Pečenáče z kapra

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • 10
      g sůl
    • hořčičné semínko
    • 400
      ml voda
    • hladká mouka
    • 40
      ml ocet
    • vejce
    • rostlinný olej
    • strouhanka
    • paprika sušené papričky
    • 1000
      g kapr
    • bobkový list
    • pepř celý
    • 70
      g cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na menší kousky nakrájeného kapra, osolte a obalte v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.

RADA: Jak připravit ryby?

2
Svařte ocet, vodu, cukr, sůl, koření, nakrájenou cibuli a sušenou papričkou. Tímto lákem pak zalijte smažené kousky kapra vložené do sklenice. Pečenáče nechte tři až pět dní uležet a podávejte s nakládanou zeleninou. Pokud pečenáče připravíte z vykostěného masa kapra, umocníte tak svůj kulinářský zážitek.

Komentáře k receptu

  • Mísa
    Mísa |

    18. 4. 2017 14:28

    Je to špatně opsané, vody musí být stejně jako octa

  • pavla
    pavla |

    12. 1. 2017 22:10

    vyzkoušeno a je super :-) :-)

Další doporučené recepty: