• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Aspiková vaječná tlačenka
    Napište svůj komentář k receptu

    Aspiková vaječná tlačenka

    autor: Ivana Přikrylová
    0.0
    moje hodnoceni
    4.3
    hodnotilo: 56
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Aspiková vaječná tlačenka
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        špetka sůl
      • 1,50
        lžíce želatina prášková
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 5
        ks vařená vejce natvrdo
      • 1
        balení majonéza malá
      • 200
        g šunkový salám
      • 1
        sklenice zeleninová směs

    Postup přípravy receptu

    1
    Slejeme nálev z Moravanky a dáme do něj na 2 hodiny nabobtnat želatinu, pak mírně zahřejeme aby se rozpustila (nevaříme).

    RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

    2
    Do toho přidáme všechny ingredience pokrájené na kostičky, včetně zeleniny z Moravanky a opatrně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Vlijeme do igelitem vyloženého srnčího hřbetu (lépe se vyndává), nebo plníme do tlačenkové nohavice. Dáme do ledničky ztuhnout. Krájíme na plátky.

    RADA: Nejlepší velikonoční recepty a tipy naleznete zde.

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Salámový aspik

    Salámový aspik

    Aspikové mističky

    Aspikové mističky

    Aspik s červenou řepou

    Aspik s červenou řepou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • iva kratka | 4. 4. 2013 11:08

      nedavam salam sunkovy, ale gothaj, je nase oblibena po velikonocich, pouzivam zelatinu od natury :-)

    • 1982Petula
      1982Petula | 3. 4. 2013 18:31

      Tak dnes poprvé a je báječná! Želatinu jsem dělala také tu na vaječnou tlačenku kupovanou v Albertu a podle návodu na ní a tuhé to je perfektně. Jen jsem přidala sterilovanou papriku na barvu. Díky za recept!

    • GITA
      GITA | 4. 2. 2013 23:05

      Výborná, přidala jsem ještě kapie, želatinu podle návodu na sáčku. díky :-)

    • Víla Elvíra | 30. 1. 2013 20:42

      Výtečná, povedla se. Jen želatinu jsem dělala podle návodu na sáčku, je to rychlejší, za pár minut je připravená. A majonézu jsem nedala celou.

    • MartinaH123 | 27. 1. 2013 21:31

      Skvela chutovka na vecirky, vzdy slavim uspechy, diky za recept :)

    • mili
      mili | 13. 9. 2012 19:36

      aby se tláča dobře krájela natřít nůž olejem nebo skuste vřelou vodu

    • Nika
      Nika | 29. 9. 2011 21:55

      Kde jste prosím koupili tu vaječnou želatinu. V hypermarketech jí nemají.

    • MartikK
      MartikK | 15. 7. 2011 21:19

      Výborná. Místo majolky jsem dala tatrskou omáčku, želatinu jsem koupila přímo tu určenou pro vaječnou tlačenku a připravila jsem ji dle návodu na sáčku. Dávám za 1*.

    • Martin Navrkal
      Martin Navrkal | 18. 3. 2011 16:18

      Výborná

    • recepty73
      recepty73 | 17. 3. 2011 13:53

      ...je výborná!Po Velikonocích je to dobrý likvidátor vajec natvrdo,klidně i bez salámu(ikdyž... :-D :-P )

    • Kateřina Vilímová | 17. 3. 2011 10:14

      vynikajici - zkousela jsem o vikendu a priste udelam pro navstevu. dekuji za recept.

    • Kapo
      Kapo | 22. 2. 2011 12:03

      Taky jsem mel podobny problem....bud vice zelatiny jak rika pani/slecna prede mnou, nebo mene tatarky...uplne bez tatarky to jde take,pote je aspik ne zluty ,ale prusvitny.Chutove je to pikantnejsi, pridame-li jeste trosku octa do aspiku, tatarka chut zjemnuje. Aspik mi ztuhne do dvou hodin v lednicce. Hlavni je zelatinu neprevarit. ;-)

    • Alice
      Alice | 10. 2. 2011 13:51

      Přidejte více želatiny, bude lépe držet krásně jí nakrájíte.

    • Monika OV
      Monika OV | 31. 1. 2011 21:46

      Dělala jsem teď na oslavu, přesně podle receptu s tatarkou. Chuťově výborná, dávám za 1 ;-) Akorát jsem měla problém ji nakrájet, aby se přitom nerozpadala, vyzkoušela jsem všechny nože, ale tak hezky po nakrájení bohužel nevypadala a tuhla celou noc až do odpoledne :-\ Poraďte, jak to nakrájet, aby držela pěkně vcelku, prosím O:-)

    • hana konradova
      hana konradova | 6. 3. 2010 11:24

      Dobrý den ja místo majolky davam tatarku davam moravanku jednu pikant a jednu normal a taky to nema chybu , nekdy pridam salam a nekdy ne dam tam na platky vajicko a chut a vzhled je taky o.k.

    • Marie Šindelová
      Marie Šindelová | 13. 4. 2009 19:07

      Už se chladí!Máme ji moc rádi.1

    • Karolina Loskotová
      Karolina Loskotová | 29. 8. 2008 18:09

      Já musím souhlasit s Miou jsem zrovna ta z těch mladých kuchařinek a chodím jsem velice ráda,spoustu receptů znám sice od maminky ale zapamatovat si všechny nedokážu,jsem ráda že sem paní Ivana tento recept dala protože jinak bych si na něj nevzpomněla :-)

    • Di
      Di | 9. 6. 2008 20:27

      Musím se moderátorů zastat. Byli jste to Vy, čtenáři, kdo si neustále stěžoval, že se příspěvky neobjevují hned. Tak teď se hned objevují, což má samozřejmě zase jiné negativní stránky. Myslím ale, že takových špatných pokusů o vtip, jako je příspěvek Kláry Nedkové, si netřeba všímat.

    • Lada Kovářová
      Lada Kovářová | 9. 6. 2008 16:42

      Za obsah příspěvku zodpovídá jeho pisatel. Navíc od 13.4.2008 nejsou komentáře schvalovány moderátorem :-)

    • Andrea Rubešová
      Andrea Rubešová | 9. 6. 2008 11:07

      Normálně s pí Vilmo-Vileminou nesouhlasím ale tentokrát má pravdu. Pani Klára Nedková vážně připravila specialitu. Kromě toho si neumim předctavit zmraženou želatínu. Vina padá na moderátory-zveřejní každou pitomost.

    • Vilemina
      Vilemina | 27. 5. 2008 11:08

      škoda že jste ten recept nedala do novych. brambory s pernikem ve slanokyselem zele. u vas bych chtela dostat obed

    • Klára Nedková
      Klára Nedková | 3. 5. 2008 14:15

      Bohužel moc nemusím slané aspiky.Ale tento receptse mi tak líbil,že jsem si ho trochu upravila a nyní si na něm s kamarádkou moc pochutnáváme.Tak asi takhle jsem si ho upravila:Místo majonézy zakysaná smetana,želatinu jsem smíchala se šťávou od mandarinek a přidala pár hřebíčků a strouhaný perník.Vše jsem dala do dortové formy 3 zamrazila a poté nechala v chladničce na 3,5hod.Jako přílohu doporučuji brambor sypaný pažitkou.

    • Žaneta
      Žaneta | 11. 4. 2008 21:20

      Já jsem jí nikdy nedělala, jedla jsem jí nedávno 2x. Jednou u švagrové, podruhé u kamarádky. U švagrové se mi zdála taková nijaká. Kamarádčina měla šmrnc, byla pikantní, výborná. Řekla mi, že jí dělá přesně podle návodu na sáčku, jen ještě přidá lžíci octa a trochu soli.

    • lili
      lili | 9. 4. 2008 18:26

      Nálevu z Moravanky se mi zdálo málo, dolila jsem vodou tak, aby to bylo všechno ponořené.Želatinu jsem šoupla taky celou, nejspíš by se mi stejně někde vysypala. Tlačenka byla vynikající.

    • Lucie Chalupská
      Lucie Chalupská | 8. 4. 2008 19:30

      Dobrý den určitě tuto tlačenku vyzkouším! myslela jsem že je to o tom jak kdo dělá recepty a co do nich přidává a jak jim chutná s tím co mají rádi! je to každého věc jak si recept upraví jestli si paní Vilma myslí opak je to její názor mě tento recept inspiroval! A pokud jde o recepty na pytlíkách od želatiny je úplně jedno co je na nich napsáno každý má svůj styl a hlavně si myslím že neni dobré někoho osočovat z opisování receptů!

    • Jarka O.
      Jarka O. | 29. 3. 2008 06:31

      Taky se těším na nějaký naprosto originální neotřelý recept od Vilmy. Zatím nás "oblažila" pouze jízlivými poznámkami.

    • mia
      mia | 28. 3. 2008 18:32

      je uplně jedno,jestli tenhle recept někdo opsal a nebo neopsal z pytlíku.dost lidí tohle vůbec nemusí znát a přijde mu to vhod.navíc tady není nikde na receptech psáno,že tu mají být jen a pouze originální recepty.originál je navíc skoro každý, protože každá to děláme vždy po svém,podle svých chuťových pohárků.mám tuhle stránku s recepty velmi ráda a to i s opsanými recepty a nebo těmi co už známe.je tu přece i spousta novokuchařinek ;-)

    • Di
      Di | 28. 3. 2008 16:19

      Vilmo, vždyť se jedná o úplné prkotiny! Ale klidně si své názory a postoje nechte, my si naopak rádi uvaříme něco podle Vás průměrného, protože nám to chutná. Jó a nezapomeňte přidat nějaký Váš nadpůměrně úžasný recept!

    • Vilma
      Vilma | 28. 3. 2008 15:21

      Mé milé, máte pravdu: na pytlíku s želatinou je opravdu diametrálně odlišný recept. Je tam totiž 6 vajec, zatímco zde se jich dává jen 5, takže chuťově i vzhledově to jistě musí být úplně něco jiného. Na svém názoru nezměním nic a na hodnocení taky ne. Jen tak dál, pochvalte si průměr a plotně zdar!

    • Anonym
      Anonym | 27. 3. 2008 09:00

      A pro ty, kteří ji ještě nedělali, tak jen poznámka, pokud nemáte moravanku, tak použijte normální sladkokyselé okurky, nálev z nich na svaření želatiny a dejte si sterilovanou kukuřici, hrášek, kapii, v podstatě co máte, protože je to úpně jedno. Mám to vyzkoušené. Je výborná. Jana J.

    • Anonym
      Anonym | 27. 3. 2008 08:54

      Já mám tento recept už dlouho od maminky. Nedáváme nikdy majolku, ale tatarskou omáčku, která chuť doladí a nedáváme už masox, není potřeba. Jana J.

    • Gábina
      Gábina | 26. 3. 2008 21:20

      Jednou jsem vyzkoušela odlehčenou verzi - místo majonézy jsem dala bílý jogurt. Bylo to taky dobré.

    • Petra
      Petra | 26. 3. 2008 19:32

      Manžel má boule za ušima, chválí a nevěří, že to není koupené ... a je mu jedno, odkud je recept (na mé želatině byl tedy jiný). Kdybych ho nenašla tady, třeba bych na takovou dobrotu nikdy nenarazila. Takže děkuju za recept a pí. Samcové za radu.

    • Zdenka Korábová
      Zdenka Korábová | 26. 3. 2008 18:18

      Musím dát za pravdu Vilmě, na receptech je tolik stejných, nebo velmi podobných receptů, že kdyby si někdo dal tu práci a receptář vyčistil od dvojáků, až mnohonásobků, zbyla by jich určitě sotva jedna polovina. a tedka moje malá do mlýna- varianta dvě-místo kunovjanky dávám naloženou červenou řepu a strouhaný křen /i naložený/ - dochutím solí, popř podravkou Masox nepoužívám. . při oslavách dělám obě varianty-bílou i červenou-leju do platových obalů od vajec a na mísách vyklopené barevné bobečky vypadají i chutnají slušně- ještě dorobnost- vždy do mističek nalávám trochu řídké směsi na dno, pak teprve hustší-lépe se vyklápějí

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 26. 3. 2008 16:52

      Petro, používám majolku v pytlíku z Poličky, je jí tam 100 ml. Ještě jsem chtěla říci, že mi tato tlačenka opravdu chutná a navíc jsem se ji naučila díky radám paní Jany udělat tak, že i hezky vypadá.

    • Di
      Di | 26. 3. 2008 16:25

      Já ji, Jitko, dělala na Velikonoce. Svůj původní recept jsem někam založila a ten na pytlíku s želatinou se mi tak úplně nelíbil. Byla jsem ráda, že jsem nalezla tenhle, který se tomu mému ztracenému podobal nejvíc. Určitě si pochutnáte. Paní Vilma se asi špatně vyspala a nenáladu si vylila na zdejší stránky: kde mohla, tam dala pětku. Ale nevím, koho tím vlastně oznámkovala, vždyť recept ani nezkusila!

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 26. 3. 2008 13:39

      Na rozdíl od pí Vilmy mě tedy recept inspiroval tlačenku zkusit, hned o víkendu jdu na to. Víte, když někdo vaří už spoustu let, určitě tady mrak receptů přeskočí jako známé nebo téměř totožné s tím, co už zná, ale to přece jinak nejde. Někdy stačí i jen připomenutí něčeho, co už člověk zná a třeba dlouho nedělal a i to je fajn. Jako mne teď tahle tlačenka..

    • Kateřina Dvořáková
      Kateřina Dvořáková | 26. 3. 2008 08:52

      Koukám, že paní Vilma kde může, tam haní...

    • Andra
      Andra | 25. 3. 2008 18:19

      Sice som tento recept este nevyskusala, ale uz som mala moznost tlacenku ochutnat. Bola velmi dobra a nebola som jedina, komu chutila...

    • Vilma
      Vilma | 25. 3. 2008 12:32

      Nevidím nic úžasného na tom, když někdo opíše recept z pytlíku s želatinou a "kreativně" do toho dá nebo nedá masox a sýr!!! Je mi jasné, že málokdo z nás dokáže vymyslet opravdu dobrý a originální recept, většina jich už desetiletí koluje s menšími či většími obměnami, ale tohle???

    • Petra
      Petra | 24. 3. 2008 16:01

      Prosím pěkně, malá majonéza je ta ve vaničce nebo malá sklenička? Děkuji za odpověď.

    • Markýza První
      Markýza První | 24. 3. 2008 09:50

      Tuhle vaječnou tlačenku dělám každé Velikonoce, je moc dobrá.

    • Hela -
      Hela - | 7. 1. 2008 10:11

      Dobrý nápad s tou kápií! Já tento aspik dělám do bábovkové formy vyložené folií, někdy do malých plastových báboviček na puding a tyto vánoce jsem jí nalila do formy na rybu - vypadalo to moc hezky.

    • Jana Koralkova
      Jana Koralkova | 6. 1. 2008 19:09

      Zdravim vsechny ctenare a ctenarky a prikladam horky tip. Smes plnim do vycistene kapie a pote krajim na platky. Skvele na oblozene misy :o]

    • Martin Hyka
      Martin Hyka | 29. 12. 2007 12:57

      jde to i bez folie, stačí pouze před vyklopením na malou chvíli ponořit srnčí hřbet do teplé vody a potom dát chvilku ještě do ledničky. Jinak dělám podobně

    • George Lynx
      George Lynx | 17. 7. 2007 16:54

      Recept hodnotím za 1. Nenašel jsem způsob pro interaktivní hodnocení přímo z webu.

    • George Lynx
      George Lynx | 17. 7. 2007 16:49

      Na vaječném aspiku si pochutnávám již nejméně 45 let. Pokud si jej dělám sám, nezáleží zda z Kunovjanky nebo Moravanky, ostřejší nebo jemnější. Používám též lák ze zeleniny, pytlíček želatiny pro kyselé potraviny, feferonku vynechávám. Vejce krájím na čtvrtky a vkládám do směsi bez míchání. Salám (hladký a kvalitní - třeba Extra salám od Lidla) krájím na hranolky jako brambory na smažení. Dělá to hezký vzorek na řezu. Jedna dávka naplní formu na biskupský chlebíček. Ta fólie je třeba i při teflonovém povrchu. Nohavici na tlačenku v Praze neseženu.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 15. 7. 2007 20:43

      Jani, díky za podrobné vysvětlení. Zkusím to podle vašich rad. Zdravím. Ivana

    • Jana H.
      Jana H. | 12. 7. 2007 16:53

      Ivčo, vejce krájím na větší kousky vždycky na půl podélně a pak na půl příčně a zeleninu taky trochu pokrájím.Musí se opatrně promíchávat jak s majonézou tak i se želatinou, aby se žloutek moc nerozhňahňal.Salám kupuji už krájený a pak ho pokrájím na proužky. Ivčo, hlavně, že je výborná, nám také moc chutná. Mějte se a ať se zadaří.Jana H.

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 11. 7. 2007 17:12

      Aspik je výborný. Přidala jsem i trochu na kostičky nakrájeného tvrdého sýra. Moc mi chutnal. Jen tak krásně, jako aspik paní Jany nevypadal. Mohla bych se zeptat, jak to děláte, že je tak vzhledově pěknej? Díky za odpověď. Ivana

    • Iva Ušelová
      Iva Ušelová | 30. 6. 2007 00:56

      Výborné a rychlé.Dělám i aspik z čiré želatiny.Jen do srnčího hřbetu.Je tam potřeba salám,vlašák a zelenina.

    • Hospodyňka
      Hospodyňka | 2. 10. 2006 10:30

      Moc jsme si pochutnali. Místo kupované zeleniny jsem použila domácí okurkové řezy s kapií, co jsem si dělala z přerostlých nakládaček. Pokud se použije nálev ze zeleniny, myslím že bujón v kostce není nutný.

    • Jana H.
      Jana H. | 5. 9. 2006 18:13

      Dělám ji podle návodu na sáčku želatiny. Dávám Kunovjanku a kostku kuřecího vývaru. Nemá chybu. Celá rodina ji mám tráda a já ji ráda dělám, protože je brzy hotová a za dvě hoďky ztuhlá.Už je v ledničce.

    • Lenka Zavřelová
      Lenka Zavřelová | 29. 8. 2006 23:43

      Moc dobré, dělám často. Masox nedávám, koření a nálev s majonézou zaručí dobrou chuť. Jen dávám trochu více všech ingrediencí a místo Moravanky nám chutná Kunovjanka.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 28. 8. 2006 15:35

      dělám to taky s masoxem jako Jana a je to moc dobré

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:38

      Mám takové různé aspiky moc ráda,ale jelikož se mi zdá takový aspik často dost planý,přidávám 1/2-1 kostku masoxu na dochucení.Mňam.:o)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky Velikonoce Recepty z vajec
    Chuťovky Z vajec Syrové Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Majonéza Pepř mletý Sůl Šunkový salám Vařená vejce Želatina Zeleninová směs

    Vajíčkový salát: recept a postup, jak na to

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Krůta po americku

    Krůta po americku

    Lívance II.

    Lívance II.

    Oblíbené houstičky

    Oblíbené houstičky

    Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

    Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

    Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

    Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

    Perník s mřížkou

    Perník s mřížkou

    "Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

    "Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

    Špenátový kuskus

    Špenátový kuskus

    Šťouchané brambory s jarní cibulkou

    Šťouchané brambory s jarní cibulkou

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Vajíčkový salát: recept a postup, jak na to

    Poslední sledované recepty

    41
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    30
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    26
    Bramboráky
    Bramboráky
    25
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    22
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    AHA.cz Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz Jak si udělat dobře, když nemáte u sebe vibrátor? Využijte prsty, polštář i židli

    Jak si udělat dobře, když nemáte u sebe vibrátor? Využijte prsty, polštář i židli

    Dáma.cz Je to muž vhodný pro život? Zpozorněte, pokud má tyto povahové rysy

    Je to muž vhodný pro život? Zpozorněte, pokud má tyto povahové rysy

    Ženy.cz 3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    Maminka.cz Nejdojemnější fotka týdne! Náhradní matka doma porodila syna nové rodině

    Nejdojemnější fotka týdne! Náhradní matka doma porodila syna nové rodině

    Reflex.cz To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Další doporučené recepty:

    Asklepiovo řecké Souvlaki
    Asklepiovo řecké Souvlaki
    Asopovo řecké Saganaki
    Asopovo řecké Saganaki
    Aspik s červenou řepou
    Aspik s červenou řepou
    Aspikové mističky
    Aspikové mističky
    Aténské citronové kuře
    Aténské citronové kuře
    Atlasovy řecké patates sto fourno
    Atlasovy řecké patates sto fourno
    • Recepty.cz
    • Aspiková vaječná tlačenka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí