Křehounký závin Také tak milujete štrůdly a záviny? Jejich příprava není složitá, určitě už to máte nacvičené.… Celý článek
Pozor na alkohol Máte rádi pokrmy z hub? Pak jste možná už slyšeli o tom, že by se neměly konzumovat s… Celý článek
Listové pečivo Pečivo z listového těsta je populární. Důvodem je i to, že hotové a vyválené těsto pořídíte v… Celý článek
Jak co nejlépe uvařit luštěniny? Mají skvělé výživové vlastnosti, obsahují velké množství tolik potřebných bílkovin, vlákniny,… Celý článek
Aby nakrájené houby nezmodraly Houbaři jim přezdívají modráci. Při nakrojení, otlačení nebo jiném narušení dužiny totiž barva… Celý článek
Aby se ovocné knedlíky nepřilepily Kynuté ovocné knedlíky jsou nejchutnější, pokud je připravíte v páře. Nejsou pak oslizlé a… Celý článek
Lesk, závinů a buchet Připravujete často různé záviny, buchty, koláče, plněné rohlíčky a další sladké pochoutky z… Celý článek
Jak to udělat, aby se těsto nepřipálilo Trápí vás, že ať už pečete koláč, štrúdl, muffiny nebo třeba pizzu, máte obvykle těsto naspodu… Celý článek
Jak oloupat mandle Ať už se chystáte péct vánočku, mazanec, koláče, cukroví, připravovat domácí marcipán nebo… Celý článek
Jak vytvarovat vanilkové rohlíčky Jsou křehké, božsky voní a skvěle chutnají. Vánoce si bez nich neumíme představit. Vanilkové… Celý článek