Zapékané brambory s masem v římském hrnci

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme.
2
Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.
3
Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky.
4
Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš.
5
Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hodiny.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Mrkev Olivy Pepř mletý Sůl Vepřová plec

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: