• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Bůček zase jinak
Napište svůj komentář k receptu

Bůček zase jinak

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bůček zase jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • slunečnicový olej
    • 1,50
      kg vepřový bůček libový od pupku

Postup přípravy receptu

1
Do mísy dáme bůček nakrájený na kostky, osolíme, opepříme, přidáme česnek nakrájený na plátky, posolíme, popepříme a poprášíme majoránkou.
2
Zakápneme olejem tak, aby se v něm přes noc marinoval, ale ne aby byl ponořený. Druhý den se dáme péct do trouby. Podle potřeby podléváme.
3
Podáváme s knedlíkem a zelím. Je dobrý i studený s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Raffaelo zase jinak

Raffaelo zase jinak

Vepřové nudličky zase jinak

Vepřové nudličky zase jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 5. 9. 2015 21:31

    Libový se píše s Y

  • Andrea | 5. 9. 2015 21:31

    Libový se píše s Y

  • RauM
    RauM | 13. 11. 2012 14:32

    pekla jsem takhle tedy krkovici, ale špica!!! 1*

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 28. 6. 2011 00:38

    Super! Jen moc složitý...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 18. 4. 2011 12:44

    Moc dobré ;-)

  • Simča Sládková | 22. 11. 2009 21:28

    Je to výborný, výborný, no prostě výborný..... Byla jsem líná maso krájet na kostky, plátky stačily taky. A pak fůůůry česneku a soli a chudák moje paní doktorka, co mi furt nadává za vysoký tlak a cholesterol - ta kdyby mne viděla!!!!!

  • Marie Šindelová | 31. 3. 2009 06:49

    Měli jsme včera s bramborovým knedlíkem a špenátem,byla to mňamka.

  • Mabelka Mabelka | 20. 3. 2009 15:41

    Nikdy jsem bůček nejedla, ale takhle udělaný je přímo skvostný.

  • Markéta Sony | 27. 7. 2007 17:27

    Jani , já tenle bůček taky dělám a přidávám do něj ještě cibuli. Jinak je to sakra eňo - ňuňo dobrý jídlo. :-))

  • Jan PolotovarZnosa | 2. 7. 2007 14:14

    no testnu to a uvidim - snad se to povede,jen jeste musim vychytat nejake good zeli - tady maj hnus - leda v polskym shope,uvidime,popr.to dame jen s bramborem :-)

  • Blažena Halušková | 16. 12. 2006 14:32

    Tak naloženo, zítra to upeču, k tomu zelí a hrnkové knedle. Uvidíme, co na to rodinka, ale vypadá to móc dobře....

  • Veronika Rolníkova | 17. 6. 2006 11:58

    Vyzkoušela jsem tento recept a moc nám chutnal celé rodině!! Jen jsem přidala ještě grilovací koření, je to výborný. Ze zkušenosti vím, že se nemusí nechávat marinovat přes noc, ale stačí i 3 hod.

  • Medúzka | 15. 8. 2005 19:46

    Zkoušela jsem recept a je velmi dobrý. Já tedy do marinády přidalakoření"Vepřová pečeně" od Kotányi a je to výborné koření, které všem vřele doporučuji nejenna bůček:)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Majoránka Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s meruňkami

Tvarohový koláč s meruňkami

Zdravější marokánky

Zdravější marokánky

Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Chuťovky (jednohubky) z listového těsta

Chuťovky (jednohubky) z listového…

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

35 minut
Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

40 minut
Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

5 minut
Sweet chilli marináda

Sweet chilli marináda

60 minut
Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

Poslední sledované recepty

29
Rychlovka z papiňáku
Rychlovka z papiňáku
15
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
15
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
12
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Košíčky plněné…
12
Stehýnka s tvarohovým tzatziki
Stehýnka s tvarohovým…

Zajímavé články

Nejlepší a nejjednodušší domácí zmrzlina? Cukrář Josef Maršálek prozradil svůj oblíbený recept
Nejlepší a nejjednodušší domácí zmrzlina? Cukrář…
Svatební dort prince Harryho a Meghan: Upečte si stejný i vy!
Svatební dort prince Harryho a Meghan: Upečte si…
Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku, bramboráky nebo pizzu
Co podniknout s kedlubnami? Zkuste zelí, polévku,…
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev nebo zázvor ze zbytků
Nekonečná zelenina: Vypěstujte si salát, mrkev…
Rebarborové poklady ve skleničkách: Udělejte si džem, kompot, sirup nebo čatní
Rebarborové poklady ve skleničkách: Udělejte si…
AHA.cz Proběhl tajný pohřeb: Vyskočil dal sbohem synovi Jakubovi (†46)

Proběhl tajný pohřeb: Vyskočil dal sbohem synovi Jakubovi (†46)

Mimibazar Šance pro maminky z Prahy a Středočeského kraje: Získejte nákup v ceně 2000 Kč zdarma!

Šance pro maminky z Prahy a Středočeského kraje: Získejte nákup v ceně 2000 Kč zdarma!

Dáma.cz Jak přežít PMS podle zvěrokruhu: Kdo potřebuje spánek nebo čokoládu?

Jak přežít PMS podle zvěrokruhu: Kdo potřebuje spánek nebo čokoládu?

Blesk pro ženy Syn vraha, idol bez prstu, pašerák drog... Aneb 7 pikantních tajemství celebrit

Syn vraha, idol bez prstu, pašerák drog... Aneb 7 pikantních tajemství celebrit

Ženy.cz Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Pryč s černou, odvažte se! 8 nejhezčích plus size outfitů na jaro

Blesk.cz Krásná zpěvačka Rihanna se stala maminkou! Má holku, nebo kluka?

Krásná zpěvačka Rihanna se stala maminkou! Má holku, nebo kluka?

SportRevue.cz FOTO: Eva Samková a spol. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Eva Samková a spol. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Překrásná dcera topmodelky Heidi Klum Leni: Dívka s akné dobyla v sedmnácti svět modelingu

Překrásná dcera topmodelky Heidi Klum Leni: Dívka s akné dobyla v sedmnácti svět modelingu

Blesk Horoskopy Kdo s vámi bude randit jen kvůli kariéře? Tato znamení vás využijí a pak odkopnou

Kdo s vámi bude randit jen kvůli kariéře? Tato znamení vás využijí a pak odkopnou

Abecedazahrady Retro lednice: Moderní technologie v designu 50. a 60. let. Jaké koupit a za kolik?

Retro lednice: Moderní technologie v designu 50. a 60. let. Jaké koupit a za kolik?

Další doporučené recepty:

Bůček pro správné chlapy
Bůček pro správné chlapy
Bůček trochu jinak
Bůček trochu jinak
Bůček v sáčku
Bůček v sáčku
Bůčková pochoutka
Bůčková pochoutka
Bůčková pomazánka
Bůčková pomazánka
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
  • Recepty.cz
  • Bůček zase jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí