Jemný žampionový krém

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a žampiony nasekejte najemno (nejlépe za použití kuchyňského robota).
2
V hrnci rozpalte olej a dejte na něj houby a cibuli. Duste, dokud se nevypaří voda.
3
Dále zalijte vodou a smetanou a zavařte.
4
Poté romíchejte mouku v trošce vody nebo připravte jíšku klasickým způsobem a polévku zahustěte. Měla by vzniknout krémová bílá polévka.
5
Dochuťte solí a pepřem. Provařte, aby nebyla cítit mouka. Dobrou chuť!
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: