Ďábelská omáčka k masu

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: 2malasisi2

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce strouhaný křen
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • 2
      ks cibule nastrouhaná
    • 0,5
      kelímek sladká smetana (i více podle chuti)
    • 2
      lžíce ocet
    • 2
      žloutek (nemusí být)
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžička chilli
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve smícháme hořčici s octem, postupně ostatní přísady a vše dobře vymícháme. Ostrost si upravíme podle chuti. Křen musí být čerstvý, ne nakládaný.
2
Omáčku podáváme např. k ražniči nebo ke grilovaným masům.

Komentáře k receptu

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    17. 1. 2008 13:36

    Díky,to bude ohéěň u huby!!Vyzkoušíme!! Jana

  • Andra
    Andra |

    15. 1. 2008 14:06

    Dakujem..

  • Helena K.
    Helena K. |

    15. 1. 2008 11:06

    Vše se smíchá za syrova.Kdo se bojí tepelně nezpracovaných vajec,nemusí je dávat.Ale do "tataráku" se také dávají syrové žloutky.

  • Andra
    Andra |

    15. 1. 2008 10:46

    Pani Hela, ta omacka sa nevari, iba sa všetko vymieša "na surovo"?

Abecední seznam: