Jelito s octem a cibulí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jelito pokrájíme na kolečka a rozložme na talíř. Komu by vadilo střívko, předem si jelito sloupne. Jelito opepříme, posypeme pokrájenou cibulí, pro odolné jedince můžeme přidat i nasekanou chilli papričku. Vše dle chuti pokapeme octem a podáváme.
2
Podáváme s chlebem a pivem.
3
Recept pochází od šéfkuchaře Sapíka (Barrandov - rychlovky) a přestože může působit primitivně a pod úroveň šéfkuchaře, jak mnozí napsali, není tomu tak.
4
Vyzkoušeno i s jitrnicí. Také výborné.
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Chleba Cibule Kroupové jelito Ocet Pepř mletý

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: