Ševcovský salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kečup, hořčici, worchestr, olej svaříme na omáčku a dáme stranou buřty, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a smícháme s uvařenou omáčkou, přidáme majonézu a dle chuti sůl a pepř. Necháme v lednici nejméně 2 dny odležet, podáme s chlebem a pečivem.
2
Je to výborné letní papání k pivu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • nudak
    nudak |

    23. 1. 2016 11:44

    :-)

  • nudas
    nudas |

    23. 1. 2016 11:43

    snad je to dobre

  • Iva Pěnkavová
    Iva Pěnkavová |

    3. 12. 2008 14:00

    Vynikající , také dělám s více chilli ,akorát 1 várka je málo a 2 dny uležet - no spíše schovat před rodinou , alu jinak LAHODA !!

  • Petr Kramárik
    Petr Kramárik |

    7. 7. 2008 15:36

    Výborný recept, místo ostrého kečupu jsem dal normální a přidal jsem chilli - čím víc, tím líp!

  • Irča
    Irča |

    3. 8. 2007 10:18

    Z tohoto salátu se přidáním natvrdo uvařené nastrouhané brambory stane výborná pomazánka na chlebíčky.

  • Di
    Di |

    25. 1. 2007 18:28

    MV mém receptu na sloní žrádlo se salám, cibule a okurky umelou a smíchají s uvařenou omáčkou. Druhý den přidám majolku a případně i trochu jogurtu Activia. Je to skvělá pomazánka,

  • Anonym
    Anonym |

    25. 1. 2007 12:43

    Já to znám také jako Sloní žrádlo..ale ještě s přidáním chilli...je to pak pikantnější...

  • Zuzana M
    Zuzana M |

    25. 8. 2005 15:47

    Tenhle recept znám jako Sloní žrádlo, je to výborné, i když silně nedietní.:-))

  • iva p
    iva p |

    23. 8. 2005 11:39

    Pul kila je vzdycky malo,a dva dny na prolezeni ,to je scifi, tak dlouho nikdy nevydrzi.Jedno z jidel,o ktere se s manzelem perem,a zavodime,kdo bude driv u lednice.Jednim slovem MNAMKA.

  • debra
    debra |

    23. 8. 2005 06:39

    rychle a chutne,i v USA mym znamym chutna:)