Zeleninové pohankové "rizoto"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Nixxxie

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pohanka
    • zelenina
    • 2
      lžička lněná semínka
    • 1
      lžička chilli
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tip na rychlý a zdravý oběd.
2
Nejprve si dáme vařit pohanku (5-10 minut). Vody dáme jen o malinko víc než obilniny.
3
Když bude téměr hotová, přidáme trochu oleje a odstavíme.
4
Připravíme si zeleninu - dle chuti. Já použila papriku, hrášek, mrkev a kukuřici. Může být čerstvá nebo mražená.
5
Hodíme na olejem zakápnutou pánev a restujeme. Posypeme trochou soli, přidáme chilli a podlijeme vodou.
6
Potom přidáme semínka a pohanku. Promícháme a můžeme servírovat. Nakonec přidáme sýr.

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    7. 12. 2014 14:14

    Tento recept je super až na tu vařenou pohanku.Pohanka se nevaří, jeden hrnek pohanky spaříme dvěma hrnky vody nebo vývaru. ;-)