Pikantní řízky Smažené řízky jsou oblíbená česká klasika, je ale pár způsobů, jak je vylepšit a pozdvihnout… Celý článek
Nadýchané palačinky Jsou skvělé nasladko, ale i naslano. Řeč je o palačinkách, které jsou hotové raz dva a stačí… Celý článek
Flambování Už jste vyzkoušeli tenhle efektní způsob úpravy pokrmů? Jestli ne, nebojte se toho. Docílíte… Celý článek
Tvarování noků Výborně chutnají k omáčkám, zapečené i jako příloha i masu. Podávat je ale můžete i k pečené… Celý článek
Mléko bez škraloupu Taky vám nebo vašim dětem tak vadí svrasklý škraloup, tvořící se v hrnečku na povrchu… Celý článek
Krásně zbarvený bramborák Milujete dozlatova opečené křupavé bramboráky, ale chtěli byste, aby po usmažení nebyly tmavé… Celý článek
Jak na připálenou omáčku Znáte to, stačí chvilka nepozornosti, krátký telefonát nebo třeba diskuze s potomkem, a omáčka… Celý článek
Protýkání masa Máte rádi chutné, šťavnaté a voňavé masové pečínky? Líbí se vám působivá mozaika v plátcích… Celý článek
Naklepávání řízků Nechcete si při přípravě řízků zaneřádit celou kuchyň kousky masa odlétávajícimi od paličky?… Celý článek
Jak na domácí puding? Sametově hladký krém s charakteristickou žlutou barvou a lahodnou chutí milují všechny… Celý článek