Salát z brambor a zelených fazolek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g zelené fazolky
    • 3
      ks brambory vetsi
    • petrželka
    • citron stava z pulky citronu
    • panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z fazolek okrajíme konečky, opláchneme a vložíme do vroucí osolené vody, uvaříme do měkka. Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme na páře. Po vychladnutí dáme vše do vetší mísy, osolíme, přidáme petrželku, stavu z citrónu, 2-3 lžíce oleje a promícháme. Podáváme při pokojové teplotě, vyborné jako lehká večeře nebo příloha k masu.
2
**Tip:** Fazolky zůstanou jemně křupavé, pokud při jejich vaření do vody přidáte trochu vinného octa.

Komentáře k receptu

  • cuoco
    cuoco |

    6. 5. 2011 14:54

    Robil som v sobotu podobne ako experiment , trochu viac komplikovane a vysledok bol super 8-) Mozno tiez pridam , vyborna kombinacia.