Sýrová omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme na droboučko nasekanou cibuli, po chvíli přidáme na drobno nakrájené žampiony a všechno osmahneme do zlatova. Potom pánev odstavíme a necháme mírně vychladnout, pak po částech přidáváme smetanu a rozmícháváme (do chladnější pánve proto, aby se nám smetana nesrazila). Potom vmícháme nastrouhanou nivu a eidam a znovu zahřejeme. Pokud je omáčka příliš hustá - zředíme vodou a povaříme, je-li příliš řídká, zahusíme hladkou moukou a povaříme.
2
Podáváme teplé k masům či špagetám.
3
Doporučená příloha:
4
Tuto omáčku přeliljeme na přírodní steaky či řízky, špagety i speciality s mletého masa

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.