Zapečené chleby s vejcem a ricottou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Z plátků chleba vydlabejte část střídky, aby vznikl otvor pro vajíčko. Chleby potřete olejem a opečte hezky dozlatova.
3
Tvaroh promíchejte se solí, pepřem a tymiánem a naneste na krajíce chleba, otvory nechte volné. Zakapejte olejem. Do otvorů opatrně vyklepněte vejce, osolte ho a ještě asi 10 minut zapékejte, až vejce zpevní.
4
Podávejte posypané hoblinkami sýra.
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Olivový olej Pepř mletý Sůl Tvaroh Tvrdý sýr Tymián Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: