Bůček na kyselém zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček pokrájíme na plátky, které po obou stranách osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a okmínujeme. Do pekáče vložíme zelí, osladíme, přidáme bobkový list a nové koření a promícháme.
2
Zelí poklademe plátky bůčku, podlijeme a upečeme v troubě. Podáváme s knedlíkem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pipča
    pipča |

    23. 10. 2012 18:11

    Bůček i zelí chutnalo, snědli jsme to s chlebem :-).

  • Anonym
    Anonym |

    23. 5. 2006 15:32

    podlít pivem-doporučuji.

Další doporučené recepty: