• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Rybí pepřenky
    Napište svůj komentář k receptu

    Rybí pepřenky

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    2.0
    hodnotilo: 4
    doba přípravy: 120 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rybí pepřenky
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • ryby
      • 1
        l voda
      • 300
        ml ocet
      • 3
        ks bobkový list
      • 3
        ks nové koření
      • 4
        ks pepř celý
      • 2
        ks hřebíček
      • cibule
      • čínské zelí
      • slunečnicový olej nebo olivový

    Postup přípravy receptu

    1
    Ryby vyfiletujeme, filety vypereme, hodně prosolíme (lépe je obalit je v soli) a uložíme do kameninové mísy.
    2
    Necháme hodinu uležet při pokojové teplotě a potom slijeme vodu, která pustí z ryb. Mísu uložíme na 24-48 hodin do chladničky.
    3
    Poté filety vyjmeme a vypereme ve studené vodě. Vyprané filety uložíme zpět do mísy a na 48 hodin zalijeme připraveným nálevem (nálev přivedeme k varu a necháme vychladnout), přičemž po 24 hodinách filety promícháme.
    4
    Po 48 hodinách ryby vyjmeme z mísy a necháme okapat.
    5
    Filety nakrájíme na libovolné kousky a ty vložíme zpět do mísy, posypeme mletým pepřem a necháme hodinu uležet. Podle chuti nakrájíme cibuli a čínské zelí na kolečka nebo měsíčky a promícháme s rybami.
    6
    Směs ukládáme po vrstvách do uzavíratelných skleniček. Jednotlivé vrstvy lehce zakápneme olejem. Poslední vrstvu zalejeme olejem, aby bylo vše ponořeno. Sklenice uzavřeme a uložíme do chladu.
    7
    Po 24 hodinách můžeme pepřenky konzumovat. Nejlepší jsou ale po 2-3 měsících. Skladovat je můžeme max. 6 měsíců.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rybí rizoto

    Rybí rizoto

    Rybí frikadelky

    Rybí frikadelky

    Rybí taštičky

    Rybí taštičky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Erebos
      Erebos | 4. 9. 2014 17:42

      žádný nálev tam není a nic se nezavařuje.

    • jiři
      jiři | 22. 2. 2012 04:03

      toto sou nejlepší pepřenky dělám je často s kapra

    • Věra z DC
      Věra z DC | 2. 3. 2007 15:05

      Ingredience neobsahují ryby ? :-(

    • Lada Kovářová
      Lada Kovářová | 15. 2. 2005 20:36

      1 l vody, 300 ml octa, 3 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky celého pepře a 2 hřebíčky svaříme, necháme zchladnout a připravené filety nálevem zalijeme.

    • Lexa
      Lexa | 15. 2. 2005 20:32

      neni navod na zhotoveni nalevu,je napsano pouze zavarit a nechat zchladnout

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
    Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Čínské zelí Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Ryby Slunečnicový olej Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Slané tyčinky z bramborového těsta

    Slané tyčinky z bramborového těsta

    Křehký rebarborový koláč

    Křehký rebarborový koláč

    Buchta s rosolem

    Buchta s rosolem

    Pražené mandle

    Pražené mandle

    Vařený hrách

    Vařený hrách

    Rychlá uzeninová polévka s rýží

    Rychlá uzeninová polévka s rýží

    Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

    Zapečené brambory se smetanou a…

    Ovocný koláč se žmolenkou

    Ovocný koláč se žmolenkou

    Úterní salát s rukolou

    Úterní salát s rukolou

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    27
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    21
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    20
    Žemlovka s jablky a tvarohem
    Žemlovka s jablky a…
    18
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    17
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz 109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Rybí pepřenky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí