• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Nekynutý koláč s různým ovocem
    Napište svůj komentář k receptu

    Nekynutý koláč s různým ovocem

    autor: Jitka.Jambrichova
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 7
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Nekynutý koláč s různým ovocem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g hladká mouka
      • 2
        dl rostlinný olej
      • 0,25
        l mléko
      • 50
        g droždí
      • 2
        ks vejce
      • 1
        balíček prášek do pečiva
      • sůl
      • tuk
    • Drobenka
      • 50
        g máslo
      • 100
        g hrubá mouka
      • 100
        g cukr krystal

    Postup přípravy receptu

    1
    Nejdříve uděláme kvásek z mléka a droždí, můžeme dát trochu cukru necháme vykypět na teplém místě. Dále dáme do mísy mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, sůl, a nakonec kvásek, zadělame těsto a vypracujeme.
    2
    Těsto hned dáváme na vymazaný plech, na těsto můžeme dát švestky, meruňky, rybíz, atd. a nakonec sypeme drobenkou. Pečeme na 180 °C asi 25 minut. Tato dávka je na dva plechy.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Fajn koláč (s různým ovocem)

    Fajn koláč (s různým ovocem)

    Nekynutý závin

    Nekynutý závin

    Koláč s bobulovým ovocem

    Koláč s bobulovým ovocem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • P
      P | 25. 7. 2015 10:16

      No, mne jen udivil ten název - nekynutý.. ale když jsou tam kvasnice, tak asi kynout bude.. nebo ne?

    • M
      M | 10. 9. 2012 03:19

      Udelala jsem z polovicni davky na jeden plech se svestkami. Testo se trochu lepilo a prislo mi divne, ze v teste neni ani trosku cukru, ale udelala jsem ho podle receptu. Drobenku z krystalu jsem nikdy nedelala, pouzila jsem tedy moucku jak jsem zvykla. Byl hrozne drobivy, vubec nebyl sladky, a aby se to dalo alepson jist, museli jsme ho radne pocukrovat. Nemame radi prilis sladke veci, ale s cukrem jen v dorobence to chutnalo jako drtiny. Ocenuji, ze se nemusi nechavat kynout, proto zkusim jeste jednou a pridam cukr.

    • Petra Behenská
      Petra Behenská | 30. 7. 2009 10:41

      Výborný! Před chvilkou jsem dodělala z poloviční dávky a je opravdu výborný,přidávám si k receptům. A dávám za jedna.

    • Ivana B.
      Ivana B. | 27. 7. 2009 10:38

      Koláč se mi nepovedl, tato dávka mi vyšla na jeden plech. A chuťově nebyl dobrý, drobil se. Už ho dělat nebudu.

    • Ivana B.
      Ivana B. | 19. 7. 2009 11:15

      Prosím vás, jak dlouho musím nechat kvásek z mléka a droždí "vykypět na teplém místě"? Děkuji.

    • Iva Salajová
      Iva Salajová | 2. 7. 2009 15:05

      Skládám poklonu, koláč je vynikající! Upekla jsem ho s třešněmi(vypeckovanými) a navrch ještě malinko posypala skořicí. První plech jsem dopekla asi před 20 min. a po koláči se jen zaprášilo:-) Díky za recept!!

    • zbynka olsakova
      zbynka olsakova | 4. 2. 2008 08:04

      děkuji za recpt.výborný.pekla jsem kolač s borůvkama.dávám za 1.

    • Tereza Bernatíková
      Tereza Bernatíková | 24. 1. 2008 15:43

      Dělala sem z poloviční dávky a musím říct že paráda, samotné těsto bylo sice hrozně olejové, ale to bude spíš problém můj, než chybou v receptu:)Použila sem mraženou lesní směs a samotný koláč je výborný, jen je velice křehký a rozpadal se mi. Chuťově ale není co vytknout:)

    • Soňa Salabová
      Soňa Salabová | 7. 7. 2007 14:57

      Právě jsem dopekla poslední plech a už se těším až ochutnám.Musím chválit už nyní za super těsto,rychlý,těsto se výborně zadělává,použila jsem mixer,dobře se s ním pracuje na plechu,prostě supeeeeeeer.Ani já nemusím těsta,která se musí válet,proto když jsem tento recept objevila,řekla jsem si,jdu do toho.A jsem velice ráda,že nezklamal.Doporučuji a dávám za jedna...

    • Petra Zembinská
      Petra Zembinská | 11. 4. 2007 10:45

      Včera večer jsem ho pekla z poloviční dávky a musím říct, že je naprosto super!!!!

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 8. 1. 2007 18:58

      Dnes jsem se vrátila k tomuto receptu, koláč je opravdu vynikající!Dávala jsem zase trnky a nakonec jsem ho po pečení mírně pokropila trochou rozpuštěného másla.Moc dobré.

    • Lenka
      Lenka | 18. 9. 2006 12:23

      Tento koláč je vynikající. Já jsem dala jen žloutky, bílky použiji na kremrole. Koláč je rychle připravený, křehký. Já jsem z časových důvodů švestky zasypala jen mletým mákem (lze mletý již koupit, což je výhodné) a samozdřejmě cukrem. Opravdu vynikající koláč. Doporučuji a dávám velkou jedničku.

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 18. 9. 2006 07:20

      Výborný koláč!Byl okamžitě pryč.Se švestkami nemá chybu, dělala jsem z poloviční dávky na jeden velký plech, jen do drobenky jsem dala cukr krupici+vanilkový cukr.Dávám velkou 1!

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 14. 9. 2006 23:55

      jo,jo,jo....právě tento recept jsem měla připravený,že ho zadám do nových receptů ! - dostala jsem ho v srpnu od jedné známé ... je fakt skvělý...už jsem ho zkoušela se švestkami s mákem a meruňkami s tvarohem...tak pošlu alespoň foto :-)))

    • EvaSma
      EvaSma | 14. 9. 2006 16:22

      Právě jsem tento koláč upekla - se švestkami. Je opravdu výborný. 1/2 dávka je na normální plech. Překvapila mě, že se dává droždí i prášek do pečiva, ale výsledkem je opravdu dobrý koláč.

    • Jitka Jambrichová
      Jitka Jambrichová | 12. 9. 2006 18:29

      toto těsto je nekynuté tak ho nemusíte nechávat odpočinout, pracuje se sním opravdu dobře.Co se týká té drobenky zkuste z krystalu , je taková sypká apři pečení dostane krásnou růžovou barvu a není rozblemtavá.

    • Martina
      Martina | 12. 9. 2006 13:43

      já nechávám těsto chvilku odpočnout, lépe se s ním pracuje,používám ho i na buchtičky se šodo,nebo na pizzu.Drobenku z moučkového cukru jsem ještě nezkoušela a kristal nebo krupice je myslím úplně jedno.

    • Berča
      Berča | 11. 9. 2006 16:05

      Já tedy drobenku dělám z krystalového cukru, přidávám ještě vanilkový cukru.

    • Lenka
      Lenka | 11. 9. 2006 15:25

      Cukr krystal se mi zdá divný. Já dávám vždy cukr krupici, je přeci jenom jemnější. S moučkovým cukrem jsem to nikdy nezkoušela. Zajímavé - co člověk - to názor.

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 11. 9. 2006 14:27

      Recept vypadá chutně. Je to ale poprvé co čtu, že se do drobenky dává krystalový cukr. Já dávám vždy moučkový cukr.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Droždí Hladká mouka Hrubá mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tuk Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Holandské řízky

    Holandské řízky

    Hodolanská omáčka

    Hodolanská omáčka

    Grilovací marináda I.

    Grilovací marináda I.

    Mřížkový dýňový koláč

    Mřížkový dýňový koláč

    Kávové muffiny

    Kávové muffiny

    Tmavý čokoládový koláč

    Tmavý čokoládový koláč

    Slaný mrkvový koláč

    Slaný mrkvový koláč

    Salát Nicoise

    Salát Nicoise

    Večeře z jednoho plechu

    Večeře z jednoho plechu

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    30
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    29
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    26
    Pesto z medvědího česneku
    Pesto z medvědího česneku
    24
    Tvarohové knedlíky s jahodami
    Tvarohové knedlíky s…
    23
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu: Květákové placičky či bramborová pánev
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu:…
    Zpět do školy jedině s chutnou svačinou! 5 receptů na dobroty do baťůžku
    Zpět do školy jedině s chutnou svačinou! 5…
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice se mění před očima: 40 kilo dole!

    Hvězda Ulice se mění před očima: 40 kilo dole!

    AHA.cz Filmová legenda Iva Janžurová: DRSNÁ SLOVA o hvězdách seriálů!

    Filmová legenda Iva Janžurová: DRSNÁ SLOVA o hvězdách seriálů!

    AHA.cz Deník Aha! 12.4.2021

    Deník Aha! 12.4.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Kdo získá srdce Prokopa a Lumíra a klíčový soud s Marešem

    Seriál Ulice: Kdo získá srdce Prokopa a Lumíra a klíčový soud s Marešem

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Koho podrží přátelé?

    Horoskop na tento týden: Koho podrží přátelé?

    Ženy.cz BAFTA 2021: Letos bez vévodkyně Kate! A kdo zabodoval outfitem?

    BAFTA 2021: Letos bez vévodkyně Kate! A kdo zabodoval outfitem?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Miloš Zeman a jeho druhý mandát? Už aby bylo po něm!

    Vladimír Mertlík: Miloš Zeman a jeho druhý mandát? Už aby bylo po něm!

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Zahradu zútulní dobře vybrané dekorace. 40 skvělých tipů, kde a za kolik je koupit

    Zahradu zútulní dobře vybrané dekorace. 40 skvělých tipů, kde a za kolik je koupit

    Další doporučené recepty:

    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté buchtičky od Milči
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynuté rychlé těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynuté těsto na pizzu
    Nekynutý závin
    Nekynutý závin
    Německé telecí plátky
    Německé telecí plátky
    Německý bramborový salát
    Německý bramborový salát
    • Recepty.cz
    • Nekynutý koláč s různým ovocem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí