Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezitím...
více o Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně opatrně utrhneme 8 vnějších...
více o Zelné závitky s mletým masem
Hroznové víno opereme pod tekoucí vodou a otrháme od stopek. Mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, které rozkrájíme na kostičky. Broskve necháme...
více o Pohár pro labužníky
Dortovou formu vymažeme a vysypeme moukou. Našleháme žloutky s polovinou cukru, postupně přiléváme 3-4 lžíce vařící vody a šleháme do husté pěny. Z...
více o Jemný ovocný dezert
Nejprve si připravíme pařížskou šlehačku. Ve 200 ml smetany rozmícháme kakao a za stálého míchání přivedeme k varu. Odstavíme a dáme do chladničky...
více o Čokoládový pohár