Ovesné vločky namočíme do vody a necháme změknout, přidáme vejce, sůl, najemno nastrouhanou mrkev a nadrobno nakrájenou brokolici. Vytvoříme placičky,... více o Ovesné placičky s brokolicí
Větší jablka očistíme a nastrouháme. Celá vejce rozšleháme s oběma cukry. Přidáme rozpuštěné máslo, mléko, strouhaná jablka se skořicí a nakonec... více o Jablečné muffiny se skořicí
Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme sušené houby, vodu a pohanku a vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme česnek a sůl.... více o Houbová polévka s pohankou
Nejprve je potřeba oddělit bílky od žloutků. Žloutky pak utřeme s cukrem - použijeme zatím tři čtvrtě z připraveného cukru. Přidáme ještě lžíci horké... více o Domácí piškoty dle Ládi Hrušky
Játra nejprve důkladně opláchneme pod vodou, rozkrájíme na kousky a odstraníme blány. Na pánvi osmahneme cibulku, nejlépe na másle. K osmahlé cibulce... více o Domácí paštika dle Ládi Hrušky
Láďa Hruška tentokrát ukázal v tv můj nejoblíbenější recept. Je snadný a tak moooc chutný :) Všechny ingredience které jsou vypsané na buchtičky si... více o Buchtičky se šodó dle Ládi Hrušky
Recept je naprosto jednoduchý. Jde o knedlíky NEKYNUTÉ, které budete díky tomu mít raz dva :) Do misky si nasypeme hrnek mouky a přidáme špetku soli.... více o Švestkové knedlíky dle Ládi Hrušky
Vezmeme si mleté maso, buď koupené, či nameleme doma půl na půl vepřové a hovězí. Maso smícháme s vejcem, hořčicí, solí, pepřem a majoránkou. Vše pak... více o Pečené želvičky dle Ládi Hrušky
Přípravíme si misku, lžíci a suroviny. Do misky dáme vanilkový cukr, moučkový cukr, kakao a zamícháme. Po zamíchání přidáme měkký tvaroh a zakysanou... více o Domácí čokoládová zmrzlina
Řepu oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Z jablka vykrojíme jádřinec a pokrájíme jej. Pomeranč oloupeme na dužinu a vyřízneme filety. Jahody... více o Smoothie z červené řepy
1. Ze stonku celeru otrháme lístky, najemno nasekáme, vrchní část stonku odkrojíme na ozdobu. 2. Spodní část oloupeme a nakrájíme na plátky. 3. Jablka... více o Smoothie z jablka
1. Pomeranče oloupeme na dužinu, vykrájíme filety a šťávu zachytíme do misky. 2. Mango oloupeme, dužinu nakrájíme na kousky. 3. Očištěnou mrkev... více o Smoothie z pomeranče a mrkve
V hrnku smícháme vločky s 60 ml mléka, medem, skořicí, vejcem a práškem do pečiva, dáme odstát na 60 minut do ledničky, ať vločky změknou. Pak přidáme... více o Fitness MUGCAKE
Acidofilní mléko smícháme s vejcem, cukrem, solí, moukou a vše vymícháme v hladké řidší těstíčko, které se nám bude dobře rozlévat po rozpálené pánvi... více o Jemné palačinky z acidofilního mléka
Mléko rozmícháme s cukrem, solí, moukou a kypřidlem na hladké hustější těstíčko, které můžeme ochutit například skořicí, kokosem, kousky pokrájeného... více o Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec
Na tuku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme oloupanou a na kostičky pokrájenou uzeninu, kterou dáme k cibuli taktéž osmažit. Přisypeme... více o Bramborový guláš s hlívou
Žloutky v míse vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme cappuccino, olej, vodu a promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem, promícháme a nakonec zlehka... více o Jednoduché cappuccino řezy
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme smetanu s vlažným rozpuštěným tukem a dobře promícháme. Přisypeme kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře... více o Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany
Vejce nastrouháme do misky, přidáme drobně pokrájenou cibuli, pomazánkové máslo, majolku, osolíme, opepříme, dobře promícháme a necháme v chladnu... více o Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme pokrájené žampiony (hlívu) a dále smažíme doměkka.... více o Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Celer nastrouhat na hrubém struhadle, přidat propláchnuté olivy, scezený hrášek, petrželku, olej a sůl.... více o Celerový salát s hráškem
Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Do misky dáme majolku, grilkoření a špetku chlli. Zamícháme, vložíme prsíčka a obalíme v majolkové... více o Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem
Maso pokrájíme buď na plátky, které naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nezkroutily, nebo ho pokrájíme na kostky či nudličky.... více o Přírodní maso se žampionovým přelivem
Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme na plátky pokrájené žampiony, pak přidáme nastrouhaný celer a ještě krátce smažíme za občasného promíchání. Vše... více o Bramborovo-celerová polévka (krém) se žampiony
Mleté maso dáme do mísy, přidáme mléko, vejce, hrubě nastrouhaný celer, jemně pokrájenou cibuli, osolíme a okořeníme dle chuti. Pokud chceme můžeme... více o Celerové karbanátky (sekaná)
Kuřecí díly očistíme, osolíme, poprášíme kořením a mokrou nebo mastnou rukou koření rozetřeme do kuřecích dílů ze všech stran. Tandoori koření je více... více o Tandoori kuře s cuketou
Lučinu dle chuti osolíme a opepříme (není nutné), v misce vidličkou rozmačkáme. Podle požadované hustoty přidáváme smetanu po lžících a pokud chceme... více o Šunková pomazánka z Lučiny - rychle a chutně
Recept je velmi snadný a zvládne ho každý! Prostě a jendoduše, smíchejte naprosto všechny suroviny uvedené výše, a ručně vytvořte z ingrediencí... více o Minikoblížky z jogurtu dle Ládi Hrušky
Z těchto všech ingrediencí, které jsou vypsané v receptu, Láďa Hruška vytvořil celkem tři různé varianty. Začátek je ale pro všechny varianty stejný -... více o Toustové sushi dle Ládi Hrušky
Na tuto luxusní bramborovou spirálu Láďa Hruška doporučuje spíše delší brambory. Začneme tím, že brambory samozřejmě důkladně očistíme. Poté si... více o Bramborová spirála dle Ládi Hrušky
Zde je jednoduchý postup na lahůdku, kterou představil Láďa Hruška v TV. Listové těsto si hezky opatrně rozválíme. Vezmeme hořčici smíchanou s... více o Párek v kremroli dle Ládi Hrušky
Na tento recept, jak Láďa Hruška upozornil, musíme použít tvaroh pouze v pozlátkovém obalu! NE TEN Z VANIČEK. A zde je jednoduchý postup: Celé dvě... více o Domácí pivní sýr dle Ládi Hrušky
Papriku pokrájejte na malé kousky, poklaďte ji na pečícím papírem vyložený plech, pokapejte olivovým olejem a dejte do trouby, předehřáté na 200... více o Zdravá pomazánka z pečených červených paprik s knäckebroty
Slaninu pokrájíme na nudličky nebo kostičky a nasucho ji na pánvi necháme osmažit. Máslo rozpustíme s olejem v hrnci a osmažíme na něm cibuli... více o Jíšková špenátová polévka se slaninou a vejcem
Mléko nalijeme do vyšší mísy nebo menšího hrnce, přidáme vejce, mouku a kypřidlo a dobře promícháme. Pak vmícháme kukuřici, drobně pokrájenou uzeninu,... více o Lívanečky (placičky) nejen s kukuřicí
Oloupanou cuketu si nastrouháme na jemném struhadle. K cuketě pak přidáme všechny ingredience v uvedeném poměru, jen marmeládu a čokoládu zatím... více o Cuketový “sachr“ dort dle Ládi Hrušky
Nejlépe bezpeckový, červený meloun si rozkrojíme a lžící vydlabeme jeho obsah. Pokud má pecky, je žádoucí je odstranit. Připravené kousky melouna pak... více o Melounová zmrzlina dle Ládi Hrušky
Nařezané špekáčky musíme nejpve naložit, použijeme hlubokou misku, kam je naskládáme, na to nasypeme cibuli na kolečka. Vrstvíme špekáčky s cibulí,... více o Pivouni na grilu dle Ládi Hrušky
Zde máme jednoduchý postup, který Láďa Hruška předvedl v televizi. Začneme tím, že si do vhodné misky smícháme veškeré ingredience, které máme vypsané... více o Cukeťák dle Ládi Hrušky
Láďa Hruška začal tím, že dal nejprve péct do trouby mrkev, kterou si rozřezal na půlky, stejně tak jako cibuli i česnek. Vyskládáme to vše na plech,... více o Polévka z pečené mrkve dle Ládi Hrušky
Zde je naprosto jednoduchý postup přípravy této chutné záležitosti : Všechny ingredience, kromě jablek, si smícháme a to v množství v jakém máme... více o Sypaný skořicový koláč dle Ládi Hrušky
1/2 hlávky zelí nastrouháme, přidáme salám na kostičky, 1 vrchovatý hrnek hrubé nebo polohrubé mouky (většinou dělám z polohrubé), můžeme ještě trochu... více o Zelňáky na plech
Na trošce rozpáleného tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme krátce osmažit i pokrájenou slaninu, přisypeme kukuřici, vše zalijeme smetanou a... více o Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně
Do mísy nastrouháme Margotku na hrubém struhadle. Přidáme vejce, smetanu, olej, cukr a mouku s kypřidlem. Vše dobře promícháme, nalijeme do... více o Buchta Margot "píchaná"
Smetanu vyšleháme s cukrem a cappuccinem téměř dotuha, přidáme mascarpone (lze použít i tvaroh nebo smetanovou domácí lučinu) a vše došleháme na... více o Cappuccino poháry
Láďa Hruška předvedl v tv opravdu skvělý recept - tzv.bábovku pro masožravce, jak sám nazval. A jak tuto sekanou připravíme? Nejprve si rozkrájíme... více o Sekaná dle Ládi Hrušky
Troubu dáme předehřát na 180°C. Slaninu a cibuli nakrájíme najemno, nejdříve opražíme slaninu, pak přidáme cibuli a smažíme tak dlouho, aby cibule... více o Sekaná s hořčičnou krustou
Všech pět hrnků vody dáme vařit na plotnu do hrnce. Vypeckované broskve, nakrájené na tenké měsíčky, vhodíme do vody. Přidáme čerstvou mátu a čtyři... více o Broskvový ledový čaj dle Ládi Hrušky
Láďa Hruška použil na tento recept formu na bábovku. Na její stěny a dno pečlivě vyskládáme plátečky slaniny. Poté vezmeme očištěná kuřecí prsa, které... více o Kuřecí bábovka dle Ládi Hrušky
Listí z malin a maliny si dáme na plotnu do hrnce do studené vody. Necháme pomalu vařit, od chvíle varu, vaříme minimálně půl hodiny. Po této době... více o Domácí malinovka dle Ládi Hrušky