Jogurtová zmrzlina s mátovým sirupem a krvavými pomeranči

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pomeranč krvavý - oloupaný, nakrájený na kolečka
    • zmrzlina jogurtová
    • 1
      hrst máta k podávání
  • Na mátový sirup
    • 1
      hrst máta nahrubo pokrájené
    • 80
      g cukr přírodní

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mátový sirup zalijte v kastrůlku s nepřilnavým povrchem cukr 80 ml vody a na středním plameni jej nechte rozpustit. Vařte mírným varem ještě asi minutu až dvě, pak vsypte mátu, odstavte z ohně a nechte vychladnout. Do plochých pohárů rozdělte kolečka pomerančů, přelijte je mátovým sirupem, korunujte kopečky zmrzliny a posypte zbylými mátovými lístky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.