Plněný vepřový řízek

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • šunka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • rostlinný olej (Olej na smažení a trojobal)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, na jednu půlku položíme plátek šunky a kolečko syrečku. Maso v půli přehneme, okraje přiklepneme a řízek obalíme v trojobalu.
2
Smažíme na oleji a podáváme s opečenými brambory a zeleninovou oblohou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MatějP
    MatějP |

    14. 10. 2010 17:52

    Bravo