Horký masovo-bramborový hrnec

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso nebo kuřecí prsa
    • 2
      kg brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,3
      l smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. 1/2 bramborových plátků rozložíme do většího pekáče.
2
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme na brambory do pekáče.
3
Na maso rozložíme druhou polovinu bramborových plátků, trochu osolíme a zalijeme 1/4 l smetany ke šlehání.
4
Pečeme v troubě na 250 °C asi hodinu.

Komentáře k receptu

  • Lenina mamina
    Lenina mamina |

    3. 3. 2016 18:09

    Dělám stejně, pekáč nevymazávám, a ještě na masíko přidávám cibuli nakrájenou na kolečka

  • Peta
    Peta |

    18. 9. 2006 13:15

    no a ten pekac uz nevymazavas nicim?

  • J.P.
    J.P. |

    17. 7. 2006 05:12

    Tento recept je ale z vepřového masa....