Zmrzlina v pomeranči

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pomeranče omyjeme a ze 4 plodů odřízneme vršek. Odstraníme dužinu a šťávu zachytíme. Slupky uložíme do chladničky. Dužinu vylisujeme. Ze zbylých pomerančů ostrouháme kůru a rovněž vymačkáme šťávu.
2
V horké vodní lázni šleháme v misce žloutky s cukrem a pomerančovou šťávou, až vznikne hustý krém. Misku vyjmeme, postavíme na led a vychladlý krém našleháme. Vmícháme pomerančovou kůru. Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme do krému.
3
Krém naplníme do pomerančových slupek a dáme asi na 4 hodiny do mrazničky.

Komentáře k receptu

  • ms ls s m lom os
    ms ls s m lom os |

    26. 7. 2007 11:02

    Inteligentní člověk pochopí :-)

  • Jana Brhelová
    Jana Brhelová |

    26. 7. 2004 14:11

    Tento recept je velmi složitý na pochopení.Mělo by to být lépe,mnohem lépe vysvětleno.