• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Nekynutý koláč s různým ovocem
    Napište svůj komentář k receptu

    Nekynutý koláč s různým ovocem

    autor: Jitka.Jambrichova
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nekynutý koláč s různým ovocem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g hladká mouka
      • 2
        dl rostlinný olej
      • 0,25
        l mléko
      • 50
        g droždí
      • 2
        ks vejce
      • 1
        balíček prášek do pečiva
      • sůl
      • tuk
    • Drobenka
      • 50
        g máslo
      • 100
        g hrubá mouka
      • 100
        g cukr krystal

    Postup přípravy receptu

    1
    Nejdříve uděláme kvásek z mléka a droždí, můžeme dát trochu cukru necháme vykypět na teplém místě. Dále dáme do mísy mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, sůl, a nakonec kvásek, zadělame těsto a vypracujeme.
    2
    Těsto hned dáváme na vymazaný plech, na těsto můžeme dát švestky, meruňky, rybíz, atd. a nakonec sypeme drobenkou. Pečeme na 180 °C asi 25 minut. Tato dávka je na dva plechy.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Fajn koláč (s různým ovocem)

    Fajn koláč (s různým ovocem)

    Nekynutý závin

    Nekynutý závin

    Pudinkový koláč s ovocem

    Pudinkový koláč s ovocem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • P
      P | 25. 7. 2015 10:16

      No, mne jen udivil ten název - nekynutý.. ale když jsou tam kvasnice, tak asi kynout bude.. nebo ne?

    • M
      M | 10. 9. 2012 03:19

      Udelala jsem z polovicni davky na jeden plech se svestkami. Testo se trochu lepilo a prislo mi divne, ze v teste neni ani trosku cukru, ale udelala jsem ho podle receptu. Drobenku z krystalu jsem nikdy nedelala, pouzila jsem tedy moucku jak jsem zvykla. Byl hrozne drobivy, vubec nebyl sladky, a aby se to dalo alepson jist, museli jsme ho radne pocukrovat. Nemame radi prilis sladke veci, ale s cukrem jen v dorobence to chutnalo jako drtiny. Ocenuji, ze se nemusi nechavat kynout, proto zkusim jeste jednou a pridam cukr.

    • Petra Behenská
      Petra Behenská | 30. 7. 2009 10:41

      Výborný! Před chvilkou jsem dodělala z poloviční dávky a je opravdu výborný,přidávám si k receptům. A dávám za jedna.

    • Ivana B.
      Ivana B. | 27. 7. 2009 10:38

      Koláč se mi nepovedl, tato dávka mi vyšla na jeden plech. A chuťově nebyl dobrý, drobil se. Už ho dělat nebudu.

    • Ivana B.
      Ivana B. | 19. 7. 2009 11:15

      Prosím vás, jak dlouho musím nechat kvásek z mléka a droždí "vykypět na teplém místě"? Děkuji.

    • Iva Salajová
      Iva Salajová | 2. 7. 2009 15:05

      Skládám poklonu, koláč je vynikající! Upekla jsem ho s třešněmi(vypeckovanými) a navrch ještě malinko posypala skořicí. První plech jsem dopekla asi před 20 min. a po koláči se jen zaprášilo:-) Díky za recept!!

    • zbynka olsakova
      zbynka olsakova | 4. 2. 2008 08:04

      děkuji za recpt.výborný.pekla jsem kolač s borůvkama.dávám za 1.

    • Tereza Bernatíková
      Tereza Bernatíková | 24. 1. 2008 15:43

      Dělala sem z poloviční dávky a musím říct že paráda, samotné těsto bylo sice hrozně olejové, ale to bude spíš problém můj, než chybou v receptu:)Použila sem mraženou lesní směs a samotný koláč je výborný, jen je velice křehký a rozpadal se mi. Chuťově ale není co vytknout:)

    • Soňa Salabová
      Soňa Salabová | 7. 7. 2007 14:57

      Právě jsem dopekla poslední plech a už se těším až ochutnám.Musím chválit už nyní za super těsto,rychlý,těsto se výborně zadělává,použila jsem mixer,dobře se s ním pracuje na plechu,prostě supeeeeeeer.Ani já nemusím těsta,která se musí válet,proto když jsem tento recept objevila,řekla jsem si,jdu do toho.A jsem velice ráda,že nezklamal.Doporučuji a dávám za jedna...

    • Petra Zembinská
      Petra Zembinská | 11. 4. 2007 10:45

      Včera večer jsem ho pekla z poloviční dávky a musím říct, že je naprosto super!!!!

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 8. 1. 2007 18:58

      Dnes jsem se vrátila k tomuto receptu, koláč je opravdu vynikající!Dávala jsem zase trnky a nakonec jsem ho po pečení mírně pokropila trochou rozpuštěného másla.Moc dobré.

    • Lenka
      Lenka | 18. 9. 2006 12:23

      Tento koláč je vynikající. Já jsem dala jen žloutky, bílky použiji na kremrole. Koláč je rychle připravený, křehký. Já jsem z časových důvodů švestky zasypala jen mletým mákem (lze mletý již koupit, což je výhodné) a samozdřejmě cukrem. Opravdu vynikající koláč. Doporučuji a dávám velkou jedničku.

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 18. 9. 2006 07:20

      Výborný koláč!Byl okamžitě pryč.Se švestkami nemá chybu, dělala jsem z poloviční dávky na jeden velký plech, jen do drobenky jsem dala cukr krupici+vanilkový cukr.Dávám velkou 1!

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 14. 9. 2006 23:55

      jo,jo,jo....právě tento recept jsem měla připravený,že ho zadám do nových receptů ! - dostala jsem ho v srpnu od jedné známé ... je fakt skvělý...už jsem ho zkoušela se švestkami s mákem a meruňkami s tvarohem...tak pošlu alespoň foto :-)))

    • EvaSma
      EvaSma | 14. 9. 2006 16:22

      Právě jsem tento koláč upekla - se švestkami. Je opravdu výborný. 1/2 dávka je na normální plech. Překvapila mě, že se dává droždí i prášek do pečiva, ale výsledkem je opravdu dobrý koláč.

    • Jitka Jambrichová
      Jitka Jambrichová | 12. 9. 2006 18:29

      toto těsto je nekynuté tak ho nemusíte nechávat odpočinout, pracuje se sním opravdu dobře.Co se týká té drobenky zkuste z krystalu , je taková sypká apři pečení dostane krásnou růžovou barvu a není rozblemtavá.

    • Martina
      Martina | 12. 9. 2006 13:43

      já nechávám těsto chvilku odpočnout, lépe se s ním pracuje,používám ho i na buchtičky se šodo,nebo na pizzu.Drobenku z moučkového cukru jsem ještě nezkoušela a kristal nebo krupice je myslím úplně jedno.

    • Berča
      Berča | 11. 9. 2006 16:05

      Já tedy drobenku dělám z krystalového cukru, přidávám ještě vanilkový cukru.

    • Lenka
      Lenka | 11. 9. 2006 15:25

      Cukr krystal se mi zdá divný. Já dávám vždy cukr krupici, je přeci jenom jemnější. S moučkovým cukrem jsem to nikdy nezkoušela. Zajímavé - co člověk - to názor.

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 11. 9. 2006 14:27

      Recept vypadá chutně. Je to ale poprvé co čtu, že se do drobenky dává krystalový cukr. Já dávám vždy moučkový cukr.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Hrubá mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Ženevské řezy

    Ženevské řezy

    Hovězí pečeně na divoko

    Hovězí pečeně na divoko

    Piškotový nepečený dort

    Piškotový nepečený dort

    Univerzální dortový korpus

    Univerzální dortový korpus

    Celozrnné dalamánky

    Celozrnné dalamánky

    Skvělá italská pizza

    Skvělá italská pizza

    Pesto ze sušených nakládaných rajčat

    Pesto ze sušených nakládaných rajčat

    Čokoládový koláč "kokoska"

    Čokoládový koláč "kokoska"

    Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

    Jednoduchý obrácený koláč s ovocem

    Doporučujeme

    120 minut
    Banoffee pie

    Banoffee pie

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    26
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    21
    Palačinky
    Palačinky
    20
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    19
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    18
    Pribiňáčkové řezy
    Pribiňáčkové řezy

    Zajímavé články

    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z jižních Čech
    Kočičí svatba: Uvařte si staročeskou dobrotu z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Strach o Jágra: Co se děje?

    Strach o Jágra: Co se děje?

    AHA.cz Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    Diváci v úleku ze Šípa! Tohle prostě není ON?!

    AHA.cz Deník Aha! 15.1.2021

    Deník Aha! 15.1.2021

    Dáma.cz Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Rituály pro nový rok a nové začátky

    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Rituály pro nový rok a nové začátky

    Dáma.cz 6 znamení, která mají tvrdou skořápku, ale uvnitř jsou citlivky. Patříte mezi ně?

    6 znamení, která mají tvrdou skořápku, ale uvnitř jsou citlivky. Patříte mezi ně?

    Ženy.cz Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    Nejvzácnější sečná zbraň v Česku: Japonský císařský meč má hodnotu několika milionů. Jak se sem dostal?

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Další doporučené recepty:

    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynutý závin
    Nekynutý závin
    Německé telecí plátky
    Německé telecí plátky
    Německý bramborový salát
    Německý bramborový salát
    • Recepty.cz
    • Nekynutý koláč s různým ovocem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí