Pepanovy buřty k pivu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pro jednoho "Pepana": Na pánvi osmažíme dozlatova pokrájené špekáčky. Olej není třeba, kvalitní špekáčky pustí tuku dost. Ke špekáčkům přidáme krátce osmažit nasekaný česnek, pak vše posypeme pokrájeným nebo nastrouhaným sýrem, který necháme za občasného promíchání rozpustit a pokud máme směs příliš hustou, přidáme po lžičkách pivo, které necháme přejít varem. Nakonec opepříme, nandáme na talířek, posypeme cibulkou a podáváme s chlebem a dalším dobře vychlazeným pivem.
2
Recept vznikl u kamaráda, který své hladové hosty hostí na pohled trochu vražednou, ale velmi žádanou rychlovkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Pepř mletý Pivo Špekáček Sýr
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • AnetkaTom
    AnetkaTom |

    21. 5. 2017 09:05

    Ukládám mezi oblíbené a brzy vyzkouším. Vypadá to velmi dobře :)

Další doporučené recepty: