Vepřové špízy se zeleninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou kedlubnu a mrkve nakrájíme na kousky a dusíme ve 1/4 litru vroucí vody asi 10 minut. Zeleninu necháme okapat a vývar si zachytíme.
2
Na grilovací jehly střídavě napichujeme kousky kedlubny a mrkve, dále na kousky nakrájené naťové cibulky a na kostičky nakrájené maso.
3
Na horkém oleji špízy 15-20 minut opékáme ze všech stran. Poté je okořeníme solí a pepřem. Špízy vyjmeme z pánve a udžujeme v teple.
4
Do výpeku přilijeme zeleninový vývar a smetanu a směs krátce povaříme. Solamyl rozmícháme v trošce vody a omáčku jím zahustíme.
5
Podáváme s bramborovu kaší. Nakonec vše upravíme na talíř a posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: