Ananas s mátovým cukrem podle J. Olivera

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ananas čerstvý
    • 1
      hrst máta čerstvá
    • cukr krystal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nožem z ananasu odkrojte vršek a spodek a slupku odřízněte. Můžete ho nakrájet na kolečka a tvrdý vnitřek vykrojte kulatým vykrajovátkem na vánoční cukroví, nebo nakrájejte na osminy (jako by to byl vysoký dort) a tvrdý vnitřek odřízněte. Pak jej nakrájejte na tenké plátky.
2
Čerstvou mátu rozbijte v hmoždíři do pasty. Pak přidejte cukr a paličkou promíchejte s mátou. Cukru dejte tolik, aby vám vyšla světle zelená směs a máta vypadala jako sušená.
3
Pokud nemáte hmoždíř, použijte hrnec a např. rukojeť válečku na těsto.
4
Naaranžujte na talíř a těsně před podáváním posypte mátovým cukrem a dozdobte malou snítkou máty. Velice svěží dezert, chuťovka.
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Cukr Máta

Komentáře k receptu

  • penzionalenka
    penzionalenka |

    13. 11. 2014 13:28

    Vyzkoušeli jsme a výborné