• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr

Cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr krupice
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Pekárna na program těsto. Vykynuté těsto vyndáme na vál. Rozkrojíme na 2 části a každý díl vyválíme na placku. Potřeme kečupem s česnekem, solí a... více o Pizza chléb po našem

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Zaděláme na těsto, necháme hodinku vykynout na teplém místě. Z těsta "uplácáme" bagetky (či malé housky, stočené rohlíky), před potřením vejcem je... více o Těsto na bagetky, housky...

20 minut
Senzační ledový salát I.

Senzační ledový salát I.

Plátky slaniny pomalu opékejte na suché pánvi, když se zkroutí a jsou krásně zlaté, vyndejte je na ubrousek, nechte vychladnout a pak je nalámejte na... více o Senzační ledový salát I.

Pikantní jablečný koláč

Pikantní jablečný koláč

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme asi na půl centimetrové plátky, které postříkáme citrónovou šťávou. Tuk ušleháme s cukrem, postupně... více o Pikantní jablečný koláč

Boršč bez zelí

Boršč bez zelí

Hovězí maso a slaninu (uzené maso) pokrájejte na kostičky a uvařte do poloměkka v osolené vodě. Přidejte na kostičky pokrájenou mrkev, brambory a... více o Boršč bez zelí

30 minut
Nepečené krémeše

Nepečené krémeše

Na plech po celé ploše položíme vedle sebe sušenky. Uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku s cukrem. Ve vodní lázní ušleháme bílky s cukrem na... více o Nepečené krémeše

Horký punč pro zimní večery

Horký punč pro zimní večery

Vše smícháme a zahřejeme k bodu varu - nevaříme. Podáváme horké s plátkem citronu.... více o Horký punč pro zimní večery

120 minut
Pekingská kachna dle Robina

Pekingská kachna dle Robina

Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do pekáče pod kachnu, aby se kachna... více o Pekingská kachna dle Robina

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Namočenou čočku uvaříme s bobkovým listem a pepřem do měkka. Osolíme a zahustíme zásmažkou z oleje, mouky a mléka. Můžeme zahustit i záklechtkou.... více o Čočkový prívarok

Francouzská bageta - hrníčkový recept

Francouzská bageta - hrníčkový recept

Z cukru, teplé vody a droždí uděláme kvásek a necháme vykynout - ano, i když je to sušené droždí. Mouku smícháme se solí, přilijeme kvásek a olej a... více o Francouzská bageta - hrníčkový recept

Ořechové trojúhelníky II.

Ořechové trojúhelníky II.

Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřícím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme z bílků sníh. Těsto vylejeme na... více o Ořechové trojúhelníky II.

Salát z červeného zelí II.

Salát z červeného zelí II.

Červené zelí nakrouháme na robotu na nudličky, dáme do hrnce zalijeme vodou a octem a asi 10 minut necháme přejít varem. Zelí scedíme, necháme... více o Salát z červeného zelí II.

20 minut
Povidlová bábovka

Povidlová bábovka

Žloutky, cukr, máslo, vanilkový cukr a 2 lžíce povidel ušleháme v hustý krém, do kterého postupně vmícháme tuhý sníh ze zbylých bílků a mouku s... více o Povidlová bábovka

"Bašta" řezy

"Bašta" řezy

Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme ostatní ingredience a vše vyšleháme do hladké hmoty, kterou rozdělíme stejnou měrou na dva plechy a pečeme ve... více o "Bašta" řezy

Šťavnaté řezy

Šťavnaté řezy

Vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly. První díl vyválíme na placku, přeneseme ji na vymazaný vysypaný plech. Natřeme na ni tenčí vrstvu džemu,... více o Šťavnaté řezy

"Mňamka" buchta

"Mňamka" buchta

Připravíme 1. těsto: všechny ingredience smícháme a vypracujeme do hladkého těsta, které nahrubo nastrouháme na vymazaný, vysypaný plech. Na... více o "Mňamka" buchta

Rafaelo

Rafaelo

Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme žloutky, vanilkový cukr, pudink... více o Rafaelo

Polský boršč

Polský boršč

Červenou řepu oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a dáme vařit do měkka se 6 stroužky česneku. Vývar scedíme, ihned nalijeme lžíci octa kvůli barvě a... více o Polský boršč

Paprika starého bači

Paprika starého bači

Na oleji se osmahne cibule, anglická slanina i klobása. Paprika na proužky a přidá se česnek, sůl, pepř a nakonec přidáme paprikovou pastu nebo lečo,... více o Paprika starého bači

Hanácké dolky

Hanácké dolky

Z mouky, másla, mléka, droždí a cukru se udělá kynuté těsto. Necháme vykynout a uděláme 2 velké bochánky a dáme je na vymazaný plech. Necháme ještě... více o Hanácké dolky

Pikantní bábovka II.

Pikantní bábovka II.

Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme vykynout kvásek. Potom přidáme... více o Pikantní bábovka II.

Buchta nejen s ovocem

Buchta nejen s ovocem

Zaděláme na těsto a necháme ho na teplém místě asi hodinu kynout. Uvaříme pudink, do vychladlého pak zamícháme tvaroh a osladíme podle chuti.... více o Buchta nejen s ovocem

BeBe buchta s jablky

BeBe buchta s jablky

Očištěná jablka nastrouháme nahrubo, nasypeme je do hrnce s rozpuštěnými 50 g másla, lžičkou skořice a trochou cukru a chvíli je podusíme, pak... více o BeBe buchta s jablky

Šnečky s nivou

Šnečky s nivou

Těsto se rozválí na plát, pomaže náplní a velice pevně se sbalí do ruličky, která se nechá přes noc zabalená v alobalu v lednici. Ráno rozbalit,... více o Šnečky s nivou

Vánočka s celozrnnou moukou

Vánočka s celozrnnou moukou

V míse smícháme obě mouky a pokračujeme klasickým postupem. Když je těsto vykynuté, upleteme vánočku, potřeme ji rozšlehaným vejcem a posypeme třeba... více o Vánočka s celozrnnou moukou

Vosí hnízda z brambor

Vosí hnízda z brambor

Z brambor vajec, oleje, soli a mouky uděláme těsto jako na knedlíky, rozválíme a naplníme jako na štrůdl, zabalíme a krájíme 8 cm široké pruhy.... více o Vosí hnízda z brambor

Sýrový salát II.

Sýrový salát II.

Sýr nakrájíme na malé kostičky nebo nudličky, šunku na nudličky. Jablko a okurky oloupeme, nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno.... více o Sýrový salát II.

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Do pekárny nalijeme vodu a přidáme všechny suché ingredience. Před kynutím posypeme celým kmínem. Program: KLASIK, velikost II.... více o Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Smetanové lečo

Smetanové lečo

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, papriky na proužky. Dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou, osolíme a dusíme, až jsou papriky měkké... více o Smetanové lečo

Ďábelská omáčka k masu

Ďábelská omáčka k masu

Nejdříve smícháme hořčici s octem, postupně ostatní přísady a vše dobře vymícháme. Ostrost si upravíme podle chuti. Křen musí být čerstvý, ne... více o Ďábelská omáčka k masu

2 x tvarohové knedlíčky nasladko

2 x tvarohové knedlíčky nasladko

1. - brambory nastrouháme a spojíme věsto s tvarohem,vejcem a solí. Tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a vaříme v mírně osolené vodě... více o 2 x tvarohové knedlíčky nasladko

Perfektní knedlíky v domácí pekárně

Perfektní knedlíky v domácí pekárně

Dáme do pekárny, program "těsto", po ukončení vyndáme, utvoříme dva knedlíky, necháme ještě kynout asi 10 minut (než se nám uvaří voda). Vaříme 20-25... více o Perfektní knedlíky v domácí pekárně

120 minut
Pomerančový džem z domácí pekárny

Pomerančový džem z domácí pekárny

Citron a pomeranče oloupat, očistit od bílé vrstvičky, rozdělit na dílky a pokrájet na cca 1 cm kousky. Vložit do nádoby pekárničky, přisypat cukr a... více o Pomerančový džem z domácí pekárny

Jablkové řezy V.

Jablkové řezy V.

Mouku smícháme s kypřícím práškem. Poté přidáme zbytek ingrediencí, pořádně zamícháme (nic nešleháme) a polovinu těsta vlijeme do vymazaného a moukou... více o Jablkové řezy V.

Kuchtíkových bábovka s ananasem

Kuchtíkových bábovka s ananasem

Cukr, mouku, vanilkový cukr a kypřící prášek rozmícháme, přilijeme olej, vodu, mléko dle potřeby a konzistence. Přidáme sníh ušlehaný z bílků. Formu... více o Kuchtíkových bábovka s ananasem

Fazolkový prívarok

Fazolkový prívarok

Fazolky nakrájíme na kousky (nebo použijeme mražené), zalejeme vodou tak, aby byla těsně pod fazolkami, osolíme, přidáme pepř a uvaříme do měkka. Na... více o Fazolkový prívarok

Ostrokyselá pikantní polévka (Hot & Sour Soup)

Ostrokyselá pikantní polévka (Hot &…

Uveďte kuřecí vývar do varu. Přidejte sojovou omáčku, nasekané maso, houby a chilli česnekovou omáčku. Vařte několik minut. Přidejte bílý pepř, bílý... více o Ostrokyselá pikantní polévka (Hot & Sour Soup)

90 minut
Kuře Mexiko

Kuře Mexiko

Na másle orestujeme cibuli, přidáme ostatní suroviny, chvíli podusíme a nalejeme je do pekáčku na kuře. Pečeme ve střední troubě doměkka.... více o Kuře Mexiko

Lehká tatarská omáčka

Lehká tatarská omáčka

Mimo cibule a okurky vše našleháme ve šlehači. Pak cibuli a okurek nastrouháme a přidáme do tatarky. Necháme chvíli rozležet.... více o Lehká tatarská omáčka

Bramborové rohlíčky II.

Bramborové rohlíčky II.

Brambory nastrouháme a spojíme se všemi surovinami. Uhněteme vláčné těsto. Hned ho rozválíme na 2 kulaté placky, každou rádlem rozdělíme na 8 dílků a... více o Bramborové rohlíčky II.

Polský bigos

Polský bigos

Sušené houby namočíme aspoň na 30 minut do vody. Maso nakrájíme na kousky (jako na guláš), špek na kostičlky a klobásy na kolečka. Hlávkové zelí... více o Polský bigos

Rajská polévka

Rajská polévka

Na oleji osmažíme cibulku a ovesné vločky. Přidáme protlak nebo kečup, zředíme vodou a přivedeme do varu. Přidáme špetku skořice a zahustíme moukou... více o Rajská polévka

60 minut
Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Ušleháme poctivě do hladka cukr, žloutky, olej, vodu - ručním šlehačem cca 5 minut. Smícháme mouku s práškem do pečiva (aby se netvořily hrudky) a... více o Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Banánový koláč ze zázvorek

Banánový koláč ze zázvorek

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rozdrcené sušenky, promícháme. Směs dáme do formy, uhladíme, dáme vychladit. V hlubší pánvi rozpustíme cukr, máslo... více o Banánový koláč ze zázvorek

Tvarohový koláč s oříšky

Tvarohový koláč s oříšky

Z kvasnic, cukru, mléka a mouky zaděláme těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí vyválíme na plech. Troubu rozehřejeme na 175 °C. Tvaroh umícháme s... více o Tvarohový koláč s oříšky

Dietní rychlá svíčková omáčka

Dietní rychlá svíčková omáčka

Syrové maso vložíme do pekáče spolu s na větší kostky nakrájenou zeleninou (včetně cibule). Vložíme koření a podlijeme vývarem, nebo vodou (chuť... více o Dietní rychlá svíčková omáčka

Německá snídaně

Německá snídaně

Do mléka vmícháme mouku a zašleháme vejce. Přidáme špetku soli, cukr, rozpuštěné máslo, prášek do pečiva a promícháme. Upečeme ve formičkách v... více o Německá snídaně

Utopenci II.

Utopenci II.

Smícháme všechny ingredience na nálev. Nálev uvedeme do varu a vaříme 5 minut, odložíme a necháme vychladnout. Teď je na řadě nejdůležitější... více o Utopenci II.

Makové hřebeny z listového těsta

Makové hřebeny z listového těsta

Listové těsto rozválíme na plát, rádlem krájíme obdélníky. Na každý dáme makovou nádivku, přehneme, okraje přitiskneme. Nůžkami ten kraj, který jsme... více o Makové hřebeny z listového těsta

Škvarkové loupáčky

Škvarkové loupáčky

Z mléka, cukru, trochy mouky a kvasnic necháme vzejít kvásek. Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto a dáme vykynout. Pak vyválíme plát ze... více o Škvarkové loupáčky

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • ...
  • 96
  • Další stránka

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

49
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
45
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
44
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
40
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
36
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Nedávno navštívené recepty:

Rychlé řezy s mákem Smetanová omáčka na špagety Cannelloni se špenátem
Punčové kokosové řezy Cuketový dort Kmínový chlebík
Smetanový dortík Muffiny pro vnučku Babiččina pomazánka
Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky Lehká večeře

Další doporučené ingredience:

Crackers Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche
Crispy rice Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy
Cukr krupice Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže
Cukrářská želatina Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact