Salát z batátů, bílé ředkve a polníčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: 665 kJ
autor: ozzy2233

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g batáty i se slupkou
    • 200
      g bílá ředkev
    • 40
      g polníček
    • 30
      g máslo jedničkové
    • 100
      g kečup Heinz
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme na nudličky nakrájené batáty i se slupkou a bílou ředkev a orestujeme na másle cca 5-7 minut do měkka.
2
Jakmile je směs měkká, přidáme salát polníček a krátce promícháme a orestujeme. Přidáme kečup Heinz a krátce podusíme.
3
Dochutíme solí, pepřem a můžeme přidat i pažitku (i sušenou). Podáváme na talíři nejlépe za tepla, jde konzumovat i za studena.
4
Energetická hodnota je psaná na 100 g.
5
!!! DOBROU CHUŤ !!!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.