• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín

Kmín

Podobné ingredience

  • Chléb kmínový
  • Drcený kmín
  • Indický kmín
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Tiché zelí s kompotem

Tiché zelí s kompotem

Zelí dáme vařit se šťávou z kompotu. Po 15-ti minutách přidáme koření a trochu soli. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji do zlata na tuku. Přidáme mouku,... více o Tiché zelí s kompotem

30 minut
Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá žampionová omáčka

Žampiony nakrájíme na kousky, rozpálíme kousek másla a dáme do něj žampiony osmahnout. Podlejeme vodou, posypeme majoránkou a kmínem a chvíli dusíme.... více o Jednoduchá žampionová omáčka

30 minut
Tentenova pomazánka

Tentenova pomazánka

Vychladlé rybí filé dušené na kmíně a pórku vymícháme s olejem, taveným sýrem, mrkví, česnekem a solí. Výborné na chlebíčky s obloženou zeleninou a na... více o Tentenova pomazánka

30 minut
Levný gulášek s lečem

Levný gulášek s lečem

Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli, párky nakrájené na kousky, brambory na kostky a osmahneme. Přidáme lečo, podlijeme trochou vody, vhodíme kostku... více o Levný gulášek s lečem

Grahamový s klobásou

Grahamový s klobásou

Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední ... více o Grahamový s klobásou

Pletýnky, uzly

Pletýnky, uzly

Všechny suroviny, kromě posypu, vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Zapneme na program Těsto. Nakynuté těsto vyklopíme na pomoučenou... více o Pletýnky, uzly

Kmínový chléb

Kmínový chléb

Všechny suroviny dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na Základní program (Basic).... více o Kmínový chléb

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce položíme kůže ze slaniny, rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka... více o Choucroute (šukrut)

Obyčejný chléb

Obyčejný chléb

Suroviny vložit do pekárny v uvedeném pořadí. Do mouky vyhloubit malý důlek a do něj vsypat kvasnice, zvolit velikost 1, program KLASIK.... více o Obyčejný chléb

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Ingredience vložit do pekárny v uvedeném pořadí, droždí vsypat do mouky tak, aby se nedotýkalo tekuté části. V pekárně ETA zapnout program TOUSTOVÝ.... více o Podmáslový chléb

90 minut
Kotlety zapečené se zelím

Kotlety zapečené se zelím

Brambory uvaříme ve slupce do poloměka. Maso nakrájíme na plátky, česnek nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka. Do pekáčku naskládáme brambory... více o Kotlety zapečené se zelím

Jáhlové rizoto

Jáhlové rizoto

Prsíčka uvaříme ve vodě spolu s kmínem a hřebíčkem. Jáhly 2krát spaříme horkou vodou, propláchneme studenou a uvaříme v dvojnásobném množství vody cca... více o Jáhlové rizoto

30 minut
Rychlé francouzké brambory

Rychlé francouzké brambory

Brambory uvařme ve slupce, necháme vychladit a protlačíme přes síto na brambory. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, osolíme, okmínujeme a přidáme... více o Rychlé francouzké brambory

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Do rozpáleného oleje vložíme na kostky nakrájené maso a dobře opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vsypeme asi 2 lžičky červené papriky, pepř,... více o Pikantní segedínek

Tvarůžkový závin II.

Tvarůžkový závin II.

Tvarůžky nasekáme na malé kousíčky, přidáme nadrobno nakrájený pórek a vmícháme vejce. Touto směsí potřeme listové těsto, které jsme vyváleli na... více o Tvarůžkový závin II.

Plněné paprikové špice

Plněné paprikové špice

Tvaroh, nasekané kapary, kmín, rozmačkaný sýr, máslo a sardelovou pastu smícháme dohromady. Dochutíme hořčicí, mletou paprikou, solí a pepřem (nejlépe... více o Plněné paprikové špice

Pečená krkovička "Manželovi s láskou"

Pečená krkovička "Manželovi s láskou"

Maso osolíme, opepříme, okmínujeme. Celý kus masa zabalíme do šunky nebo slaniny ze všech stran a omotáme nití. Položíme na sádlem vymazaný pekáč a... více o Pečená krkovička "Manželovi s láskou"

Kuře na zelí zase jinak

Kuře na zelí zase jinak

Do pekáčku dáme na dno anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky - osolíme, okmínujeme. Na brambory dáme kysané zelí i s částí... více o Kuře na zelí zase jinak

Velikonoční kotouč

Velikonoční kotouč

Cibuli nakrájíme a opražíme na trošce oleje. Vklepneme vejce a uděláme smaženici. Maso rozkrojíme na plát, natenko ho naklepeme, potřeme olejem,... více o Velikonoční kotouč

Velikonoční nádivka v listovém těstě

Velikonoční nádivka v listovém těstě

Rohlíky nakrájíme, polejeme mlékem, přidáme pomleté maso pečené i uzené, pomletou mrkev, cibuli i česnek. Vmícháme 4 celá vejce a 1 bílek, hrášek,... více o Velikonoční nádivka v listovém těstě

Česnečka z uzených kostí

Česnečka z uzených kostí

Uděláme vývar z uzených kostí tak, že nalijeme do velkého hrnce jen tolik vody, aby byly kosti ponořené a postupně, jak se voda odpařuje, ji doléváme... více o Česnečka z uzených kostí

75 minut
Slaný štrůdl III.

Slaný štrůdl III.

Listové těsto rozdělit na dva pláty a vyválet. Připravit si deset cibulí, nakrájet na půlkolečka, na sádle do růžova osmažit, prolisovat česnek,... více o Slaný štrůdl III.

Zimní polévka s kapustičkami

Zimní polévka s kapustičkami

Osmahneme slaninu, přidáme cibuli, do tmava osmažit, posypat kmínem, přidat česnek, kapustu, zalít 3/4 l vody, přidat masox. Po uvaření kapustičky... více o Zimní polévka s kapustičkami

Zelák

Zelák

V mouce vytvoříme důlek, rozdrobíme droždí, pocukrujeme, zalijeme trochou vlažné vody a necháme "ožít". Pak dodáme ocet, sůl, kmín a zbytek vody a... více o Zelák

30 minut
Velikonoční pletenec

Velikonoční pletenec

Z mouky, 1 vejce, droždí, másla, mléka, soli připravíme kynuté těsto. Necháme vykynout. Potom těsto promísíme a rozdělíme na 3 stejné části. Do jedné... více o Velikonoční pletenec

Bramborový cheeseburger

Bramborový cheeseburger

Brambory důkladně omyjeme a několik minut předvaříme ve slupce. Necháme vychladnout, rozkrojíme po šířce na poloviny. Spodní část posolíme, uložíme... více o Bramborový cheeseburger

30 minut
Bramborový oběd

Bramborový oběd

Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i houby pokrájíme, přidáme trochu... více o Bramborový oběd

10 minut
Roztavený hermelín

Roztavený hermelín

Hermelín rozkrojíme na 2 kolečka, položíme plísní na talíř, posypeme směsí na drobno nakrájené cibule a salámu, posypeme kořením a necháme roztavit... více o Roztavený hermelín

180 minut
Bůček v sáčku

Bůček v sáčku

Všechno koření nasypeme do pečícího sáčku a protřepeme. Bůček rozřízneme na 2-3 díly a každý díl obalíme v sáčku kořením. Naskládáme vedle sebe, sáček... více o Bůček v sáčku

30 minut
Drožďová polévka s houbami

Drožďová polévka s houbami

V hrnci na másle orestujeme pokrájenou cibuli. Na cibuli rozdrobíme droždí a necháme vydusit tuk, až se tuk odděluje. Zaprášíme moukou a za stálého... více o Drožďová polévka s houbami

5 minut
Výborná marináda

Výborná marináda

Maso použijeme jakékoliv (kuřecí prsa, krkovice, vepřová kýta nebo kotleta... krkovice je vynikající na gril). Do vody s olejem přidáme postupně... více o Výborná marináda

Klobása na zelenině

Klobása na zelenině

Klobásu nakrájíme na 2-3 cm dlouhé kousky a na oleji opečeme. Přidáme prolisovaný česnek, nahrubo nakrájenou cibuli a chvíli opečeme. Potom přidáme... více o Klobása na zelenině

Podzimní kuře

Podzimní kuře

Kuře omyjeme a lehce osolíme. Jablka, cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na středně velké kousky, česnek necháme v celku. Vše poklademe do většího... více o Podzimní kuře

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, trochu podlejeme a dusíme do měkka. Umyté kroupy opražíme na oleji,... více o Sedlácké kroupy

Škvarková roláda

Škvarková roláda

Z přísad vypracujeme kynuté těsto a necháme ho kynout. Náplň připravíme smícháním všech přísad. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 části, každou vyválíme a... více o Škvarková roláda

Houstičky s uzeným masem

Houstičky s uzeným masem

Z 3/4 vlahého mléka, droždí, cukru a lžičky mouky uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku, vejce, zbytek mléka, rozpuštěné a schladlé sádlo, na kostičky... více o Houstičky s uzeným masem

Zelné placičky jednoduché

Zelné placičky jednoduché

Kyselé zelí zcedíme, překrájíme. Přidáme celé vejce, osolíme a mouku přidáme dle potřeby, promícháme. Rozpálíme olej, lžící tvoříme placičky, které... více o Zelné placičky jednoduché

Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

Uvařené bramrory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, osolíme, přidáme podravku (nemusíme, ale doporučuji pro lepší chuť). Přisypáváme... více o Bramborové karbanátky

20 minut
Hummus

Hummus

Všechny ingredience smícháme, rozmixujeme nebo rozmačkáme. Dáme do misky, zalijeme olivovým olejem a poprášíme paprikou. (V oleji mohou být osmažené... více o Hummus

Jihočeské zelňáky podle Věry Martinové

Jihočeské zelňáky podle Věry Martinové

Vypracujeme těsto husté jako na bramborové knedlíky, vyválíme, vykrajujeme kolečka (nebo libovolné tvary) a pečeme na plechu v troubě.... více o Jihočeské zelňáky podle Věry Martinové

10 minut
Zapečená zelenina v jogurtu

Zapečená zelenina v jogurtu

Ze všech surovin kromě zeleniny smícháme zálivku, zeleninu dáme do pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme směsí a zapečeme. Nejdříve zprudka a pak... více o Zapečená zelenina v jogurtu

Demikát

Demikát

Nakrájenou cibuli, sůl, papriku a kmín dáme do vývaru a vaříme asi 20 minut. Do polévkové mísy rozdrobíme brynzu a nalámaný chléb a zalejeme horkým... více o Demikát

Olomoucké ravioli

Olomoucké ravioli

Z mouky, vajec a soli vypracujeme tužší nudlové těsto, z něj vytvoříme malé taštičky naplněné kouskem tvarůžků a okraje pevně stiskneme. Necháme v... více o Olomoucké ravioli

Stařečkovy škralúpky s česnekem

Stařečkovy škralúpky s česnekem

Brambory ve slupce pečlivě umyjeme, pak nakrájíme na klínky a dáme péct, buď na pečící papír, nebo vymazaný plech. Posypeme majoránkou a rozmačkaným... více o Stařečkovy škralúpky s česnekem

Brambory na paprice II.

Brambory na paprice II.

Na tuku usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, zasypeme paprikou a kmínem, přidáme oloupané na kostky nakrájené brambory, osolíme, promícháme, trochu... více o Brambory na paprice II.

Pizzové šneky

Pizzové šneky

Na pomoučení tác vyválíme do placky listové těsto, na které rozmažeme kečup. Poté pokládáme šunku a posypeme sýrem. Na konec ochutíme kořením. Placku... více o Pizzové šneky

Jemné bufetové rohlíky

Jemné bufetové rohlíky

Do 2 dl mléka přidáme špetku cukru, rozdrobené kvasnice a necháme vykynout. Potom zpracujeme na těsto mouku, sůl, cukr, rozpuštěný tuk, kvásek a... více o Jemné bufetové rohlíky

Maso na medvěda

Maso na medvěda

Všechny ingredience na marinádu smícháme dohromady. Maso zlehka naklepeme a na 24 hodin naložíme do marinády. Poté grilujeme.... více o Maso na medvěda

20 minut
Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Na pánvi rozpálíme větší množství oleje, přihodíme na kostičky nakrájené syrové brambory, které osolíme, okmínujeme a necháme smažit. Až jsou brambory... více o Bramborová pánev (omeleta)

Nové brambory s rajčaty pro děti

Nové brambory s rajčaty pro děti

Omyté a oškrábané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na másle, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, okořeníme... více o Nové brambory s rajčaty pro děti

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • ...
  • 25
  • Další stránka

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

Poslední sledované recepty

138
Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky
Tuňáková pomazánka s…
131
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
75
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
35
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
31
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese)…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Nedávno navštívené recepty:

Krupicové noky Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Bramboráky sváteční Jahodové řezy z Galaretky Kuřecí prsa na rozmarýnu, bilém víně a medu
Plněná vejce Žloutkový krém Mangovo-banánové smoothie
Bylinkové kotlety na houbách Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví Smothie-Kiwi a banán

Další doporučené ingredience:

Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása Klobása - uzená
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí Knorr Bohatý bujón na guláš
Knorr Bohatý bujon zeleninový Knorr Jíška světlá Kofola Kokos Kokos na vysypání formy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact