Jak uchovat mango Vynikající tropické ovoce s nezaměnitelnou aromatickou, sladkou, kořeněnou a navinulou chutí,… Celý článek
Jak na výborné ražniči? Pokrm původem z Balkánu u nás rychle zdomácněl. Maso napíchané na špejli nebo kovové jehle,… Celý článek
Vždy sypká a bílá dušená rýže Pokud jste vlastníkem rýžovaru, tak na tomto úkolu není nic složitého. Nicméně vaření rýže v… Celý článek
Rybí polévka pro štíhlou linii Jestliže nám do oběda zbyde trochu smažené ryby, připravíme z ní chutnou a lehkou polévku k… Celý článek
Aby se grilované maso nelepilo Také se vám často stane, že jakmile začnete grilovat a položíte první kousky masa na sotva… Celý článek
Jak snadno oloupat česnek? Česnek k české kuchyni patří, při vaření ho používáme téměř denně, skvělý je i do pomazánek,… Celý článek
Káva vás na nohy nepostaví Mezi lidmi je velmi rozšířené, že šálek silné kávy postaví společensky unaveného člověka na… Celý článek
Flambování Už jste vyzkoušeli tenhle efektní způsob úpravy pokrmů? Jestli ne, nebojte se toho. Docílíte… Celý článek
Křehké polévkové maso Není nad chutnou polévku ze silného a voňavého vývaru a spousty hovězího, které pak ještě… Celý článek
Tvarování noků Výborně chutnají k omáčkám, zapečené i jako příloha i masu. Podávat je ale můžete i k pečené… Celý článek