• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Zapékané těstoviny III.
    Napište svůj komentář k receptu

    Zapékané těstoviny III.

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 9
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zapékané těstoviny III.
    Zapékané těstoviny III.
    Zapékané těstoviny III.
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g těstoviny
      • 200
        g uzený bůček
      • 1
        ks špekáček
      • 200
        g tvrdý sýr eidam
      • 1
        ks cibule
      • 3
        stroužek česnek
      • 250
        g kysané zelí
      • 1
        ks vejce
      • 1,50
        dl mléko
      • 1
        špetka muškátový oříšek
      • 1
        špetka oregáno
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka sůl
      • voda na vaření
      • olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Dáme si vařit těstoviny do osolené vody dle návodu. Mezitím nakrájíme na jemno cibuli, česnek, které na pánvi na oleji zesklovatíme. Uzené maso společně se špekáčkem nakrájíme na malé kostičky a přidáme do pánve a restujeme.
    2
    Po chvíli přidáme jemně nakrájené kyselé zelí, špetku oregána a dále restujeme. V hrníčku rozmícháme vejce, do kterého přidáme trochu soli a mléko. Uvařené těstoviny scedíme a dáme do zapékací mísy, které zalejeme vejcem s mlékem, přidáme směs s pánve a 100 g nastrouhaného sýru.
    3
    Vše promícháme a dochutíme pepřem a muškátovým oříškem. Zbylých 100 g nastrouhaného sýru posypeme po povrchu. Dáme do trouby zapéct.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Zapékané těstoviny V.

    Zapékané těstoviny V.

    Zapékané těstoviny II.

    Zapékané těstoviny II.

    Zapekané těstoviny tety Luciany

    Zapekané těstoviny tety Luciany

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Míra
      Míra | 24. 11. 2016 09:51

      A to má s vařením společného co ??? :-P

    • Míra
      Míra | 24. 11. 2016 09:50

      A to má s vařením společného co ??? :-P

    • iris
      iris | 1. 1. 2016 12:48

      vynikajici rychlovka,ktera je chutna,dokonce i muj mlsny buldog slinta okolo trouby :-P

    • Zuzana
      Zuzana | 1. 4. 2015 20:46

      ..."sypat" ...vyjmenované slovo...ale jinak bez chyby ;)

    • Petr
      Petr | 19. 2. 2015 01:06

      vynikajici - dava zapecenym testovinam novou dymenzi. Kvalita celeho pokrmu se dost odviji od kvality zeli.

    • Petr
      Petr | 19. 2. 2015 01:06

      vynikajici - dava zapecenym testovinam novou dymenzi. Kvalita celeho pokrmu se dost odviji od kvality zeli.

    • Baju
      Baju | 27. 12. 2014 13:34

      Slovo "výborné" dostatečně nevystihuje, jak je to opravdu výborné! Velmi jsme si pochutnali.

    • Mish.k.a
      Mish.k.a | 30. 6. 2014 19:15

      Bylo mi řečeno, že těstoviny se mají zapékat na 160° :-)

    • Michal Ševčík
      Michal Ševčík | 7. 1. 2014 18:06

      Jn. Taky se mi to stalo. Teď to du dělat podruhé a dám tam míň mlíka, respektive skoro žádný radši. Minule mě to pěkně vytočilo.

    • katie
      katie | 16. 10. 2013 17:10

      Potrebovalabych malou ale pro mne dulezitou radu. Na kolik stupnu a jak dlouho pect? Dala sem to na 180 ale shora mi to hori a mleko jeste neni stuhle. =-O

    • kotvicka | 1. 8. 2013 12:43

      jako od maminky, přítel mě uctívá:)))

    • Důďa
      Důďa | 4. 1. 2013 10:09

      Super recept!Vynikající! ;-)

    • romča
      romča | 4. 3. 2012 13:34

      já to teprve uvařim takže nevím :-\ :-\ :-\

    • elinka
      elinka | 4. 3. 2012 13:31

      je to dobrý akorát je mi líto že to není aštak vznikající O:-) vý te :-* :-*

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 1. 3. 2012 22:47

      Luxusní! Uvařeno přesně podle receptu a naprosté nadšení. Mňam.

    • Lucie F.
      Lucie F. | 11. 11. 2009 20:03

      Prave si pochutnavam na techto testovinach. Jsou super.

    • anton 009
      anton 009 | 19. 4. 2009 13:41

      velmi zajímavý recept, všichni známe 'flíčky s uzeným', trochu jsem nepochopil špekáček, kdo má domácí uzený bok, špekáček je zbytečný, já ho nemám koupil jsem česnekový bok, možná by byla dobrá smetana místo mlíka, ale musím říct, zelí dělá své ... jenom a jenom POCHVALA

    • Pavla
      Pavla | 25. 4. 2007 18:45

      vyborne,dekuji za inspiraci,nemeli jsme doma spekacek ani kys. zeli,ale i tak davam za jedna.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
    Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kysané zelí Mléko Muškátový oříšek Olej Oregáno Pepř mletý Špekáček Sůl Těstoviny Tvrdý sýr Uzený bůček Vejce Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kotlety na cibuli

    Kotlety na cibuli

    Lívanečky s jablky

    Lívanečky s jablky

    Nepečený jablkový dort

    Nepečený jablkový dort

    Jahodový dort - krémový

    Jahodový dort - krémový

    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou

    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…

    Eskymo

    Eskymo

    Jednoduchá vařená poleva

    Jednoduchá vařená poleva

    Dort z OREO sušenek

    Dort z OREO sušenek

    Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

    Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    212
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    42
    Grilovaný kuřecí kebab
    Grilovaný kuřecí kebab
    32
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    25
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    24
    Fazolová polévka
    Fazolová polévka

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz 9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    9 příčin návalů horka, které nemají nic společného s menopauzou

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz Pokud půjde očkování v Česku tímto tempem, tak skončí za tři roky. Kde udělali soudruzi chybu?

    Pokud půjde očkování v Česku tímto tempem, tak skončí za tři roky. Kde udělali soudruzi chybu?

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    Další doporučené recepty:

    Zapékané plněné brambory
    Zapékané plněné brambory
    Zapékané roštěnky s křenem
    Zapékané roštěnky s křenem
    Zapékané těstoviny II.
    Zapékané těstoviny II.
    Zapékané těstoviny s cuketou
    Zapékané těstoviny s cuketou
    Zapékané těstoviny s rajčaty a špenátem
    Zapékané těstoviny s rajčaty a špenátem
    Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou
    Zapékané těstoviny s rajskou omáčkou
    • Recepty.cz
    • Zapékané těstoviny III.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí