Kašparova pikantní tlačenka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřová hlava
    • 1
      ks vepřové koleno
    • 1
      ks vepřové ledvinky
    • 1
      ks vepřová játra
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • 1
      ks vepřové nožičky
    • sůl
    • pepř mletý
    • pálivá paprika
    • majoránka
    • zázvor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme majoránkou, pepřem, paprikou a zázvorem. Pozor - při vaření se pálivá chuť papriky částečně vytratí, je tedy nutné jí příliš nešetřit. Povaříme a pak naplníme směsí sáčky na tlačenku, uvážeme, necháme vychladit.
2
Podáváme s chlebem, octem, cibulí a dobře vychlazeným pivem.
3
**Zdroj:** Adeva Vamberk (P.Hubálek)

Komentáře k receptu

  • petřík
    petřík |

    20. 11. 2014 20:13

    do tlačenky dát papriku může jedině BLBEC