Cejn na bylinkách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cejn (nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
    • 1
      ks citronová šťáva (z jednoho citrónu)
    • 100
      g máslo
    • 1
      snítka šalvěj (nebo rozmarýn)
    • sůl
    • pepř mletý
  • K podávání
    • brambory (uvařené ve slupce)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
2
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Kopretina
    Kopretina |

    17. 6. 2012 19:20

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)