Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: P_L_A_Y_E_R

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kysané zelí
    • 150
      g uzenina (kombinace více druhů: anglická slanina, debrecínský salám, gothaj, poličan apod.)
    • 1
      ks cibule (střední)
    • vepřové sádlo
    • 3
      lžíce majonéza
    • mletá sladká paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • chilli
    • tvrdý sýr (strouhaný)
    • toastový chléb

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kysané zelí vložíme do hrnce s horkou vodou a 10minut povaříme. Poté scedíme a necháme vychladnout. Na pánvi si zpěníme cibuli na sádle, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme. Přidáme mletou papriku, chilli koření, pánev vypneme a promícháme. Po vychladnutí přimícháme do zelí, přidáme majonézu, strouhaný sýr a salát dochutíme. V malé misce si roztopíme máslo a přidáme bylinky dle chuti. Toastový chléb opečeme standardním způsobem a potřeme máslem. Salát ozdobíme např. nasekaným pórkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: