Krevetový salát s křenovým máslem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g brokolice rozdělená na drobné růžičky
    • 4
      ks krevety vyloupané
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžička pasta wasabi
    • 4
      lžíce balzamikový ocet
    • 100
      g kompotovaný angrešt slitý (nebo kuličky mochyně)
    • 1
      lžíce med
    • sůl podle chuti
    • 2
      ks avokádo oloupané a nakrájené na plátky
    • bazalka lístky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brokolici a krevety vařte v páře 5 až 8 minut. Máslo vložte na malou pánev a nad středním ohněm ho rozpusťte. Přidejte pastu wasabi, ocet, mochyni nebo angrešt a med. Zvyšte teplotu a 2 minuty povařte. Osolte podle chuti. Na talíře rozdělte brokolici, zalijte omáčkou a navrch rozložte krevety, avokádo, lístky bazalky a ozdobte mochyní či angreštem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: