabského chleba

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    Poslední sledované recepty

    57
    Holandský řízek a šťouchané brambory
    Holandský řízek a…
    54
    Vesnický páj (cottage pie)
    Vesnický páj (cottage…
    51
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    34
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    33
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka

    Zajímavé články

    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…

    Sledujte nás

    AHA.cz Vytočená Kostková musela jednat: Právník v akci!

    Vytočená Kostková musela jednat: Právník v akci!

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 22.1.2021

    Deník Aha! 22.1.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Ženy.cz Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Maminka.cz Maminkou roku 2020 je Kateřina Tichá! Kdo vyhrál jednotlivé kategorie?

    Maminkou roku 2020 je Kateřina Tichá! Kdo vyhrál jednotlivé kategorie?

    Reflex.cz Génius i vrah: Legendární producent Phil Spector byl doktor Jekyll a pan Hyde populární hudby

    Génius i vrah: Legendární producent Phil Spector byl doktor Jekyll a pan Hyde populární hudby

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Paletovou postel zvládnete vyrobit i vy. Inspiraci najdete ve fotogalerii

    Paletovou postel zvládnete vyrobit i vy. Inspiraci najdete ve fotogalerii

    Nedávno navštívené recepty:

    Žampiony plněné nivou Tiramisu bez mascarpone Kuřecí řízky v listovém těstě
    Remuláda a la France Čočková polévka z komentářů Jihočeská lepenice
    Šťouchaná buchta Kuřecí maso se sýrovou omáčkou Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami
    Pomodoro Vepřový tokáň Lotrinský koláč

    Další doporučené ingredience:

    Carbonara Caro Carte d’Or Crema di Mascarpone Cayenský pepř Cejn
    Celer Celerová nať Celerová semínka Celerová sůl Celozrnná mouka
    Celozrnná žitná mouka Celozrnné hořčice Celozrnné pečivo Celozrnné sušenky Celozrnné těstoviny
    Celozrnný chléb Celozrnný kuskus Celozrnný trojhránek Celožitná tlučová mouka Ceres
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Celozrnná pšeničná mouka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí