• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Nekynuté těsto na pizzu
    Napište svůj komentář k receptu

    Nekynuté těsto na pizzu

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 301
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    9fotografií
    Nahrát fotku
     

    Těsto méně náročné na přípravu, které se dobře válí a díky tomu, že je nekynuté, můžete ho hned vložit do trouby.

    Těsto na pizzu

    Suroviny

    4 porce
      • 1
        špetka sůl
      • 1,50
        dl voda
      • 250
        g hladká mouka
      • 0,50
        balíček prášek do pečiva
      • 6
        lžíce olej může být i olivový

    Postup přípravy receptu

    1
    Uvedené suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Plech potřeme olejem a těsto pomalu vymačkáme po celém plechu (těsto trošku "leze", musí se proto tlačit a s těstem pracovat).

    RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na domácí pizzu

    2
    Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr a až na tuto vrstvu pokládat ostatní suroviny dle chuti. (Sýr se hezky vpije a upeče s těstem). Těsto je dobré a velmi rychlé. Pečte 15 minut na 250 °C.

    RADA: Jak udělat rychlý domácí kečup?

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Nekynutý závin

    Nekynutý závin

    Nekynuté rychlé těsto na pizzu

    Nekynuté rychlé těsto na pizzu

    Základní těsto na pizzu

    Základní těsto na pizzu

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • jnovakova | 15. 10. 2017 19:48

      těsto se musí hodně pomoučit a rozválet do tenka, pak je pizza výborná, děláme pravidelně.

    • lenka
      lenka | 7. 5. 2017 18:35

      ahoj těsto me lepi,mam pridat mouku

    • lenka
      lenka | 7. 5. 2017 18:35

      ahoj těsto me lepi,mam pridat mouku

    • lukáš
      lukáš | 23. 4. 2017 12:34

      Humus zbytek těsta v koši!!!! :-(

    • Martin
      Martin | 27. 3. 2017 18:36

      Kdo to chválí měli jste někdy pizzu to těsto je hnus :-! :-! :-!

    • Jindřiška
      Jindřiška | 25. 12. 2016 17:55

      Prosím na kolik a jak dlouho to pečete? Každá trouba peče jinak, ale aspoň orientačně. Děkuji.

    • Hanka
      Hanka | 20. 12. 2016 12:28

      Těsto je vynikající a moc chutné.... Děti i manžel se jen oblizují :-)

    • Iren
      Iren | 7. 12. 2016 14:27

      Ahoj a co tam napsat na kolik a jak dlouho se to peče? bez toho je recept na prd,díky

    • Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd
      Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd | 18. 11. 2016 11:37

      Víš ty tam musíš dát pizza koření, musíš dobře rozmazat kečup a musí to být kulatý a tenký tvar :-| :-| :-| :-|

    • Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd
      Kuchařinky12345cos to Janku cos to sněd | 18. 11. 2016 11:37

      Víš ty tam musíš dát pizza koření, musíš dobře rozmazat kečup a musí to být kulatý a tenký tvar :-| :-| :-| :-|

    • radka
      radka | 9. 11. 2016 20:27

      Pokud se těsto udělá tenké ,je to výborné a nechutná jako buchta...:-)

    • Sába Terka Jana Tonik
      Sába Terka Jana Tonik | 28. 10. 2016 18:27

      fuj fuj fuj fuj chutna to jak buchta totalne nám to zkazilo chut :D <3

    • jana
      jana | 12. 10. 2016 18:10

      Právě jsme ji s manželem snědli, dobrá a levná rychlovka, když není čas na kynuté těsto. Tenká, pěkně se pracovalo s těstem. Díky. :-)) ;-)

    • Jagi
      Jagi | 10. 10. 2016 09:01

      Není třeba hledat jiný recept, stačí to jen umět. :-!

    • Jagi
      Jagi | 10. 10. 2016 08:59

      Neříkám, že je to přímo bomba, ale dobrá rychlovka. Určitě mnohem lepší (a levnější), než všechny zmrazené pizzy z obchodu. S těstem se pracuje dobře, lze vytáhnout na správně tenký základ, spolehlivě drží všechny ingredience, po upečení křupavá, vláčná tak akorát, nedrobí se, jde dobře krájet. :-))

    • 01
      01 | 5. 9. 2016 15:31

      0

    • kuchařka
      kuchařka | 5. 9. 2016 15:30

      pica je sice trochu sirovější ale moc dobrá a křupavá <3 <3

    • kuchařka
      kuchařka | 5. 9. 2016 15:15

      zatim se to peče ale s těstem se pracovalo skvěle už se těším <3

    • Hana
      Hana | 20. 8. 2016 12:40

      Vůbec nechutná jako pizza ale spíš jako buchta. Držela jsem se podle receptu a opravdu si najděte radši jiný recept! :-(

    • Katka
      Katka | 26. 7. 2016 13:50

      Pomohlo by nám vědět proč.

    • Jana
      Jana | 3. 7. 2016 18:21

      Tak právě upečeno a mile mě to překvapilo.Vůbec jsem tomu těstu nevěřila,ale je moc dobré.Super možnost jak udělat těsto bez kynutí.Děkuji za tip :-)

    • Šárka
      Šárka | 26. 6. 2016 13:06

      Těsto jsem dělala poprvé,potřebovala jsem něco rychle pro nečekanou návštěvu a bylo to moc vynikající,rychlé,jednoduché a moooc dobré.

    • bara
      bara | 3. 5. 2016 19:34

      a na kolik stupnu to tam mam dat?

    • Dáda
      Dáda | 26. 4. 2016 14:07

      Nedělejte to. :-(

    • Dáda
      Dáda | 26. 4. 2016 14:05

      Nedělejte to. :-(

    • Hinka
      Hinka | 22. 3. 2016 15:41

      Dobrá

    • Bea
      Bea | 18. 2. 2016 19:56

      Výborné ! Křehké těsto. A plech jsem jen posypala moukou

    • Bety
      Bety | 18. 2. 2016 19:53

      výborná ! :-) S těstem se krásně pracuje :-) a plech jsem jen tak na sucho posypala moukou... z uvedeného množství jsem udělala 2 pizzy

    • Marcla
      Marcla | 9. 1. 2016 16:44

      Už je v troubě.S těstem se dobře pracuje.Tak jsem zvědavá na výsledek :-)

    • magda
      magda | 12. 12. 2015 18:07

      kolik toho bude? :-)

    • lukas glaser/tukyn
      lukas glaser/tukyn | 7. 8. 2015 18:45

      ja sem to udelal tluste a doufam ze to bude dobre :-S

    • Jakub
      Jakub | 9. 7. 2015 14:58

      No, včera jsem to zkoušel poprvé a udělal jsem chybu. Chtěl jsem to udělat jen z 1/3. Ale místo 70g mouky jsme navážil 120g :D A místo dvou lžic oleje jsem dal 4 malé :D Nevědel jsem jaké lžíce myslí. Vody jsem dal tak 80 ml. No, msím říct že to bylo velmi chutné a křupavé. Dnes jsem to udělal znovu, tentokrát z půlky. dodržel jsem vše podle návodu.. přišlo mi že oleje je moc.. prostě to bylo takový hodně lepkavý..A výsledek? Pizza až až hotová, ale těsto? Skoro syrové. Takže pokud bych do toho mohl kecat, udělal bych to takto: 250g mouky 150ml vody 1/2 prášku do pečiva špetka soli 10 čajových lžiček oleje tak kdyby to byla blbost do mě, kdyby to někomu pomohlo, ozvěte se! <3

    • Hnidopich
      Hnidopich | 23. 6. 2015 18:56

      Jaký? Nebo jaké?

    • Martina
      Martina | 14. 6. 2015 08:01

      Krásně tenoučké, dobré těsto, doporučuji;-)

    • Pohlreich
      Pohlreich | 28. 4. 2015 16:16

      v horkovzdušné troubě to pekla manželka 30 min cca =-O

    • veru.s
      veru.s | 18. 4. 2015 12:42

      :-) z tohohle množství sem udělala tři pizzy přez celý plech. Je to rychlé, jednoduché a snad se to ani nedá zkazit ;-) prostě se to musí vyválet a vytlačit úplně na tenko - je to pizza né slaná buchta ;-)

    • Lucka
      Lucka | 13. 4. 2015 17:46

      My to pečeme s mamkou už po třetí a těsto je vynikající! :-)

    • ondra
      ondra | 28. 3. 2015 17:56

      Hrozny recept nedoporučuji těsto pořád řídke jak na bublaninu. HUMUS :-$

    • Veronika
      Veronika | 27. 3. 2015 16:35

      Když jsem těsto dělala poprvé, tak jsem žádný problém neměla. Ba naopak roztáhnout šlo hezky a příprava rychlová. Dnes dělám opět :)

    • Jarka
      Jarka | 10. 3. 2015 16:59

      Když jsi dřevák a ne kuchař , tak neďělej pizzu.

    • Jarka
      Jarka | 10. 3. 2015 16:57

      Skvělé , rychlé těsto. Roztírání na plech chce cvik. Dá se to i na velký plecch. Naneste si na těsto trochu oleje a roztahujte pomocí oleje po plechu. Jde to dobře. Pro úplné začátečníky namažte si i plech před roztahováním těsta. Vznikne tenoučké křupavé těsto.

    • Martina
      Martina | 2. 3. 2015 09:52

      Tohle těsto na pizzu dělám a jsem spokojená. Rychlé a chutné :) Nejhorší je to těsto rozdělat po plechu, chce to cvik.

    • Aladin
      Aladin | 17. 2. 2015 17:26

      Peču 45 minut na 225 - kraje a vrch už černají a zbytek těsta pořád syrový

    • Krteccek
      Krteccek | 15. 2. 2015 18:05

      Pro vsechny zacatecniky. Tohle testo nezkousejte. Velmi spatne se s nim pracuje a kdyz na nej budete nandavat tomatovou omacku a rozetirat tak se testo trha a odlepuje. Chutove neni spatne ale zpracovani je desne.k

    • jarca
      jarca | 15. 2. 2015 15:41

      A dal jsi to pect do trouby? ;-) :-D

    • check
      check | 12. 2. 2015 21:43

      Absolutně nechutné "těsto". Urážka těsta - je to akorát bláto a vyhozené peníze. Zřejmě z kuchyně Ládi Hrušky.

    • Vosa
      Vosa | 11. 2. 2015 16:08

      Hej, tohle je všechno kec! Mé holce se to nepovedlo.

    • Body
      Body | 10. 2. 2015 20:09

      Těsto super,použil jsem bezlepkovou hladkou mouku a chuťově super díky :)

    • martin
      martin | 10. 1. 2015 18:43

      Těsto hnus největší skončilo to v kýblu. :'(

    • veru.s
      veru.s | 30. 11. 2014 13:12

      Doporučuju - rychlé, jednoduché, povedlo se zatím ze všech receptů nejlépe ;-) udělala sem těsto docela hodně tenké a vyšlo mi na dva plechy, pekla sem na pečícím papíru necelých dvacet minut a paráda. A už dělám jen tohle těstíčko :-)

    • kika
      kika | 5. 10. 2014 19:44

      Přidala jsem vejce do těsta a je opravdu moc dobré (trochu lepší než z těch zmražných pizz) :-)

    • Grammar-man
      Grammar-man | 8. 9. 2014 01:54

      malé* 8-)

    • mike
      mike | 7. 9. 2014 19:45

      jaký pizzy?malí nebo malý? :-| :'(

    • Kuboch
      Kuboch | 25. 8. 2014 11:50

      To zkusím. :-)) ;-) :-D :-) 8-)

    • Lucuš
      Lucuš | 8. 6. 2014 20:02

      Do těsta jsem přidala o hodně více soli a kmín a vejce. Dala jsem celou smetanu, pórek, kukuřici a kuřecí maso. Sýr jsem neměla ten dám příště. Pizza byla dobrá na to,že jsem fakt vybíravá a přítel byl nadšený. Těsto jsem vyválela přesně na velký plech a byla fajn tenká. Pekla jsem 10 minut na 250°C a asi po 5min jen na 200°C

    • stewart
      stewart | 19. 5. 2014 21:45

      doporučuji péct na 250°, ale záleží na tom jak tlusté těsto je a je potřeba to hlídat.. já jsem udělala 2 malí pizzy z tohoto množství těsta, takže každá z nich byla asi půl centimetru tlustá a pekla se kolem 10-15ti minut:)

    • XY
      XY | 15. 5. 2014 13:40

      Jsi kunda pičo?

    • Anonym
      Anonym | 14. 5. 2014 07:12

      supr :-D

    • Bibi
      Bibi | 20. 3. 2014 14:25

      "Máčo" nevíš, že opakovaný vtip už není vtipem? :-D

    • Bibi
      Bibi | 20. 3. 2014 14:23

      Ó, pan Michal dokonalý a bezchybný. O:-) Když už na stránkách o vaření poučujete, zkuste se místo toho chvíli věnovat poruše zvané dysgrafie. :-\

    • daniela
      daniela | 18. 3. 2014 16:37

      Peču to na 250 C 20 minut :-$ <:-) :-)

    • Niki
      Niki | 9. 3. 2014 16:27

      Dobrý den ;) Mohla bych se zeptat na kolik stupňů to mám péct v horkovzdušné troubě a jak dlouho? :-)

    • Michal
      Michal | 7. 3. 2014 21:43

      ať je to, co je to, očividně má celkem velké mezery, tak ať se je doučí :D

    • huspenin sulc
      huspenin sulc | 7. 3. 2014 14:03

      hmmm tady ale přeci nejsme na kurzu jazyka českého, že? co když je david cizinec? nebo mu je 8? tak se filipe místo poučování ostatních raději věnujte tomu vaření...:)

    • macha
      macha | 3. 3. 2014 21:03

      Davide jsem rád, že se ti těsto povedlo a teď by jsi se měl jít učit ČJ :-)

    • mainka
      mainka | 25. 2. 2014 17:38

      Vyborny recept, rychly a jednoduchy ;-) kazdy inteligentni clovek snad poznajak dlouho to ma pect, staci do testa pichnout =-O

    • Kuchařka
      Kuchařka | 23. 2. 2014 17:05

      :-D to je srandovní tady. Těsto pěkně vláčný, akorát chybí jak dlouho péct a na kolik stupňů, to si teda pohlídám. Jinak pápá :-D budu to péct na 250 °C tři a půl hodiny bude to tak moc dobrý <3

    • kristina
      kristina | 13. 2. 2014 12:22

      vyborny recept ja tam jeste spetku soli pridala a vubec slane nejak moc nebylo.a hlavne bylo krupave.vzdy kdyz jsme pekli doma pizzu tak to bylo tvrde jak kamen.doporucuji :-)

    • Filip
      Filip | 6. 2. 2014 16:58

      Dobrý den, místo vaření se chvíli věnujte gramatice :-)

    • vratuschka
      vratuschka | 26. 1. 2014 10:53

      těsto výborné, dělala jsem ho přesně podle předpisu a povedlo se :-)

    • david
      david | 25. 1. 2014 22:58

      zdravim tak testo jsem delal uz podruhe a skveli taky jsem nevedel na kolik stupnu a minut ale odhat je 250stupnu tak 5-8min a stlumit na 150 a nechat to dopict dalsich 12min a pak vipnout je to tak ume dobry

    • lada
      lada | 23. 1. 2014 18:34

      A jak dlouho se to pece v troube a na kolik stupnu ?

    • Barbora
      Barbora | 18. 1. 2014 21:51

      Recept výborný, byla to rychlovka za pár kaček a byla pryc hned co se dopekla chvalim:)

    • Pavel
      Pavel | 2. 1. 2014 15:32

      Tak už to mám za sebou 8-) Chtělo to sice o něco víc mouky než se tu píše (protože jinak bych těsto dostával z ruk ještě na prvního máje ;-) ), ale nakonec my z toho vyšly dvě velmi chutné pizzy. Na obě jsem napatlal kečup (napůl jemný, napůl ostrý), plátky čerstvých rajčat, anglickou slaninu a posypal kousky sýru. Taťkovi jsem na jednu ještě naházel pár černých oliv a oblizujem se oba ještě teď 8-)

    • Simča
      Simča | 17. 11. 2013 22:01

      Upekli jsme si jednu pizzu, ale jak se ukázalo, bylo to málo. Chtěli jsme další, ale v neděli večer jsem v lednici neměla kvasnice a tak jsme zvolili tento rychlý recept. Je jasné, že těsto bylo chuťově jiné, ale jeho předností je právě ona rychlost, s jakou se naplní hladové nebo mlsné žaludky. ;-)

    • Veronika
      Veronika | 16. 11. 2013 17:16

      Terez kecup s cesnekem na to anglicka slanina, spenat, navrh vajicko syrove jako volske oko a zasypat syrem. Je to velka mnamka vyzkousej snad bude chutnat.

    • Petra
      Petra | 8. 11. 2013 22:14

      Moc dobré. Měli sme chtuť na pizzu a hledala jsem jednoduchý a dobrý recept. Velmi nám chtunalo. Vyzkoušela jsem poslední dobou několik receptů na těsto na pizzu, ale pravdou je, že všechny se daly sníst, ale tahle má něco do sebe. Udělala jsem dvojitou dávku, je nás víc, a nezbylo nic . :-P 8-) :-P 8-) :-P 8-)

    • zuzka
      zuzka | 2. 11. 2013 18:36

      Super recept! Nevěděla jsem co dneska k večeři a měla chuť na pizzu. S kynutou bychom jedli až kdo ví kdy. Skvělý rychlý recept. 30 minut a bylo to na stole. Jsem používat špaldovou mouku, takže jsem dala půl na půl s hladkou :)

    • tereza
      tereza | 2. 11. 2013 11:53

      U mě za jedna :-) Chuťově bych těsto přirovnala k pizze mražené. Takže pro nás levná domácí varianta u které si můžeme být jistí tím co jíme :-) Do těsta jsem přidala drcený kmín a suš. česnek. Navrch zavařené lečo,kečup, salám, sýr a pórek. Všem nám moc chutnalo, takže určitě budeme zkoušet i jiné chutě. Docela mě láká houbová, tak uvidíme,¨. ;-)

    • N.
      N. | 31. 10. 2013 16:08

      Peču na 200 stupňů. :-)

    • Nikola
      Nikola | 30. 10. 2013 10:48

      Chtěla bych se na něco zeptat na tuté stránce není na kolik se to peče mohly by ste mi to poradit? :-(

    • Lucka
      Lucka | 26. 10. 2013 09:18

      Ted jsem ji dodelala a ze stolu zmizela v par minutach :) Testo neni jako italske, to bych bez kynuti ani necekala, ale cela vecere byla, vcetne pripravy testa a vseho toho krajeni hotova za mene jak pul hodinky, takze rychle, levne a dobre jidlo :*

    • Hájina
      Hájina | 8. 10. 2013 16:45

      Četla jsem že po delší době strašně gumové :D vůbec. pizzu jsem dělala k obědu a ještě jsem jí snídala a byla stále fantastická :) Jinak souhlasím, že je nutno přidat více soli. Supéééééér ♥

    • Lenka
      Lenka | 29. 9. 2013 09:05

      Nemá chybu, pizza fakt dost dobrá a hlavně rychlá :)

    • mili
      mili | 3. 9. 2013 09:35

      tak to musíte upravit...od toho je to vaření.... každopádně je jasný že tohle není klasické těsto na italskou pizzu ale česká rychlovka která chutná dobře a je rychlá na přípravu ;-)

    • Veronika
      Veronika | 31. 7. 2013 17:58

      Co by člověk chtěl za dvě minuty práce? Jako rychlovka super.. <:-)

    • Tereza
      Tereza | 24. 6. 2013 08:49

      Proč tedy hodnotíte recept pětkou, když je výborná?

    • Lixiček
      Lixiček | 23. 6. 2013 21:27

      Výborné, už se u nás pizza neobjednává domácí je lepsí :)

    • Jaroslava
      Jaroslava | 21. 6. 2013 13:43

      Jinou už nedělám, moc nám chutná. Děkujeme SUPER RECEPT!!!!!

    • Jarin
      Jarin | 3. 6. 2013 12:37

      Dnes byla pizza k večeři,jen se po ní zaprášilo.Opravdu je lepé dát meně oleje / asi 3 lžíce /a více soli.Těsto je dobré a hlavně rychlé.

    • Blanka
      Blanka | 1. 6. 2013 20:38

      Moc dobré a opravdu rychlé - ideální, když přijde neodolatelná chuť :-)

    • Tereza
      Tereza | 3. 5. 2013 13:25

      Těsto je velmi jednoduché a rychlé na přípravu. Zvádne to i kuchyňský negramot, jako já:) S kečupem, bazalkou, tuňákem, cibulí, kukuřicí a sýrem bylo výborné. Pochutnala jsem si. ;-)

    • Tereza
      Tereza | 3. 5. 2013 13:25

      Těsto je velmi jednoduché a rychlé na přípravu. Zvádne to i kuchyňský negramot, jako já:) S kečupem, bazalkou, tuňákem, cibulí, kukuřicí a sýrem bylo výborné. Pochutnala jsem si. ;-)

    • Vincent
      Vincent | 1. 5. 2013 21:08

      Tak si kráva a neumela sis to dochutit. Příště si takovej komentář vyryj do zdi na hajzlu ;-)))

    • mladá hospodyňka | 13. 3. 2013 18:59

      jednoduché rychlé a celkem chutné :) jen po delší době strašně gumové :D

    • Tereza
      Tereza | 7. 3. 2013 16:06

      To je nejlepší argument, říct že komu to nechutná neumí uvařit, milá dámo, uvědomte si, že na kritice není nic špatného a komentáře k receptu tady nejsou jenom pro kladné ohlasy, tak se s tím, prosím, smiřte.

    • Hančí
      Hančí | 20. 2. 2013 18:23

      Tak jsem to těd dopekla a sprominutím větší hnus jsem nikdy nejedla.Rači si udělám příště kynuté těsto a nebo si zajdu do restaurace tohle se fakt nedelo.

    • Jani03 | 3. 2. 2013 14:19

      Nevím, proč to tady někdo kritizuje. Těsto po přidání vajíčka a více soli je úplně super. Před chvilkou jsem to dopekla a velice nám všem chutná. Asi ti, co to tak strašně kritizují, neumí vařit. Skvělé těsto a velmi rychlé :)

    • Terka a Zuzka
      Terka a Zuzka | 30. 1. 2013 18:34

      No, měly jsme chuť na pizzu, nechtěly jsme čekat na kynuté těsto. Tak jsme se rozhodly pro váš slavný recept..doslova slavný fakt. Nedalo se to pozřít...těsto se peklo snad půl hodiny a furt bylo totálně hnusné. Už nikdy tento recept neokusím a doporučujeme vám, zkoušejte to jen na vaše riziko vašeho zdraví. :-$ :-$ :-$ :-$ NEZKOUŠEJTE!!!! :-$

    • jajau
      jajau | 24. 1. 2013 18:11

      celkem dobry recept. pizza je rychla. pecu na 200 stupnu 17minut.

    • Tereza
      Tereza | 16. 1. 2013 11:59

      Vůbec to není těsto na pizzu, nehledě na to, že těsto je moc sladké a v kombinaci třeba s masem a dalšími přísadami, to chutná strašně, nedoporučuji :-(

    • veronika
      veronika | 9. 1. 2013 08:07

      Pokud to nepečete v pizza peci, tak to nikdy nebude chutnat pode vašich představ. Pokud nebudete mít kynuté těsto, nikdy to nebude chutnat jako pizza. Dobrý kuchař/kuchařka s tímto těstem dovede zázraky.Pokud nejsou strávníci rozmazlení,tak jim to bude chutnat. Jinak lepší na sladko :-)

    • Eva
      Eva | 6. 1. 2013 14:53

      Ano rychlé, dobré, ale taková pizza po česku ;-)

    • Nikdo
      Nikdo | 30. 12. 2012 22:05

      Pokud to bylo nechutné tak nemáte vlohy pro vaření a vařte jen podle vyzkoušené kuchařky. Jinak souhlas pizza těsto to není...

    • Nikdo
      Nikdo | 30. 12. 2012 22:03

      Jo a pokud je někdo zvyklý na různé veganské, vegetariánské a super zdravé výživy tak doporučuji chutná to jako jedna z těch jejich náhražek normálního jídla+ si to uděláte podle sebe takže je to chutnější...pokud umíte vařit teda 8-)

    • Nikdo
      Nikdo | 30. 12. 2012 22:01

      Chutné rychlé, ale pizzou bych to rozhodně nenazval spíš linecké na slano.

    • Milenci
      Milenci | 8. 12. 2012 21:47

      €Marto, souhlasíme s Vaším názorem a opravdu toto těsto nedoporučujeme. Je to kekel.

    • eva
      eva | 29. 11. 2012 12:39

      těsto výborné, děkuji.neměla jsem váhu tak jsem dala cca dva hrnky mouky.

    • Peťulka
      Peťulka | 19. 11. 2012 19:35

      Těsto bylo opravdu výborné.

    • gubtbá
      gubtbá | 19. 11. 2012 17:31

      :-S je to hnus

    • Alena
      Alena | 25. 10. 2012 11:46

      Super, já to dělám v bezlepkové variantě, ušetří spoustu času a chuť dobrá.Kdo zná bezlepkové výrobky, pochopí. Díky ;-)

    • ?
      ? | 24. 10. 2012 20:21

      me to moc chutnalo ja bych to doporucila :-P :-* <:-) <3 8-) :-* ;-) <:-)

    • Adri
      Adri | 15. 10. 2012 16:24

      Humus nevím jak si k tomu přišla je to blivajs !!! :-$ :-$ :-$ :-$

    • Marta
      Marta | 6. 10. 2012 13:19

      Sním všechno, ale toto je fakt vrchol hnusu, nedoporučuju :)

    • lucka
      lucka | 19. 9. 2012 17:35

      no to testo je rychle ne dobre taky uz by neudelala je to pekny humac

    • uprd
      uprd | 17. 8. 2012 09:56

      Pepo Pepo už mě nepomlouvej

    • Márty
      Márty | 27. 7. 2012 10:43

      sice, když se to peče, tak to voní jak bábovka a pokud na to nedáte pořádné množství "náplně" tak je to jak trout, ale jinak je super.. hodíš tam ještě vajíčko a pohoda.. 8-)

    • Cady :*
      Cady :* | 12. 7. 2012 15:25

      Správně, je to výborný recept, tedy s tím vajíčkem :) Nevím, co se tady většině nelíbí, :* :-)

    • Barunka
      Barunka | 9. 7. 2012 13:51

      No fuj! Čekala jsem, že to bude dobré, ale toto!!! Chtěla jsem zkusit nekynutý recept, a tento se mi s hodnocením 2+ zdál vhodný... Tento recept je hrozný, a s pizzou nemá nic společného.... Nechutná nikomu z naší rodiny-a to jsem se chtěla pochlubit s pizzou!!!! Prostě hrůůůůůza a hodnocení 5!!!!!! :-X :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

    • JanickaZebra | 2. 7. 2012 21:13

      Dala jsem na radu několika z vás a přidala jsem vajíčko a těsto i správně ochutila... :-! A po vyzkoušení musim říct, že to těsto nemá s pizzou vůbec nic společného!! Podle chutě a konzistence těsta už upečeného soudím, že tam nemá co dělat kypřící prášek, ani to vajíčko, které tady radíte. Chuťově bylo fajn, ale konzistence mi kazila dojem z celé pizzy. Ani trochu křupavé, bylo jak koláč! Kdybych to proložila ovocem a šlehačkou, či tvarohem, udělala bych líp!! :-| :-(

    • zemca
      zemca | 12. 6. 2012 11:31

      maximální spokojenost, já přidala též vejce, více soli a oregáno do těsta

    • SS
      SS | 11. 6. 2012 20:55

      Tohle je obyčejná fleka...musíte přidat domácí aspoň 1 vejce,cukr.stačí 3-4 lžíce oleje,pak se dá udělat mnoho chuťových variací,které přidáte <3 s masíčkem,koření,sýry,zelenina...chce to fantazii 8-) nebojte se toho

    • SS
      SS | 11. 6. 2012 20:19

      fleka :-D

    • Renaata
      Renaata | 6. 6. 2012 20:03

      někdo říkal troubu na 220 a asi 7 min, já dávám naplno 250 jen 4-5 min, jak začnou okraje lehce hnědnout ;-) (mám radši tmavší než bledý)

    • Verunka
      Verunka | 6. 6. 2012 19:12

      Těstíčko rychlé a snadné no a jak si tady čtu příspěvky, tak mě napadá jediné a to , že správný kuchař i ten amatérský ví, že improvizace a vlastní fantazie platí v kuchyni dojnásobně ;-)

    • ghhg
      ghhg | 6. 6. 2012 18:04

      na kolik stupňů se to peče a jak dlouho prosím odpovězte :-S O:-)

    • Renaata
      Renaata | 3. 6. 2012 20:24

      Super recept ! Už jsem ho zkoušela asi 5x a dávám jen 4 lžice oliv. oleje. Dnes jsem dala napůl s celozrnnou moukou a taky dobrota 8-) Děkuji !!

    • Nikol_A
      Nikol_A | 18. 4. 2012 18:55

      Nechtěla jsem čekat, a našla jsem tento recept na pizzu :) Úžasně chutný a jednoduchý, mohu jen doporučit :)

    • Denda85 | 9. 4. 2012 13:06

      diky za recept, pekla jsem na pecicim papiru, drobek dochutila testo a za 15 minut byla vyborna tunakova pizza:) = rychle , nenarocne - je krasne mekke a kdo tvrdi, ze je bez chuti - jeho chyba , ze nedochutil , pak neni dobrym kucharem! Jeste jednou diky !

    • Jirek
      Jirek | 6. 4. 2012 18:34

      Je to rychlý a pohotovostní recept. Těsto je super, žádná "buchta", kterou někde vydávají za pizzu. Přidal jsem do dvojité dávky lžičku česnekové pasty, lžičku cukru a bazalku. Bez fantazie se vařit nedá a "kuchaři", kteří jí nemají, to budou mít těžké s každým receptem...

    • Hana
      Hana | 27. 2. 2012 13:25

      Vyzkoušela jsem tento recept a nebyla jsem z toho moc nadšená. :-| Těsto bylo sice rychle připravené, ale chuťově nic moc. Suchá, drobivá placka. :-( Už do tohoto receptu nepujdu.

    • knedlik kynuty
      knedlik kynuty | 2. 2. 2012 17:12

      stačí přidat domáci vejce ,oregáno a pořípadě prolisovat par stručku česneku . :-$

    • ***
      *** | 19. 12. 2011 22:12

      nedá se to jíst na zkoušku jinak dobrý, těsto moc obyčejné bez chuti !!!!! chtělo by to něco přidat

    • Libor Sedlák | 4. 12. 2011 20:20

      Toto těsto je skvělé. Udělám ho více, rozdělím po cca 230g a dám do mrazáku. Pak je kdykoli snadno po ruce, pizza je kdykoli za chvíli hotová :-)

    • Janasek7 | 13. 11. 2011 20:00

      testo dobre akorat doporucuji pridat vejce :-)

    • Janasek7 | 13. 11. 2011 19:59

      testo se dobre dela akorat jsem pridala vejce a mene vody :)

    • Petra
      Petra | 24. 6. 2011 07:05

      těsto rychlé,chuťově i dobré,ale něco chybí,možná droždí..jinak se mi pizza připálila a celá se mi lámala :-( ale jinak rychlá,a budu dělat dále dokud nevychytám na 1 ;-)

    • venca
      venca | 20. 6. 2011 18:20

      6 lzic oleje je moc, staci 2, na plech doporucuji hrubou mouku misto oleje, testo klasicky vyvalet a vytahat, zadne mackani na plechu!

    • nnln | 27. 4. 2011 12:37

      Potřebovala jsem udělat něco rychlého a zlikvidovat velikonoční zbytky uzenin a vajec, tak jsem vyzkoušela tohle rychlé těsto a je super. pizza sice není jak z pizzerie, ale to nejspíš nikdy, když není z pece. ale příjemně mě překvapilo, jak byla pizza tenká a křupavá. takže 1 i určitě zaslouží:) přidávám i foto, pizza je pomazaná rajským protlakem s trochou cukru, octa a bazalky, obložena uzeným, vejcem, rajčetem, paprikou a sýrem a jako variantu ananasu jsem dala i zbytek otevřené kompotované dýně. dobrota:)

    • Lida
      Lida | 9. 4. 2011 19:13

      Tak jsem dnes těsto vyzkoušela a je celkem dobré. Přítel si sice stěžoval, že nechutná tak jako v pizérii, ale pak si ještě přidal :-)

    • lva
      lva | 9. 4. 2011 17:28

      Chutné, jednoduché a rychle připraveno. Podle rad ostaních komentujících jsem přidala sůl a pizza byla skvělá. Děkuji za recept. :-)

    • René
      René | 2. 4. 2011 14:22

      Je to uplne super testicko. nema chybicku. trosku vetsi spetka solicky a bylo to uzasne. vyzkousel jsem uz spoustu testicek ale tohle je jedno j nejchutnejsich.. :-P

    • franta
      franta | 22. 3. 2011 21:00

      recept je to dobry ale neni tam napsano jak dloho se to ma pect ale jinak v celku dobry receptn nemá chybu

    • jana
      jana | 2. 2. 2011 12:43

      těsto je jednoduché, rychlé a výborné, jen bych doporučila větší špetku soli.......ale jinak vynikající ;-)

    • Dobra
      Dobra | 23. 11. 2010 21:03

      zvládnou i muži začátečníci. dnes mi pizzu podle vašeho návodu připravil přítel.

    • tomášek  xD
      tomášek xD | 31. 10. 2010 14:31

      lehke a rychle dobre testo <:-)

    • Radka Dočkalová
      Radka Dočkalová | 29. 4. 2010 13:20

      Vynikající těsto!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Těsta Pizza těsto
    Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Syrové Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Olej Prášek do pečiva Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zelňačka s mletým masem

    Zelňačka s mletým masem

    Květákové karbanátky II.

    Květákové karbanátky II.

    Smetanové kuřecí kousky s rýží

    Smetanové kuřecí kousky s rýží

    Rychlá ovesná kaše ke snídani

    Rychlá ovesná kaše ke snídani

    Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

    Rajčatový salát s cuketou a…

    Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

    Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

    Italské kari rizoto s králičím masem

    Italské kari rizoto s králičím masem

    Adžika rýže - zeleninové rizoto

    Adžika rýže - zeleninové rizoto

    Mámin ševcovský mls

    Mámin ševcovský mls

    Doporučujeme

    30 minut
    Lehký bramborový salát

    Lehký bramborový salát

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    30 minut
    Brokolicové karbanátky

    Brokolicové karbanátky

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    90 minut
    Croissanty s mandlovou náplní

    Croissanty s mandlovou náplní

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    Poslední sledované recepty

    43
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    36
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    26
    Míša řezy
    Míša řezy
    23
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    22
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy

    Zajímavé články

    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede. Jaký je správný postup?
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede.…
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je 12 nejpodivnějších!
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je…
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…

    Sledujte nás

    AHA.cz Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    AHA.cz Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    AHA.cz Deník Aha! 2.3.2021

    Deník Aha! 2.3.2021

    Dáma.cz Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Ženy.cz Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Maminka.cz Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?

    Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?

    Reflex.cz Český covidový Kocourkov aneb Se současnými polovičatými opatřeními se lockdownu jen tak nezbavíme

    Český covidový Kocourkov aneb Se současnými polovičatými opatřeními se lockdownu jen tak nezbavíme

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Šťastný bambus: Jak ho pěstovat a věděli jste, že nepatří mezi bambusy?

    Další doporučené recepty:

    NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN - ŠTRÚDL - od mojí babičky :-)
    NEKYNUTÉ ,RYCHLÉ TĚSTO NA ZÁVIN -…
    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynutý koláč s různým ovocem
    Nekynutý koláč s různým ovocem
    Nekynutý závin
    Nekynutý závin
    Německé telecí plátky
    Německé telecí plátky
    • Recepty.cz
    • Nekynuté těsto na pizzu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí