Pečenáče z kapra

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na menší kousky nakrájeného kapra, osolte a obalte v klasickém trojobalu (mouka, vajíčko, strouhanka). Následně kousky kapra usmažte a nechte na papírové utěrce vychladnout.
2
Svařte ocet, vodu, cukr, sůl, koření, nakrájenou cibuli a sušenou papričkou. Tímto lákem pak zalijte smažené kousky kapra vložené do sklenice. Pečenáče nechte tři až pět dní uležet a podávejte s nakládanou zeleninou. Pokud pečenáče připravíte z vykostěného masa kapra, umocníte tak svůj kulinářský zážitek.

Komentáře k receptu

  • Mísa
    Mísa |

    18. 4. 2017 14:28

    Je to špatně opsané, vody musí být stejně jako octa

  • pavla
    pavla |

    12. 1. 2017 22:10

    vyzkoušeno a je super :-) :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: