Jogurtová zmrzlina s mátovým sirupem a krvavými pomeranči

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mátový sirup zalijte v kastrůlku s nepřilnavým povrchem cukr 80 ml vody a na středním plameni jej nechte rozpustit. Vařte mírným varem ještě asi minutu až dvě, pak vsypte mátu, odstavte z ohně a nechte vychladnout. Do plochých pohárů rozdělte kolečka pomerančů, přelijte je mátovým sirupem, korunujte kopečky zmrzliny a posypte zbylými mátovými lístky.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máta Pomeranč Zmrzlina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: