• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Jednoduchá žampionová omáčka
    Napište svůj komentář k receptu

    Jednoduchá žampionová omáčka

    autor: Vendula Strakošová
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 85
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Jednoduchá žampionová omáčka
    Jednoduchá žampionová omáčka
    Jednoduchá žampionová omáčka
    Jednoduchá žampionová omáčka
    Jednoduchá žampionová omáčka
    3fotografie
    Nahrát fotku
     

    Žampiony patří k nejoblíbenějším houbám, které u nás lidé nejen sbírají, ale mnohdy i sami pěstují a mimo sezónu se dají bez problému koupit i v obchodě. Žampionovou omáčku můžete podávat k masu nebo jako samostatný pokrm spolu s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo bramborami.

    Suroviny

    4 porce
      • máslo
      • 2
        lžíce hladká mouka
      • 600
        ml mléko
      • 1
        špetka majoránka
      • 1
        špetka kmín
      • 200
        g žampiony
      • 1
        kostka zeleninový vývar

    Postup přípravy receptu

    1
    Žampiony nakrájíme na kousky, rozpálíme kousek másla a dáme do něj žampiony osmahnout. Podlejeme vodou, posypeme majoránkou a kmínem a chvíli dusíme. Podušené žampiony zalejeme mlékem smíchaným s moukou (asi dvě lžíce) a přidáme jeden zeleninový bujón. Za stálého míchání vaříme, až omáčka zhoustne a ingredience se spojí.

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat jíšku

    2
    Já k tomu vždy uvařím jenom vajíčko a brambor a úplně to stačí. Je to rychle a jednoduché.

    RADA: Jak správně usušit houby, aby neztratily své aroma?

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

    Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

    Jednoduché žampionové kari

    Jednoduché žampionové kari

    Jednoduchá žampionová směs

    Jednoduchá žampionová směs

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • spinner | 29. 1. 2020 12:30

      Výborná, neměl jsem zeleninový bujón tak jsem použil houbový. Jak si mohu uložit recept? Nikde to nemohu najít :)

    • Libuška
      Libuška | 28. 4. 2017 12:21

      Výborná. je udělané během chvilky. :-)

    • Libuška
      Libuška | 28. 4. 2017 12:19

      Výborná omáčka

    • pedrosisko | 5. 4. 2017 17:44

      dnes je to uvařil.rychle a super.klobouk dolu.dlouho jsem chutove nejedl:-)

    • Fgv
      Fgv | 7. 3. 2017 15:48

      Dff

    • Plabla | 5. 3. 2017 13:41

      dnes jsem vyzkoušela - jen omajdu s rýží-bez masa..., přidala jsem tedy smetanu a trošku mléka, aby konzistence byla pijavá pro rýži a bylo to moc moc dobrý, jemný a hlavně rychlý -ukládám si recept a děkuji !!

    • Ani2
      Ani2 | 3. 10. 2016 11:00

      Jednoduchá dobrá omáčka,přidávám zakysanou smetanu, citron ,trochu cukru,bez majoránky.

    • Matěj
      Matěj | 17. 8. 2016 10:19

      Byla super :-)

    • BronislavaP
      BronislavaP | 10. 3. 2016 20:41

      Uvařila jsem ji dnes k večeři a byla velice dobrá, jen jsme ji měli s houskovým knedlíkem. S bramborem ji chci teprve vyzkoušet... :-\

    • Andrea
      Andrea | 14. 10. 2015 12:10

      dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

    • Andrea
      Andrea | 14. 10. 2015 12:10

      dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

    • Petra
      Petra | 13. 5. 2015 11:14

      Mňam. A díky za recept.

    • Martina
      Martina | 17. 2. 2015 14:29

      Nikdy jsem ještě žampionovou omáčku nedělala a tak jsem vyzkoušela. Je velmi jednoduchá a chutná výborně.

    • Anežka
      Anežka | 6. 11. 2014 12:06

      Já přidávám badyán, je to výborné :-)

    • luděk
      luděk | 16. 8. 2014 19:19

      dobrej recept ale taky jsem ho dělal podle sebe :) a myslim že s bramborem to není ono omáčku jsem udělal krémovou a hustou takže s hous.knedlíkem vegeta čerstvá bazalka mořská sůl a bílý pepř trochu více )

    • saly15
      saly15 | 11. 8. 2014 17:01

      jen jsem přidala zakysanou smatenu - potřebovala jsem se jí zbavit, jinak jsem recept snad zachovala... děkuji za velmi dobrý recept ....

    • Sima
      Sima | 14. 7. 2014 14:27

      Souhlasim s Janou - o nose nahore to opravdu neni ;)

    • Nikolete
      Nikolete | 14. 7. 2014 14:23

      Skvělý recept. Jako začínající kuchařka jsem na sebe pyšná, že jsem uvařila tak skvělou omáčku. Akorát jsem nedala zeleninový bujón ale 3/4 extra siného. Děkuji. :-)

    • jana
      jana | 23. 6. 2014 12:48

      Me to treba zajima. Zajimam se o to, co jim, a snazim se volit v tehle dobe "mensi zlo". Ale nevim, jestli to mila Terezo pochopis. Nema to nic spolecneho s nosankem nahoru. Samozrejme si kazdy muze jist co chce, ale ja proste volim kvalitnejsi potraviny s mene chemii. BTW, ten bujon se klidne da uplne vynechat a to ve vetsine pokrmu, dokorenit se da cervstvym i susenym korenim bez jakykoliv barvivev, zahustovadel, zvyraznovacu chuti atd....Recept je jinak dobry (delala jsem bez bujonu)

    • frakira | 21. 4. 2014 17:12

      Omlouvam se, s umyslem dat 5 hvezdicek jsem sem dala 5ku :-/ Hledala jsem zampionovou omacku, hlavne kvuli mnozstvi surovin.. mleko jsem nahradila vyvarem, smetanou a mlekem (jak mi co zbylo) v pozadovanem objemu a vysledek byl opravdu skvely, dekuju.

    • Tereza
      Tereza | 23. 3. 2014 15:02

      I ty chytrý/á.. Je to skvělej recept a když někdo nemá čas tak si těžko bude ještě dělat vývar nebo dokonce výpek. .. holt žijeme ve světě bujonů a pokud máte nosánek nahoře - tak dobře, ale neotravujte s tím ostatní. Myslím, že vaše známkování nikoho nezajímá. :-*

    • Lucie
      Lucie | 4. 3. 2014 11:04

      Rychlé a dobře, jen místo mouky dám příště jíšku :-)

    • merilin | 17. 1. 2014 11:34

      No paráda,moc dobré a rychlé,to jooo ;-) O:-)

    • roberto37
      roberto37 | 29. 12. 2013 14:11

      I vy bujóňáci. Každý recept, kde vidím tuto náhražku výpeku, či vývaru, hodnotím 1 hvězdou.

    • AnonymIsBest
      AnonymIsBest | 8. 12. 2013 10:32

      fuj,hnus,bléé to se nedá =-O :-)) :-)) :-)) :-))

    • memorexCZ
      memorexCZ | 10. 9. 2013 13:11

      Vyborna.... s ryzi, testovinami, bramborem... proste super.

    • Petra
      Petra | 20. 8. 2013 14:56

      Vyzkoušeno. Akorát jsem nedala bujon, jsem proti takovým věcem a byla úžasná. Můj muž řekl po prvním soustě, kde jsi ten skvělý oběd koupila?, :-) Opravdu výborná.

    • Denisa
      Denisa | 18. 7. 2013 19:13

      Tuto omáčku dělám po několikáté, kdo se bojí mouky jako já stačí nasypat hotovou jíšku, zkusila jsem i bylinkový bujón taky super, paní Vendulko super tip a díky !!! ;-)

    • Aleš
      Aleš | 7. 7. 2013 13:21

      Nejsem žadnej! "super kuchař"takže tenhle recept je pro me naprosta BOMBA a navic to fakt LUXUSNE CHUTNA :-\ Diky

    • Alena
      Alena | 20. 6. 2013 11:34

      Je to skvělé a dávám si k omáčce těstoviny. :-|

    • Krista.p | 4. 6. 2013 14:46

      jednoduchá a moc dobrá:) chutnala nám :-)

    • Jaruš
      Jaruš | 3. 6. 2013 14:32

      Taaaak jsem se odhodlala udělat tento recept a opravdu nelituji, použila jsem tedy od všeho jen polovinu ingrediencí, protože jsem to chtěla jen na oběd a s manžílkem jsme si hezky pochutnali, vyjde to levně a chutná to výborně, zařazuji mezi oblíbené recepty. My jsme si to dávali s těstovinami- mašličkami. Delikatesa!!!! <3 :-*

    • maria
      maria | 21. 1. 2013 15:45

      omacka je vynikajuca mozem doporucit naozaj!!!!! :-)

    • bejicza | 18. 1. 2013 13:14

      luxusní obídek.dělala jsem přesně podle návodu a vůbec mi nepřišla nahořklá s majoránky:) akorat jsem přidala trošku smetany:)

    • sdf
      sdf | 8. 1. 2013 17:08

      :-$

    • surikátka
      surikátka | 8. 1. 2013 17:07

      :-)) Koupila jsem si žampiony a říkám si co s něma a tak jsem sedla k pc a hledala recepty a tak sem našla tenhle recept uvařila jsem to přešně podle receptua potom jsem šla hned zvracet vůbec mi nuchutnala :-S

    • Jan
      Jan | 19. 10. 2012 11:36

      Aha... takže jste z toho udělal jiný recept :-)

    • Michal
      Michal | 24. 9. 2012 22:17

      Smekám klobouček, je výborná!!! Vylepšil jsem jen asi dcl smetany 12%, trochu více žampiónů, maso z křidélek který byly na vývar a ke konci tavenej sýr nechal rozpustit.... heureka, bašta jako hrom :) :-P

    • Můrinka
      Můrinka | 23. 9. 2012 17:18

      Výýýýbornááá <3 <3 <3 Ta se fakt povedla. ;-)

    • karolina
      karolina | 18. 8. 2012 15:50

      omacka byla vynikajici pridale jsem na malicko nakrajene kruti maso, protoze mam deti a omacka byla pohadkova.... :-)

    • pmagdolen | 15. 5. 2012 20:04

      Recept jednoduchej žampiónovej omáčky bol perfektný. Ozývam sa zo Slovenska a napriek tomu, že som to robil prvý raz, tak som to hneď vylepšil, a to tak, že som rozkrájal 350 g žampiónov, lebo som chcel pripraviť omáčku pre dve osoby na dva dni (lebo každý deň človek nemá čas variť), ďalej som namiesto 600 ml mlieka použil 500 ml smotany na varenie a ešte som dodal 2 dcl mlieka, samozrejme rozmiešaného nie s 2 ale 3 lyžicami hladkej múky špecial. Inak som postupoval podľa návodu, ale tá omáčka "spievala", pokojne by sa mohla podávať ako "svatební" omáčka. K tomu som namiesto rady Venduly si pripravil tiež "laciné" maso, a to: nožinu (hovězí), ale ze Slovenska a u vás z Čech, a to určenú na guláš. Maso som napacoval (trochu posolil, popepřil, pomajorkoval a posypal s čili papričkou (sušenou) a pokvapkal olejem Venusz (maďarským slunečnicovým olejem) a nadrobno posekal jeden stroučik česneku na drobné kousky. Jednotlivé kousky masa sem po obvodu obalil tenučkým plátkem uzenej slaninky (uzenej v dyme a ne chemicky), potom sem maso usmahl a dusil v malem množství vody. Maso bylo super, omáčka absolutne super a k tomu nové zemiaky vareneé na čtvrtky. No byla to skutočne úžasná pochoutka a už sa teším na zajtra, že si to zopakujem. A pritom je to laciný, lebo "nožina" je levnejší ako falošná svíčková a veľmi dobre k tej omáčke pasovala. :-*

    • Svalnata spageta :D
      Svalnata spageta :D | 24. 1. 2012 19:19

      kdyz pridate cesnek ma vetsi grady :-\

    • Olis
      Olis | 22. 1. 2012 13:12

      omačka byla vynikajici ja do toho přidaka ještě kuřeci maso.......doporučuji .... :-)

    • Kateřina
      Kateřina | 14. 12. 2011 13:52

      Teď jsem ji dovařila a je opravdu vynikající ;-)

    • alexis222 | 22. 11. 2011 11:57

      Dnes jsem tuto omáčku dělala.Je opravdu skvělá,rychlá a jednoduchá ;-) .

    • Petra
      Petra | 7. 11. 2011 13:57

      Naprosto skvělý recept - rychlý, levný a vynikající!!!!

    • Zdenka
      Zdenka | 31. 10. 2011 14:20

      Je výtečná, jen místo mléka jsem použila smetanu ke šlehání. ;-) A kmín nepoužívám. :-P

    • Ilona
      Ilona | 15. 10. 2011 12:35

      Vcera jsem koupila zampiony, jen tak, byly ve sleve ;-) Netusila jsem co s nimi. Pak jsem nasla tento recept... a uz je v mem sesitku vyzkousenych a vynikajicich receptu. Omacka je vazne vyborna a jako jeden z mala receptu, ktere jsem se pokusila uvarit presne podle receptu, dopadla presne tak jak mela. Jen jsem do ni kvuli manzelovi pridala trochu pepre a speticku soli. Vylizany talir i hrnec svedci o jeji kvalite :-D Diky

    • Aneta
      Aneta | 20. 8. 2011 17:45

      Tak jsem recept vyzkoušela, všeho jsem dala od oka (vaříla jsem jen pro sebe), a přidala jsem k houbám při smažení cibulku a i kukuřici, pro její milovníky doporučuji, omáčka je skvěle nasládlá :)

    • Lenka Hradecká | 30. 5. 2011 16:07

      Recept byl přidán do kategorie omáček...díky za info.

    • Ladia
      Ladia | 30. 5. 2011 15:59

      Škoda, že recept v Omáčkách nenajdeme...

    • Simča S.
      Simča S. | 30. 5. 2011 14:09

      Já ji většinou dávám na těstoviny. Tentokrát mi zbyly knedlíky a potřebovala jsem je "zlikvidovat". Ale i s němi to bylo vynikající..... V Albertu měli zrovna žampiony ve slevě - 1/2 kilová krabička za 22 Kč - tak jsem se je pořádně užila.....

    • andrea
      andrea | 13. 4. 2011 20:58

      kdyz k tomu pridate kureci prsicka tak je to take dobre ;-)

    • Sona
      Sona | 25. 3. 2011 14:32

      Recepet i omackou jsou super rychle a dobre:)) ;-) ;-) ;-) ;-)

    • romcik82 | 14. 3. 2011 13:29

      Nikdy by mě nenapadlo kombinovat hobovou omáčku, brambory a vejce. Překvapilo mě, jak výborné to bylo. Použila jsem mletý kmín a nešetřila jsem a místo zeleninového bujónu jsem dochutila solí a pepřem. Nemám ráda unifikovanou chuť bujónu a takhle to bylo výborné.

    • Renáta
      Renáta | 16. 12. 2010 12:02

      Tak jsem dnes tuto omáčku zkoušela vařit,..musím říct, že já zrovna nejsem milovník žampionů, a omáčky moc nevařím, ale povedla se a je moooc dobrá, děkuji za tip

    • huk
      huk | 15. 12. 2010 22:02

      je to pekna blbost :-D

    • ladik
      ladik | 30. 11. 2010 13:10

      je dobra 8-)

    • Ivetka_F. | 12. 10. 2010 17:56

      úžasný a šikovný..s česnekem je to výborný, ale i bez něj je to mňamka!

    • Anna Prknová
      Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

      Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

    • Anna Prknová
      Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

      Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

    • Hana T.
      Hana T. | 3. 3. 2010 19:18

      Ani se mi nechtělo věřit, že tak jednoduchá omáčka je opravdu tak výborná :) Vážně skvělý recept, určitě brzy zopakuji.

    • Iva Bochenská
      Iva Bochenská | 18. 11. 2008 19:47

      Musím přidat i svou chválu. Přítel si myslí, že jsem použila recept jeho maminky, ale tenhle vypadal líp, a olizoval se, i když jsme byli pohádaní.

    • Jolana Christová
      Jolana Christová | 24. 5. 2008 10:31

      Opravdu moc dobré.Taky jsem přidala orestované kuřecí maso a česnek,k tomu špagety a mnam!

    • Veronika
      Veronika | 9. 3. 2008 23:10

      Tato omacka je vyborna. Co bydlim v Americe tak sem obcas zabrousim a manzelovi tato omacka jela ani sem se nestacila ohlednout :)

    • Anonym
      Anonym | 23. 9. 2007 14:20

      výborná :) - delam i ke ke grilované=mu masu :) a je to mnamka :)

    • Lenka
      Lenka | 24. 5. 2007 13:05

      Omáčka byla vynikající. Dala jsem jí na pečená kuřecí stehna s bramborem a dostala jsem doma pochvalu.

    • Ilca
      Ilca | 16. 4. 2007 16:15

      Delam podobnou omacku, jen misto majoranky dam oregano, taky krasne voni. Na panvi osmazim na trose oleje a rozdrobene pulkostce slepiciho vyvaru kosticky z kurecich prsou a to pak pridam do tehle omacky. Vsechno pak nakydnu (jinak se ro tict neda, ta omacka je lepsi hustsi) na spagety nebo tortellini (jeste lepsi) a je to mnamka. Jedine nebezpeci je, ze se vam to preji ;)

    • Jana
      Jana | 25. 3. 2007 22:51

      Mňam, díky :-)

    • Anonym
      Anonym | 15. 1. 2007 12:49

      Moc děkuju, ještě jsem přidala kuřecí maso a trošku česneku a nemá to chybičku.

    • Leona
      Leona | 25. 6. 2006 21:14

      Super, akorát při 2 lžicích mouky se mi to zdálo dost řídké, tak jsem ještě 1 přidala a omáčka byla akorát.

    • Ondra
      Ondra | 31. 5. 2006 11:36

      Moc dobre!!!Vrele doporucuji..

    • e e
      e e | 21. 5. 2006 11:34

      vynikajici

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Omáčky & guláše Houbová
    Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Majoránka Máslo Mléko Žampiony Zeleninový vývar

    Jak udělat jíšku

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Dušená rýže

    Dušená rýže

    Meruňkové kefírové řezy

    Meruňkové kefírové řezy

    Tiramisu s banánem

    Tiramisu s banánem

    Medové perníčky od babičky

    Medové perníčky od babičky

    Srbská směs (nejen) na topinky

    Srbská směs (nejen) na topinky

    Čokoládový koláč s třešněmi

    Čokoládový koláč s třešněmi

    Vaječná pomazánka II.

    Vaječná pomazánka II.

    Kořeněné chipsy z hlívy

    Kořeněné chipsy z hlívy

    Smothie-Kiwi a banán

    Smothie-Kiwi a banán

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Jak udělat jíšku

    Poslední sledované recepty

    45
    Salát s quinoou a sýrem halloumi
    Salát s quinoou a sýrem…
    37
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    33
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    30
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    26
    Míša řezy
    Míša řezy

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Pyšná princezna: Láska na place i zásahy komunistů. Jaké bylo natáčení?

    Pyšná princezna: Láska na place i zásahy komunistů. Jaké bylo natáčení?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    Reflex.cz Karel Steigerwald: Převezmou Němci řízení koronavirové krize u nás? Nejde to, ale v roce 1989 to šlo.

    Karel Steigerwald: Převezmou Němci řízení koronavirové krize u nás? Nejde to, ale v roce 1989 to šlo.

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Jednoduchá vločková polévka
    Jednoduchá vločková polévka
    Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami
    Jednoduchá vločková polévka s…
    Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo-vaječnou zavářkou
    Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo…
    Jednoduchá žampionová směs
    Jednoduchá žampionová směs
    Jednoduché artyčoky
    Jednoduché artyčoky
    Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
    Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
    • Recepty.cz
    • Jednoduchá žampionová omáčka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí