Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makrely na roštu
Bramborová pomazánka II.
Cizrnový guláš se zeleninou
Cukrářská vánočka (mazanec)
Okurková omáčka z hovězího masa
Halušky s brynzou
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Řízky z hlívy
Kuřecí nudličky v tempuře
Přepuštěné máslo ghí
Sekaná se slaninou a zeleninou
Klasická hrachová kaše
Koblihy s vanilkovým krémem
Květákové makarony
Marinovaný vepřový bůček s povidly
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…
Uzenářský maxichleba s cibulovým…