Vaječný likér II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks žloutek čerstvý
    • 2
      plechovka salko
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 0,5
      l hnědý rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše dáme do mixeru a umixujeme. Slejeme do sklenic a dáme do ledničky vychladit. Je výborný.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    22. 12. 2016 02:14

    Liker je vynikajici, doporucuji.

  • Katka
    Katka |

    20. 11. 2016 14:46

    Zdravím Vás :-) prosím nevíte jak dlouho mi likér vydrží? Jakou má trvanlivost? Nepochybuji o tom že se hned vypije, ale kdyby náhodou :-D

  • no-niki
    no-niki |

    22. 12. 2012 10:08

    Likér je moc dobrý. Dle doporučení ostatních jsem přidala také vanilkový cukr. Je to mňamka :-) Dávám 1!

  • Ema
    Ema |

    3. 12. 2011 16:52

    Velice snadné a výborné!! Také jsem přidala ještě vanilkový cukr.

  • Ivanka
    Ivanka |

    3. 3. 2006 23:37

    Je vyborny. Delam ho kazdy rok, pokud mi pribuzni poslou cesky rum (do USA).

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    12. 12. 2005 07:22

    Len aby sa opäť nezačali ozývať "vedci "so salmonelózou. Inak takýto recept ako uvádzate nepoznám, ale určite ho vyskúšam. Musí byť dobrý už len kvôli tej rýchlosti.

  • ivana
    ivana |

    11. 12. 2005 18:03

    je výborný, rychle připravený a ještě rychleji vypitý.Určitě dopoporučuji.Ja ho dělam už 20 let.Přídavam vanilkový cukr.