Vepřové kotlety na žampiónech

moje hodnocení:

4,1

hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • 300
      g žampiony
    • 1
      ks cibule malá
    • rostlinný olej
    • 2
      dl drůbeží vývar nebo zeleninový vývar
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • houbové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety nařízneme na okrajích, aby se nekroutily, opepříme a opečeme na oleji. Dáme do tepla stranou.
2
Žampióny opečeme na cibuli ve zbylém oleji, zalijeme trochou vývaru a zjemníme máslem. Maso vrátíme do omáčky a ochutíme houbovým kořením. Ještě krátce povaříme.
3
Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • miska
    miska |

    24. 3. 2013 12:03

    tak dneska to varim tak uvidme jak nam to bude chutnat :-)

  • jana machů
    jana machů |

    23. 9. 2012 11:47

    :-( ;-) :-P

  • recepty73
    recepty73 |

    3. 1. 2011 18:22

    Pokud maso nevrátíte do omáčky a jenom jí maso přelijete,tak je to rychlovka za 15 minut(třeba než se uvaří brambory ;-) )