Bůček v sáčku

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno koření nasypeme do pečícího sáčku a protřepeme. Bůček rozřízneme na 2-3 díly a každý díl obalíme v sáčku kořením. Naskládáme vedle sebe, sáček zavážeme a několikrát opatrně propícháme nahoře. Vložíme do suchého pekáče a pečeme při 170°C asi 2 hodiny.
2
Vyndáme z trouby, sáček opatrně rozřízneme, maso vyndáme na pekáč už bez sáčku, osušíme a nařízneme kůži. Dáme pod grill, až se nám utvoří kůrčička.
3
Sáček nám udrží veškerou šťávu a tuk uvnitř a koření nám proleze skrz celé maso, takže chutná jako naložené.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marta
    Marta |

    4. 2. 2011 09:04

    V pečícím sáčku peču i kuře.Je to výborná věc.Koupíš je v papírnictví.Dá se koupit i pečící folie,která se ustřihne dlouhá jak potřebuješ a zatáhne se na obou koncích.Je to takový tunel. <3

  • Markéta Sony
    Markéta Sony |

    25. 7. 2007 09:48

    Takže si řeknu v obchodě o pečící sáček - a mělI by mít jasno co chci ? Taky jsem nevěděla že něco takového je. Normálně se to může péct v elektrické troubě na pekáčku a sáčku se nic nestane ? Pokud seženu sáčky určitě to vyzkouším. Bůček je u Nás doma vždy vítán.

  • Eva F.
    Eva F. |

    26. 6. 2007 14:41

    Milá Anna, sáčky na pečenie v trúbe ako aj v mikrovlnke sú dostať v hociakom väčšom nákupnom centre/tesco, hypernova atd../.Používajú sa na to, aby potraviny, ktoré sa pečú si zachovali voňu, šťavu, vitamíny...a pritom ti mikrovlnka alebo trúba zostanú čisté a šťava sa ti zachová v tom sáčku tiež, takže sa nevyparí.Veľa šťastia. Zdraví ťa Eva F.

  • Anna Doležalová
    Anna Doležalová |

    2. 4. 2007 07:18

    Neznám pečící sáček. Co to je a kde se dá koupit?

  • Jana Žah.
    Jana Žah. |

    1. 4. 2007 08:53

    jednim slovem nemá to chybu

  • Anonym
    Anonym |

    12. 9. 2006 16:17

    tentorecept je moc dobry doporučuji ho zkusit