Segedínský guláš z pomalého hrnce

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jarkoo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pomalého hrnce dáme trochu rozpuštěného sádla nebo oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, maso nakrájené na kostičky, sůl, koření a promícháme. Zelí přecedíme, pokud je hodně kyselé, tak propláchneme vodou a případně překrájíme. Připravené zelí přimícháme k masu v pomalém hrnci a vaříme na stupeň HIGHT asi 3,5 hodiny. V případě potřeby přidáme v průběhu vaření trochu vody. Do smetany přimícháme trochu vody a mouku na zahuštění, přilijeme k masu, zamícháme a vaříme ještě asi půl hodiny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenka
    Zdenka |

    22. 2. 2016 09:10

    Jednoduché a dobré.

  • pamaa
    pamaa |

    5. 9. 2015 13:19

    Koupil jsem pomalý hrnec a hledal, co v něm zkusím. Segedín mne zaujal a fakt nemá chybu :-)

Další doporučené recepty: