Grilovaná kořenová zelenina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mrkev
    • petržel
    • celer
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu očistíme, nakrájíme podélně a naskládáme v jedné vrstvě na pečící papír, který jsme slabě potřeli olivovým olejem. Pak na plechu osolit, opepřit, posypat nasekaným tymiánem a ještě trochu pokapat olejem. Dáme do trouby grilovat na nejvyšší teplotu a alespoň jednou otočíme. Je hotová, jakmile začne mít krásně nahnědlou barvu - asi po 30-ti minutách. Zelenina má výbornou chuť a i krásně na talíři vypadá.

Komentáře k receptu

  • sumo hodnej
    sumo hodnej |

    18. 10. 2014 09:09

    copak jsem králík ? :-P

  • Markéta Valentíková
    Markéta Valentíková |

    19. 8. 2007 14:05

    Mňamka!!! Dala jsem tam cuketu pokrájenou na hranolky, mrkev, petržel a papriky a dopadlo to skvěle. Doporučuji nejen vegetariánům.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 11. 2005 23:34

    Takhle pripravenou zeleninu znam, je to dobrota :-)