Horký punč pro zimní večery

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      l voda
    • 250
      g cukr
    • 1
      ks šťáva pomerančová a citronová z
    • 1
      l hnědý rum nejlépe bílý
    • 0,5
      l bílé víno
    • 4
      ks hřebíček
    • 1
      ks skořice celá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme a zahřejeme k bodu varu - nevaříme. Podáváme horké s plátkem citronu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • eiflerova.k
    eiflerova.k |

    22. 12. 2010 14:33

    nejlepší punč

  • Jarmila Němcová
    Jarmila Němcová |

    1. 2. 2010 08:27

    Dobrý den, nevím, jestli nikdo z vás tento recept nevyzkoušel, ale opravdu stojí zato!!! Je to móóóc dobré a my celou zimu pijeme jen tento punčík. Recept jsem již taky předávala dál - všem též moc chutnalo. Velký dík autorovi (:o))) Jarka